Vůbec nepije (4,5 měsíce) - jen mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
24.7.13 08:09

@Poison Ivy jo zašla bych ráda ale zase je tu problém bydlím v takový p****i že je to 30km od Karlových Varů a tam jsem žádnej dětskej kožní neni, pak jedině asi Plzeň to je tak 70km :roll: a my nemáme auto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.7.13 10:11
@Růženkaa píše:
Jinak když tchýni řeknu že jsem někde na netu četla to a to.. ještě se mi směje že jsem nějaká chytrá. :?

Co jiného na to má omezený člověk říct, že? Musíš si ji přestat brát a jednat podle toho, co si myslíš, že je správné. Já vím, že to jde těžko, když si člověk není příliš jistý a u prvního dítěte hodně „plave“.

Ale aspoň máš internet, kde se něco dozvíš a nemusíš slepě následovat, co ti kdo nakuká ;) A taky proto doporučuju nějakou mladou pediatričku, která má nový náhled na to, jak zacházet s dětmi. Zkus si třeba najít tady na emiminu nějakou mateřskou skupinu ze svého okolí a nech si od nich poradit, kdo by byl fajn.

Jinak u nás většinu vyrážek neznámého původu tiší konopná mast exema .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.7.13 11:12

@Marjanka moc díky za pochopení :) zkusím najít tu nebo toho dr. :mrgreen: a taky skupinu, občas mám fakt ze všeho nervy v kýbli a chtěla bych si pokecat o všem ale.. neni s kym no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
24.7.13 11:52

@Růženkaa To naprosto chápu, pamatuju si to. Mně kdysi zachránilo právě emimino a mateřská skupina podle věku mladšího raubíře. Tehdy jsem pochopila, že nejsem na všechno sama, že problémy, které řeším, má mnoho dalších maminek a že víc hlav víc ví. Našla jsem radu, pochopení a často i útěchu. Pohledej a nebo sama založ. Sdílené starosti jsou starosti poloviční a sdílená radost je radost dvojnásobná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.7.13 13:25
@Marjanka píše:
Sdílené starosti jsou starosti poloviční a sdílená radost je radost dvojnásobná :kytka:

hezky napsáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna