Vracející se kvasinkové záněty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
1.5.17 11:53
@Luca82 píše:
Jj s cukrem mohu potvrdit.
Kdyz se drzim a jim zdrave, tzn. ne bily cukr, pečivo a celkove jen same zdrave veci, mam svaty pokoj.
Jak prejdu na,,normalni,, jidlo šup a je to zpatky do nekolika dnu kazdy mesic.
Nejradeji bych si sedla na jezka a otacela se kolem dokola :zed:
Jinak jogurt asi tez pomaha.
No ale uprimne kdo to ma vydrzet, nekde neco nesezobnout, ze… :nevim:

Chudák ježek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 15:03

U mě teda nevím jak na tom jsem, sladkemu se vyhýbám, objednala jsem si dokonce stevii nebo čokoládu bez cukru a sladidel ( haha :D…), občas jsem si dala teda nějaké ovoce. Myslíte, že bych to z toho cukru měla? Já sama nevím, jestli by hned po tom ovoci se to takhle rozjelo, nebo to snad je možné?. Přijde mi to jako přehnaná reakce, ale třeba to tak je :nevim: Z.

• Citovat
  • Upravit
9504
1.5.17 15:13

U nás spolehlivě funguje Mykotin - sypaný čaj od Grešíka. A gynekolog zakázal používat jakákoliv vaginální mýdla a gely, pouze čistou vodu. Někomu prý právě tyto vaginální gely mohou způsobovat opakované problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
26.7.17 16:56

Holky já jsem už také zoufalá. Bojuju s tím pěkně dlouho, už jsem vyzkoušela snad vše možné i nemožné a nic nezabírá :( je pravda, že u mě se rozjede kvasinkovka vždy stresem, stačí sebemenší stres a už to jede :( snažím se omezit i sladké… a stejně bez úspěchu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 18:27

záněty

Výborně funguje chlorella a ječmen, známá nejenom jí ale dělá si výplachy ječmene a chlorellu zavádí celou do pochvy, ona se tam pomalu rozpouští, když to řekla gynekološce tak se jí přiznala že ona je jí taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
27.7.17 13:16

Tak to bych mohla vyzkoušet já jsme už fakt zoufalá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
27.7.17 14:50

Vzpomněla jsem si na kontryhel. Prý je výborný na tyhle záněty a na nepravidelnou ms. 1 - 2 šálky denně, v době ms vynechat. Za zkoušku to stojí. Asi si ho teď v létě naordinuju preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
27.7.17 14:51
@wacinka píše:
Tak to bych mohla vyzkoušet já jsme už fakt zoufalá :/

Česnek a sodu jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 19:43

záněty

Vyzkoušet se má všechno, a jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.18 09:02

vlozky

Holky me pomohly na kvasinyk vlozky vsechno to ze me vytahlo bylinkove vlozky mam je doma muzu poslat vzorek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
23.2.18 14:20

Možná s tím „komplexním pohledem“ pomůže i kvasinková, tedy protikvasinková dieta***. Ano, cukr je tam zakázaný, také kofein a alkohol. Pomáhat pak má vláknina, ale třeba i panenské oleje, některé druhy ovoce a zeleniny…

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.18 08:08

Ahoj, taky jsem musela přeléčit komplexně celé tělo, protože jsem byla přeantibiotikovaná (na podzim a po novém roce chirurgické extrakce osmiček, záněk močáku, angína, zánět v zubu před operací) zkrátka a jednoduše, 5 antibiotik za půl roku ti udělá v těle brajgl. Nicméně, moje kvasinky, jako kdyby byly domluvené s močovým měchýřem, a jen co se doléčilo jedno, projevilo se druhé. Takže ti vypíšu co beru preventivně na ty kvasinky, aby se nevracely:
Wobenzym - 2tbl ráno, a 2 večer
florfemina (to jsou probiotika které se dávají na noc do pochvy) - 1 týdně
candistop (doplněk stravy s extraktem z česneku, grepových semínek, a probiotiky) - jednu tbl. před obědem, druhou před večeří
Biopron 9 (probiotika přímo pro ženy) - mám je v kanclu na stole, a když si vzpomenu, tak si taky vezmu :)
Kurkumín (tabletky s extraktem z kurkumy, který zabíjí kvasinky)
Jetelový čaj - skvělý při léčbě i prevenci gyn. zánětů
Čaj lapacho - neskutečně skvělý čaj, jak na sedací koupele, tak i jeho pití hodně pomáhá, bojovník proti kvasinkám :dance:
Sedací koupel v čaji z listu ořešáku vlašského - taky pomáhá v boji proti potvorám
Grepové kapky - 2× denně 15 kapek, jsou skvělé snad na všechno :lol: jen pozor, výjimečně můžou narušit účinek HA
kapky z lichořeřišnice - na ty nedám dopustit!

Všechny čaje mám koupené z www.milota.com a kapky z nadeje-byliny.eu, zbytek seženeš v lékarně, nejlépe v Dr. Max (florfemina je jejich vlastní výrobek). No a taky jsem vysadila bílé pečivo, a začala jsem si kupovat v alberu celozrnný žitný chléb Nature´s promise BIO (prodává se v takové krabičce asi za 45 kč, a vypadá že ho moc není, ale to je omyl :) jeden plátek tě zasytí možná víc než krajíc normálního bílého chleba.

Přeji úspěšné vyléčení, snad ti moje odpověď také pomůže :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.10.21 17:13

@Luca82 to s tím ježkem mě dostalo :mrgreen: Já říkala že bych si nejradši dovnitř strčila drátěnku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.8.24 10:52

Kvasinková infekce jako důsledek, ne příčina

Tak jo, můj příběh je dost otřesnej, ale chci to napsat jako varování pro všechny, kerejm by se mohlo stát něco podobnýho. Infekce se pořád vracely, vyzkoušela jsem všechno (probiotika, vaginální probiotika, vaginální gely, dietu bez sladkýho, pečiva, a chemicky upravenejch věcí, chlorellu, ječmen…). Trápily mě 8 let. Minulý rok jsem prodělala covid a začalo to být šílený… Diagnostikovali mi nakonec postcovidový syndrom, ale měla jsem gynekologickou infekci nepřetržitě 4 měsíce v kuse, dostala 5 vaginálních léků, nic nepomohlo, hrozně to bolelo… Nakonec mi díky stěrům našli bakterie gardenellu, ale nevěděli, jak se jí zbavit. Dříve v minulosti mi taky našli bakterii e-coli, již zmíněné kvasinky - ale opět po přeléčení se mi všechno pořád vracelo. Dostala jsme se celkově ke čtvrtýmu gynekologovi, kerej na rovinu přiznal, že neví, co se mnou. Do toho se mi rozjel zánět močáku, kerej jsem taky měla v kuse 3 měsíce, nic na to nepomáhalo, pak už mi ani nedávali antibiotika, protože to bylo jen horší a horší. Až jsme se dostala k MUDr. Čepické. Ta se mě zeptala, jak dlouho mě tyto infekce trápí, řekla jsem jí, že už to bude osmým rokem, ale že to nikdy nebylo až takhle šílený. Řekla mi, že všechny mé infekce (kvasinky, gardenella) byly způsobeny virem HPV, že nidko neřešil pravou příčinu. Taky říkala, že po 10ti letech neřešených infekcí tímto virem často vzniká rakovina. Většina gynekologů tento vir zná, ale naprosto jej bagatelizují - má ho totiž 80% populace. Btw jsme na tento vir očkovaná, přesto jsem jej chytla. Problém nastává, když tento vir způsobuje výše zmíněné infekce, žádný z mých gynekologů nevěděl, že je to léčitelný! Léčí se to volně dostupnými léky, keré mi předepsala: Denně po dobu půl roku až roku užívat Papylocare gel, dále Joalis kapičky HPV a Indonal partner. Užívám to teprve měsíc a můj chronický zánět po 4 měsících přestal bolet. Je mi z toho do breku. Prosím nedejte se, pokud Vám gynekolog tvrdí, že opakované kvasinky jsou normální, i když berete probiotika. Jinak test na vir HPV si můžete koupit i jako samoplátce, stejně tak veškerou výše zmíněnou léčbu. MUDr. Čepickou moc doporučuju! Řekla mi, že záněty močového měchýře jsou způsobeny tím samým a pokud to úspěšně zabere, budu moct chodit i plavat do bazénu (8 let jsem nemohla jít do chlorované vody). Myslela jsem, že se na tento vir testuje na pravidelných prohlídkách, bohužel to není pravda, cytoskopie se odebírá až na následné nádorové změny, ale nikdo neřeší pravou příčinu, což je tento vir - když jsem říkala svému urologovi, že moje problémy jsou způsobeny tímto virem, vůbec nevěděl, že by tomu tak mohlo být a jen řekl: “Ale dyť to má 80% populace.”
Také mi doporučila, že až se přeléčím, abych se nechala znovu přeočkovat. Opravdu chci upozornit, že někdo ze 4 vystřídaných gynekologů nevěděl, že opakované infekce mohou být způsobeny tímto nebezpečným virem, brali to jako normu, že jsme tím všichni promoření. Proto kdyby Vám váš lékař vymlouval, že za to nemůže HPV, nedejte na něj a běžte se otestovat. Zvlášť ty, které tyto infekce trápí několik let, pořád s ejim vrací a doktor jim říká, že je to normální…
Btw se to přenáší i přes chráněný pohlavní styk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí