Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a taky mě ještě napadá: pokud netrpíte nějakou bylinnou alergií, pak dobrá věc je grepová tinktura v alkoholu a nebo grepový olej a dále meduňková tinktura nebo olej a velice příjemný a přírodní byl Lomaherpan, byl k sehnání v lékárně.
Já mám bezvadnou zkušenost s herpesinem, ale ten mi pomáhá jen na začáku při lechtání, 1× namažu a je klid. Ale jak se rozjede, nedám dopustit na Tee tree oil, ten můžu jen doporučit. Po aplikaci to nepříjemně štípe, ale pomáhá to, vrací se mi tak 2-3× do roka, spustilo se mi to při velkém stresu a od té doby se to vrací …
Taky sedací koupele s pár zrníčky hypermanganu, to je desinfekte, takže se to nerozleze.
dobrý den,mám také herpes,ale nyní se mi objevuje tak jednou za rok a to díky L-Lysin.dá se koupit pouze přes internet.ani můj gynekolog ho neznal,ale výborně to zabírá a doporučuje ho.vyzkoušejte
Herpes máme s přítelem také,na netu jsem o tom hledala info a prý se z toho rakovina děložního čípku udělat může…Tak nevím,snad také žádné náledky do budoucna mít nebudu…
Tak já mám něco úžasnýho, trpěla jsem na to i několikrát do měsíce a herpesin se mi zdál dost drahý, jsem ho vyplácela i za měsíc, a stejně se to furt vracelo, tak jsem zkusila pravou konopnou mast a je pokoj, mažu se jí obden preventivně a i když sexuju, nebo mám menses, tak už se opar neobjeví. Taková mast se v lékárně ale nekoupí, nejlépe znát někoho, kdo ji vaří doma a dělá to ze silného konopí, nebo si najít na netu recept jak si ji uvařit sama, tuším, že se konopí převáří v sádle, ale určo je to složitější
myslím, že herpes nejde vypalovat, to se asi zamotalo s bradavicemi ne?
jinak společnost Coridon z Austrálie vyvinula vakcínu (léčebnou i ochranou)
proti genitálnímu herpesu. v druhé polovině roku 2012 se bude testovat i na lidech. Na zvířatech měla tato vakcína 100% účinnost!držím pěsti, ať se to povede a s tímto svinským virem zatočí!
fakt je vakcína na genitální herpes ? Kéž kdyby, protože já bych do toho okamžitě šla
… Jakmile se vynervuji, buch, okamžitě se mi objeví dole
.. Jsem z toho vážně na nervy a že jsem nervák
.. Nemáte někdo bližší informace ? ![]()
stačí si (v angličtině pouze) přečíst třeba tady http://www.lifescientist.com.au/…ccine_trial/
V současný době je vakcína otestovaná na zvířatech a se 100% úspěšností. V druhé pol. tohoto roku (2012) se chystají na testování u lidí. Je to vakcína jak prevenční, tak terapeutická -tedy měla by vyléčit již nakažené. Tak doufejme a držmě pěsti!!!!
Ahoj, nerozumim jedne veci: kdyz opar zmizi, muze i tak clovek uz mit sex jenom s kondomem? I v casech, kdy se opar neozyva? Diky K.
@Dracek311 píše:
dobrý den,mám také herpes,ale nyní se mi objevuje tak jednou za rok a to díky L-Lysin.dá se koupit pouze přes internet.ani můj gynekolog ho neznal,ale výborně to zabírá a doporučuje ho.vyzkoušejte
Herpes se může přenést i když není aktivní, ale pravděpodobnost je malá, může se přenést i dotekem třeba přes ruku. Žádná vakcína zatím není, zbývá tedy udržovat dobrou imunitu a pokud máte častý výskyt, vyzkoušejte koloidní stříbro. Zaručuji že pomůže.
Ahoj tak ako citam a zhanam info o novych vakcinach proti gen. herpesoch vidim ze vakciny idu dost dopredu.. pomaly ale idu.. nasla som na zahranicnych strankach diskusie, ktore pisu ludia na ktorych to testuju zatial sa to zda byt uspesne ale stale su len v zaciatkoch… mozme len drzat palce nech to bude cim skor… ![]()
inak sa cudujem ze uz davno nevymysleli nejaku vakcinu ved tolko prominentnych ludi to ma co by to mohli sponzorovat http://www.godlikeproductions.com/…ge696798/pg1
ale to len tak pre zaujimavost… ![]()
a k tym vakcinam som nasla http://finance.yahoo.com/…0302048.html
a toto
http://www.prnewswire.com/…8754341.html
tak dufajme ze aspon jednej z tychto oraganizacii sa to podari dotiahnut do uspesneho konca… hovori sa ukonceni v roku 2017 az 2021… tak drzme silno palce… ![]()
ak budem nieco viac vediet dam vediet i vam ![]()
Ahoj lidičky, jsem tady dneska poprvé a taky mne trápí genitální herpes…jsem asi v 6tt a poprvé mne prepadl herpes v takove mire. Ranní moceni to je k zesileni, omezila jsem vyrazne jidlo i piti abych nemusela na zachod:(Je to fakt strasne bolestive i na dotek, mam to na vnitrnim malem pysku, dnes jsem byla na gyndě a patlal mi to svetle fialkovou vodickou, to byl skoro porod, tak snad se to bude pomalu zlepsovat..je to fakt strasny a pokud jsem to nekdy pred tim mela, tak mozna jednu malou tupku nekde, ale toto je fakt hrozny:((
Holky, neukamenujte mě prosím!
Chci se zeptat, jestli nějaká má takovou zkušenost. Když jsem měla Herpes poprvé, myslela jsem, že to jsou potničky a vymačkávala to. Nevěděla jsem, že je to infekční, takže se to rozlezlo. Sice jich byla spousta, ale pak se to doléčilo kalciovkou a dobré. Teď to za nejlepší nápad nepokládám, ale přece jen… Když to vymačkám, pořádně setřu a umyju a nanesu třeba Herpesin, nebude to účinější, než puchýřek sušit? Stejně se mi zdá, že neschne… ![]()
Doporučuji zjistit si následky oparů např. u Dr. Bojara - je to neurolog. Pan doktor Bojar mě vyšetřoval, a řekl, mi, že je možné, že tento HSV herpes simplex, který způsobuje opary genitálu, může napadnout také nervovou soustavu a ve vyšším věku způsobit problémy hybnosti. Existuje ale také velká řada nových způspobů léčby. Já jsem podstoupila profilaktickou léčbu, kdy jsem po dobu 8mi měsíců brala 1× denně Zovirax tblt., zabralo to na 2roky, po té jsem postup opakovala s 1×denně po dobu 8mi měsíců Herpesin. V současné době mám 1-2 recidivy za rok, výsev je do 0,5cm2. V době výsevu beru Valtrex nyní tedy Valacyklovir, který si hradím sama - velké balení myslím 90tblt. Nyní jsem potkala paní doktorku Řehořkovou, která pracovala v Endale, a ta mi doporučila autovakcínu z právě z akutní fáze oparu. Jinak je spoustu nových prostředků jak léčit látka dokonasol (ERAZABAN 10% KRÉM).