Výbavička pro mimi a mami :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
17.1.11 14:13

jo, to jo, jenze ja mam opravdovych pratel malo, vsichni mi podkopali nohhy kdyz jsem byla v uzkych… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.1.11 14:17

tak to potom nejsou pratele, pritel je ten kdo prchazi kdyz vsichni odesli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 14:41

jj, me zustali dve kamaradky.. Jedna je nejlepsi, kterou znam uz 16let a hrali jsme spolu od malicka tenis..
A druha je takova ta, co me chape, protoze si prosla tim samym co ja.. :oops:

A to je vse.. takze nic moc, a ted si moc lidi k telu nepoustim, protoze kazdy akorat vyuziva toho jak jsem dobromyslna a ochotna pomahat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
17.1.11 18:16

Nečetla jsem všechny příspěvky a dočítat nebudu, ale pokud ještě nemáš žádné chůvičky, tak mohu doporučit ty z Ikei. Pokud máš Ikea Family kartu, tak tě vyjdou, tuším, na 399 (nebo 499? teď si nejsem jistá). Jsou do nich tužkové baterie (2× 4ks), my si koupily nabíjecí a k tomu nabíječku a jsme naprosto spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 18:41
Mishaak píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky a dočítat nebudu, ale pokud ještě nemáš žádné chůvičky, tak mohu doporučit ty z Ikei. Pokud máš Ikea Family kartu, tak tě vyjdou, tuším, na 399 (nebo 499? teď si nejsem jistá). Jsou do nich tužkové baterie (2× 4ks), my si koupily nabíjecí a k tomu nabíječku a jsme naprosto spokojení.

Dekuji, ale Ikea kartu nemam, ale uz mam zjistene, ze si je poridim az po porodu.. Nejakou dobu stejne budu nonstop s miminkem :kytka: Ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.1.11 19:28

Jsou ty chůvičky vůbec k něčemu?Pokud nemáte velký barák,tak mi to přijde jako zbytečnost.
Já budu kupovat jen monitor dechu,to by myslím mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.1.11 19:32

Ahoj,
určitě ti spousta maminek psala další seznamy toho, co je potřeba.
Je fakt, že chůvičku nepotřebuješ nejmín první tři měsíce, protože se od dítěte nehneš.
Kosmetiku taky moc neužiješ, akorát pleny, ubrousky a krém na zadeček a prsa…většinou je to bepanten.
Moje děti první měsíce trávili akorát v overálcích a v body a dupačkách. Hezkou sadu jsme měli akorát jednu k doktorce. Do kočárku ne, byla jim vidět jen hlava, narození jsou v zimě.
Lehátko se dá sehnat levné přes mmb nebo aukro.
Jinak ti vřele doporučuji se zaregistrovat na aukru. Dají se tam sehnat perfektní věci, počínaje oblečením a konče nábytkem za velice příznivé ceny…někdy tam koukni.
A přebalovací podložku ani pultík mít vlastně nemusíš. Přebalovat můžeš na posteli nebo stole.
Ono se dá většina věcí nakonec sehnat velmi levně a první měsíce skoro nic nepotřebuješ, ani ten kojící polštář. TO je luxus, příjemný, ale stejnou službu udělá i polštář…

jo a nebesa na postýlku nevedu, nechyběli nám. Dokonce ani peřinu a polštář jsme ještě nepoužili, děti spí ve spacáku a je to obrovská výhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 19:56

Laaja, diky za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.1.11 19:56

Tak to znám,jen co jsem se odstehovala do Prahy tak sem pak o sobe slychavala veci..
Jinak latkove pliny po 10ks myslim maji v Mebelixu za 50kc,maji tam vyprodej :) Taky sme kupovali a sou v pohode,akorat preprat,jinak ja dostala 30ks od tety,takze ja si koupila jen v tom mebelixu ze je maji takhle vyhodne..Jinak hodne taky najdes v annonci nebo mimibazar :) nektere veci si myslim jsou zbytecne kupovat nove,kdy maminky je treba prodavaji po jednom miminku v spr stavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.1.11 19:59
jizvíková píše:
Latkove pleny vybirej podle gramaze, existuji takove co jsou ridke, hned se roztrhnou a celkem jsou na prd
Nejlepsi jsou Halštátské nebo haštátské, ted nevim :(

Jsou to libštátské pleny: http://www.lekarna.cz/…x70-cm-10ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.1.11 20:02

Monny tak to aukro určitě taky doporučuju.Podařilo se mi tam sehnat nový koupací kyblík od Bebe Jou i se stojanem za 350kč(nikdo si ho asi v aukci nevšimnul:-)),přebalovací podložku taky okolo 300kč,nové ohřívačky lahví i se sterilizátorem jsem tam viděla okolo 200kč,hrací deku tam seženeš taky levně…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 20:07

Daniell, aukro znam, s pritelem na nem obchodujeme uz rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
17.1.11 20:12

Taky jsem si myslela, že chůvičky nebudeme pořizovat, když máme minibyt 2kk, ale nakonec jsme je pořídili a jsem ráda. Používám chůvičku i do kočáru, když spí venku na zahrádce a já teď v zimě nechci mít otevřený dveře nebo okno ven. Dál se nám hodila kdykoliv jsme mimo domov a malý někde spí sám, mám ho prostě pod kontrolou. U nás bohužel neplatí, že když usne, tak spí do rána, to ani náhodou, každou chvíli docela brutálně brečí a občas se k němu musí. Jinak tahle investice je jedna z mála (a řekla bych, že byla teda docela malá), které nelituji ba naopak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.1.11 21:07
Daniella82 píše:
Monny tak to aukro určitě taky doporučuju.Podařilo se mi tam sehnat nový koupací kyblík od Bebe Jou i se stojanem za 350kč(nikdo si ho asi v aukci nevšimnul:-)),přebalovací podložku taky okolo 300kč,nové ohřívačky lahví i se sterilizátorem jsem tam viděla okolo 200kč,hrací deku tam seženeš taky levně…atd.

ale to jsou věci zase zcela postradatelné, zakladatelka potřebuje ušetřit a musím uznat, že nic z toho nemám ani já a šetřit tolik nepotřebuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
17.1.11 21:10
kozisek píše:
Daniella82 píše:
ale to jsou věci zase zcela postradatelné, zakladatelka potřebuje ušetřit a musím uznat, že nic z toho nemám ani já a šetřit tolik nepotřebuji :wink:

Tak já jsem to spíš uváděla jako příklad toho,co jsem tam sehnala levně já.Dá se tam sehnat levně i oblečení,zavinky a věci,které Monny psala,že potřebuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí