Výbavička pro mimi a mami :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
27.5.11 22:00
Monny89 píše:
Nu jasne nu, tak zatim se priklanim k tomu taxiku…
A myslite ze i cestu z porodnice muzem absolvovat taxikem?? Kdyz budu mit mimi ve vajicku v zavinovacce a mladyho vedle sebe :think:

Přečetla jsem si celou diskusi a já jsem asi kuriózní případ, ale já jsem šla z porodnice domů pěšky :wink: 4. den po porodu jsem měla studený pot na zádech z pomyšlení posadit se do auta a pak z něho vylézt 8-o , když to mám domů cca 1,5 km. Malýho jsem dala tatínkovi hezky do auta i s taškama a šla jsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.5.11 22:05

Petronko, když ani nevím jestli budu schopná chodit po porodu.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
27.5.11 22:08

holky já jsem byla pošitá až někde…hrůza,chodit jsem mohla, sedět ne.cesta domů z porodnice cca 15km v autě sedět to byla hrůza ještě byla hromada sněhu takže jsme museli jet pomalu.kdyby bylo hezké počasí tak se´radši projdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Líza14
27.5.11 23:14

Holky moc děkuji za rady :palec: koupim si teda vše svoje. Přeci jen lepší víc než míň

• Citovat
  • Upravit
819
28.5.11 10:46
Monny89 píše:
Petronko, když ani nevím jestli budu schopná chodit po porodu.. :nevim: :nevim:

já jsem radši chodila než seděla i u jídla v porodnici jsem radši stála a to mám jenom jeden steh vevnitř a čtyři venku.prvních 14 dní doma mi dělalo problém i sedět u kojení, nechci strašit, ale nebydlet 20 km od porodnice tak jdu taky radši pěšky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí