Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Včerejší hláška zněla"TO MĚ NALAĎ MOKRÝ DUDY-KDE MÁM TU MIKINU"…toto zaznělo v pohádce REBELKA ![]()
""MAMÍ KDO JE DOMA?" " odpovím : ""Damián(kocour.. "" A MŮJ OTEC? }" „zeptá se dcera…já na to : ""Je doma a má chřipku“…moje dcera "" CO TO JE CHŘIPKA? " " odpovím: ""To Tě bolí celé tělo.}" „… ""A CO SRDCE?“. ""To mu zlomila maminka „- " ""JO A JÁ MU ZASE LEZU NA NERVY“."
Příspěvek upraven 17.01.13 v 18:58
@Machalka Ona je hrozná, všechno řekne na plnou pusu, někdy jsou to fakt pecky ![]()
Mladsi synovec mel obdobi, ze se kazdyho ptal, jestli ma pindika-bylo to ve 3,5 letech. Zastavil pana v obchode a zacal: „mas pindika?“ Chlap: „mam“ synovec: „ukaz“ chlap: „ty prvni“ synovec: „ja se ptal prvni“ chlap: „ja se stydim“ synovec: „tak to ja ne“ a svliknul se uprostred Tesca
Nicmene chlap mel uznani, rval smichy a rekl mu „ses dobrej“ a synovec: „ja vim, eliska (ze skolky kamoska) rika, ze jsem nejlepsi“. Lidi prej rvalo smichy, tchyne delala, ze k nim nepatri a svagrova tam vickrat nesla ![]()
Tak se taky přidám. Když starší bylo cca 6let, tak už nevím přesně o čem ale diskutovala s tatínkem. Nakonec mu řekla něco v tom smyslu, jestli ty tohle tak já tedy udělám tohle… a tatínek ji říká. Adélko to je vydírání. No Adi na něj mrkla a říká, tě tak vydřu že budeš koukat
No, smějem se tomu doteď.
Muj bratránek my řekl když jsem byla po rozchodu s bejvalým, pohladil mě po vlasech a řekl mi teto, nemysli furt na něj, máš na lepšího
![]()
Pak mu chtěl kokino a táta mu řekl, že na něj nemá a on na něj tak makej at máš ![]()
@sunnyho.motylek Tak to u nás sestra zase říká, že radši dá mamince a tatínkovi všechny penízky z její kasičky, jen ať nechodí do práce ![]()
Suprová diskuze, fakt jsem se zasmála ![]()
Když jsem byla malá, tak na otázku jak dělá králíček jsem odpovídala „Playboy“ ![]()
Když byl syn malý, tak jme s ním byli na hřbitovĕ, prohlìžel si tam ty hroby a já mu občas přečetla jméno kdo tam leží, až jsme přišli k takovým tĕm malým hrobečkům, kde je jenom urna a syn povídá,: "Aháá tak ja už vím, tam ti lidi leleželi a tady jsou na stojáka že? Tak od té doby neříkáme zpopelnit ale pohřbít na stojáka. ![]()
@Kissminka píše:
Když byl syn malý, tak jme s ním byli na hřbitovĕ, prohlìžel si tam ty hroby a já mu občas přečetla jméno kdo tam leží, až jsme přišli k takovým tĕm malým hrobečkům, kde je jenom urna a syn povídá,: "Aháá tak ja už vím, tam ti lidi leleželi a tady jsou na stojáka že? Tak od té doby neříkáme zpopelnit ale pohřbít na stojáka.