Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak když se nesnaží vaječňak
. Je tam rum, ne? Alkohol jako konzervant
Pokud nebudou výrazné výkyvy počasí. Tak bych se nebála. Pokud nastane, že budou teploty lítat hore dole. Tak bych za oknem cukroví nenechala, kde je máslo a vajíčka. Dala bych do lednice a jen odebírala po troškách na tác, aby se servírované snědlo.
Nepečené mi teda přijde brzo. Nejdřív 16. 12. budu dělat. Možná o den posunu, ale potřebuji mít 19. 12. hotovo. A předávat pryč, rozdat.
Já ještě péct nezačala, to budu až v týdnu a nepečené až pár dní před Vánoci teda
Zrovna dělám těsta na rozležení a zítra se na to vrhnu, ale na nepečené mi přijde fakt brzo.
Zvlášť na plnění krémy, to budu dělat těsně před Vánocemi.
@Anonymní píše: Více
Jeste bych to snedla a dalsi udelala az pred Vanoci.
O vánocích bych to tedy nejedla. Nepečené budu dělat víkend před štědrým dnem, teď mi to přijde brzy.
Tchyně má napečeno a naplněno od konce listopadu a mně to přijde doslova nechutné. Skladuje na balkóně - výkyvy teplot.
Pokud bych plnila už teď, určitě bych dala do lednice a postupně odebírala.
I chuťově mám ráda cukroví „čerstvé“, raději křupavé než měsíc rozleželé.
@Lojzísek píše: Více
Že? U nás se vždycky peklo pár druhů a to tak dva týdny před se začalo. Konec listopadu je brzy a ex stále nechápal, proč jako čekám a nechci ještě péct, že jeho mamka už cukroví dávno má ![]()
Dobrý den, dělala jsem dnes vosí hnízda a do krému jsem dávala žloutek, ale teď mě napadlo, jestli se to do Vánoc nemůže zkazit? Mám to za oknem, tak nevím jestli to vydrží.