Antibiotika ve 33tt

Anonymní
30.10.19 09:44

Všechno se na mě lepí 33tt

Ahoj potřebuju možná trochu podpořit… :roll: vše v těhotenství doteď bylo v pořádku. Začátkem 3.trimestru mě vypadla bílá plomba, takže návštěva zubaře. O týden později mi čistili 2× kanálky… :,( dostala jsem atb.. teď zase o další týden se na mě chytil nějaký bacil. Teplotu nemám, rýmu taky ne, jen trošku suchý kašel, a škrábe mě v krku. Koupila jsem si septilen snad to bude ok. Jsem unavena jak blázen, a zítra jdeme na 3.screening. Čím bych ještě mohla pomoct aby mi bylo lépe? Celé těhotenství jsem nebrala žádné léky, nic. A teď se bojím aby to neuškodilo miminku.. :,( Ty antibiotika byli nějaký UNI, Dalacin C i v pribalovem letáku bylo že je můžou brát těhotné… :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
30.10.19 09:52
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuju možná trochu podpořit… :roll: vše v těhotenství doteď bylo v pořádku. Začátkem 3.trimestru mě vypadla bílá plomba, takže návštěva zubaře. O týden později mi čistili 2× kanálky… :,( dostala jsem atb.. teď zase o další týden se na mě chytil nějaký bacil. Teplotu nemám, rýmu taky ne, jen trošku suchý kašel, a škrábe mě v krku. Koupila jsem si septilen snad to bude ok. Jsem unavena jak blázen, a zítra jdeme na 3.screening. Čím bych ještě mohla pomoct aby mi bylo lépe? Celé těhotenství jsem nebrala žádné léky, nic. A teď se bojím aby to neuškodilo miminku.. :,( Ty antibiotika byli nějaký UNI, Dalacin C i v pribalovem letáku bylo že je můžou brát těhotné… :think:

Antibiotika neublíží já měla 3× za těhotenství :nevim:
Jinak taky jsme měla problém v tehu se zuby nebo spíše zánět dásní několikrát..
Bohužel š tím nic neudělaš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.10.19 10:06

Věř, že těhule potkávají daleko horší věci :think: Atb miminku neublíží, zuby se ti uzdraví, hlavně nezanedbávej jejich údržbu včetně čištění mezizubními kartáčky, ptž tam zůstává spousta zbytků jídla, které způsobují záněty dásní a kazy.
Vše bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.19 11:40

Nemáš se čeho bát. Já měla v posledním trimestru 3× zánět ledvin a antibiotika jsem brala skoro nonstop, nějakou dobu jsem s nimi i kojila. Dítě mám naprosto zdravý, první antibiotika mělo až ve čtyřech letech a to ještě kvůli vnější infekci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky