Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den je mi 19 a už 3 roky trpím cca každý 2 měsíc opakující se nákazou roupu.Mam sníženou imunitu tak možná proto. Hygienu dodržuji neustále. Po vermoxu který jsem si vzala před 4 dny tak jsou roupy furt živý. Jsem si 100% jistá že jsou to roupy. Troufám si říct že ucitim v konečnílu malý pohyb a už mám psychické potíže a nedokazu se s tím zase srovnat že to zase mám. Kazdý má nějakého parazita ale já se takových věci bojim a ještě když vím že to mám v soběPřemýšlela jsem o celkovém pročištení organismu od různých parazitů ale nevim zda to má cenu.Za každou ránu budu ráda
Přeléčili se vždy všichni členové domácnosti? Přijde mi nepravděpodobné je mít 3 roky v kuse. To je nenormální. Jsi si jistá, že máš opravdu roupy?
Musite to snist cela rodina, mela bys byt vysetrena, zda je to nejak masivni, dali by ti vyssi davku. Doma vse umyt dezinfekci-podlahy, kliky, vypinace, povrchy. Povleceni rucniky prat na 60, i spodni pradlo. To pak jeste z obou stran prezehlit. Myt si ruce, nesahat na oblicej, radikalne zkratit nehty.
Myslím, že ses jich nikdy nezbavila. Doporučuju objednat z Německé lékárny Pyrcon 2 lahvičky, užít 1 a za 2 týdny druhou a všechno spodní a ložní prádlo plus ručníky přeprat a přežehlit.
No a kromě těch léků, praní, žehlení a dezinfikování všeho dost významně omez všechno sladké i bílé pečivo. Tím jim omezíš přísun potravy, dost to pomáhá.
Doporučuju www.patazitologie.cz. Než se začneš „odparazitovávat“. Radši jdi k lékaři.
@Karleon píše:
Myslím, že ses jich nikdy nezbavila. Doporučuju objednat z Německé lékárny Pyrcon 2 lahvičky, užít 1 a za 2 týdny druhou a všechno spodní a ložní prádlo plus ručníky přeprat a přežehlit.
Jj, zlatej přípravek…dřív pod názvem Pyrvinium, nechápu, proč u nás není
@pannda píše:
Jj, zlatej přípravek…dřív pod názvem Pyrvinium, nechápu, proč u nás není
Vítej v ČR.
Jak říkají holky, přeléčit se musí celá rodina. Je třeba trošku zvýšená hygiena, spodní prádlo vyprat na 60 a vyžehlit, klidně vyprat i s dezinfekcí, například Sanytol na praní. Nehty si ostříhej, co to jde…
Hlavně ale si dojdi k lékaři.
Ještě mě teda napadá, ty sis zkoušela třeba lepenkový test? Protože svědit může i kvasinkové onemocnění a nebo hemoroidy.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
@Zumpa píše:
Vítej v ČR.
byl cely leta za komancu, nicim jinym se ropupy nelecily
@lleennttiillkkaa píše:
Jak říkají holky, přeléčit se musí celá rodina. Je třeba trošku zvýšená hygiena, spodní prádlo vyprat na 60 a vyžehlit, klidně vyprat i s dezinfekcí, například Sanytol na praní. Nehty si ostříhej, co to jde…
Hlavně ale si dojdi k lékaři.
Ještě mě teda napadá, ty sis zkoušela třeba lepenkový test? Protože svědit může i kvasinkové onemocnění a nebo hemoroidy.
Právě jsem si jistá no ![]()
Vermox musí jíst celá rodina, 1 tabletu a po 5-7mi dnech další. V průběhu léčby nejlépe vyvřit ložní prádlo, ručníky a spodní prádlo. Omez cukry v potravě, babská rada je česnek ![]()
Dobrý den je mi 19 a už 3 roky trpím cca každý 2 měsíc opakující se nákazou roupu.Mam sníženou imunitu tak možná proto. Hygienu dodržuji neustále. Po vermoxu který jsem si vzala před 4 dny tak jsou roupy furt živý. Jsem si 100% jistá že jsou to roupy. Troufám si říct že ucitim v konečnílu malý pohyb a už mám psychické potíže a nedokazu se s tím zase srovnat že to zase mám. Kazdý má nějakého parazita ale já se takových věci bojim a ještě když vím že to mám v sobě
Přemýšlela jsem o celkovém pročištení organismu od různých parazitů ale nevim zda to má cenu.Za každou ránu budu ráda