Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A já si myslím, že je nemáš… Když píšeš, že „při každém pohybu v konečníku už jsi nervózní“ - opravdu jsi je viděla na vlastní oči? Není to jen sugesce? Pohyby, šimrání v konečníku se občas vyskytne, nemusí to být nutně roupi. Můžou to být jen nervy.
@lleennttiillkkaa poslala jsem tady i fotku jako dukaz že jsem si vážně jistá
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa poslala jsem tady i fotku jako dukaz že jsem si vážně jistá
tak v tom případě k lékaři a přeléčit sebe i celou rodinu, z oblečení co lze, tak vyprat na 60st a přežehlit nebo mrsknout do sušičky. Včetně povlečení, prostěradla, povlaku na matraci…
Je to o hygiene, roupy jsou parazit, kterej neni problematicky odstranit i bez leku, nekdy staci jen zvysena hygiena. Potrebujes poznat jeho cyklus rozmnozovani, roupy kladou vajicka do okoli konecniku a abys byla reinfikovana, musi se ti vajicko dostat do zazivaciho traktu pres pusu.
To znamena, ze pokud se budes denne dole mit, denne nejakej cas budes menit spodni pradlo, pyzamo, postelne pradlo a budes si neustale mejt ruce, vajicka se nebudou moct dostat do tveho zazivaciho traktu, cyklus se prerusi a mas po problemu.
Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://wourldpillseller.com