Vrásky v dekoltu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
4.1.17 07:57

Vrásky v dekoltu

Ahoj holky,

otázka je jasná…Máte nějaké rady, tipy jak se zbavit vrásek v dekoltu? Je mi 35 a v poslední době jsem si všimla, že se mi dělá vějířek vrásek a dlouho trvá než během dne zmizí.
Docela mě to trápí, jelikož ráda nosím výstřihy :,( Mám to z toho, že spím na boku ( na zádech jsem spát zkoušela, ale to se nevyspím a většinou se stejně přetočím v noci na bok)…
Mažu tím samým krémem co používám na obličej, občas maska, občas jemný chemický peeling…Zkoušela jsem svízelovou mast ( dle rady z omlazení. cz), ale jednak je od toho vše mastné a výsledek jsem žádný nezaznamenala…

Co by jste doporučily?
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.1.17 08:03

@Cleopatraj40 myslím si, že s tím nic neuděláš, pokud se staráš, tak jak staráš, je to fajn, ale věk nezastavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.1.17 08:08

Měla jsem taky takový problém, opravdu hodně pít vodu a mazat a mazat, kvalitní krém pro dečkolty. Ráno a večer a jednou za týden si dám dost velkou vrstvu krému a nechám na noc. Zlepšilo se to. Jinak to nezastavíš, ale můžeě zpomalit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
4.1.17 09:32

Dostatek vody by to měl trochu vyhladit nebo nějaký hydratační krém, hlavně to nevzdát, byla by to škoda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí