Výbavička pro mimi a mami :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
16.1.11 16:07

Jenže pak tě chytne hnízdění a bude se ti pořád zdát, že ještě něco potřebuješ. Já začínala nakupovat až po tom 25.tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.1.11 16:12

Monny buď v klídku.Myslím, že většina maminek nakupuje věci pro mimi většinou z výplat-co zbyde.
Málokdo si může dovolit vzít 40tisíc a jít vše koupit najednou.
Já třeba mám nakoupené oblečení už všechno,ale kočárek,postýlku,hračky atd.taky ještě namám a to jsou ty největší položky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.1.11 16:14

Navíc třeba ten kočárek a postýlku chci kupovat až nakonec,nechce se mi to všechno zatím skladovat,přijde mi to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.11 16:19

Daniellko, ja mam akorat kocarek z tech vetsich polozek.. a i ten mam z inzeratu za 2.000,– pouzity… nic moc, ale snad to bude stacit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.1.11 16:23

No tak já mám nový Dorjan cross country, stál něco přes pět tisíc, trojkombinace. Neznamená, že drahý kočárek je lepší než použitý. Musím říct, že to byla asi největší položka :wink: Postýlku máme dělanou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.11 16:25

kozisku, to je celkem drahy, ja jsem koukala na ty nejlevnejsi a tenhle je jeste navic rozbity, ze nejde skladat podvozek… Ale z tech nabidek na netu byl nejprijatelnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.1.11 16:53

No to tím chci říct, že nemusíš mít drahý kočárek, rozhodně nemyslím, aby jsi kupovala, navíc nám na něj dávala mamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.11 16:56

Kozisku, to se mas, taky bych chtela mit maminku, ktera by mi pomahala… ale bohuzel… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
17.1.11 09:18

Tak u prvniho sem zacala cca ve 25tt plasit, ze jestli se narodi predcasne, tak bude nahaty a sla sem koupit 3 overalky. Kocar uz sem mela, nasla sem pouzitej za super cenu.
Ostatni sem dokoupila az tak mesic pred porodem. A po pravde - u prvniho sem mela spoustu zbytecnosti. ktery sem nepouzila. Neplas, v klidu. I kdyby, tak na zacatek ti staci par overalu a kdyby bylo uz jo zle, vzdycky se da dokoupit. I kdyby si nemela postylku, spousta maminek ma mimco v posteli.
Cesta z porodnice - my teda mame auto, ale u prvniho bych pesky nesla, byla sem zmordovana, ale ja sla domu po 48 hodinach. U druhyho po 24 a to bych sla klidne po svejch. Taxi je asi nejlepsi reseni. A mam ten dojem, ze bez autosedacky te z nekterejch porodnic ani nepustej :think: MHD neni idealni, hlavne ne v lete. A mimco sice nema svoji imunitu ale ma protilatky jeste od maminky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.1.11 09:47

Milá Monny89, myslím,že všechny nastávající maminy chytá takové to schromaždování „aby nic nechybělo“. U prvních dvou dětí jsem to tak moc neprožívala (před 10lety). Nějaké věci jsme podědili, kočárek koupil manžel, když jsem byla v porodnici(já bych si vybrala jiný :-D ) a kolíbku jsme měli půjčenou od našich ještě po mně. Další potomky jsme neplánovali, tak jsem věcičky rozdala kamarádkám. Kočárek zrušily dcery svým hraním s panenkami. No a hle :-? po deseti letech se „zadařilo“ a třetí dcera byla na cestě. Doma nic… :nevim: Tak jsme něco málo s mužem nakoupili, něco dostali…pořád jsem měla pocit, že je toho málo… Teď má sluníčko 3 měsíce a z některých věciček vyrostla, aniž by je víc nosila. Mimina rostou moc rychle. Ale v rodině jsou další mimi na cestě, tak to někdo unosí.
Odsávačka na vysavač je prý super. My si koupili tu obyč. a taky to s ní šlo.
Zavinovačky fakt stačí 2(nebo 3 :-) ).
Abys nemusela vše kupovat jen ty, domluv se s kamarádkami nebo rodinou, stejně se pak každý ptá, co koupit miminku…tak je zaúkoluj. A budeš mít vystaráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.1.11 10:15

tak jsem vystrachala bunicite ctverecky k osetreni pupku,batole tel.krem, kousatko a rachtatko jako rybu,zasyp, hrebinek, kolotoc nad postylku, 2 dudliky a asi 4bodycka a 2 dupajdy cepicku vzorek bepanthenu, kojici caj, balik prsnich vlozek

uz to mam nabalene v igelitce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 10:45

IMI Dekuju za tvuj pribeh. Jinak co se tyka te me vybavicky, tak uz ji pomalu davam dohromady, diky tady maminkam, nebo bazarkum.. A uz zacinam byt i trosku klidnejsi… Ale vy to asi znate, my zensky potrebujem ve vsem mit jistotu, jinak jsme na zabiti… :mrgreen:
A s tou imunitou mas asi recht, zatim to jisti ten taxik, ale uvidime, treba vyhrajem sportku a koupime si auto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 10:50

Palosek jak jsem psala ted uzivatelce IMI, uz s tou vybavickou tak moc nesilim, davam ji pomalu ale jiste do kupy :palec: A co tyka tech navstev, to nevim, nemam ted kolem sebe tak moc lidi co jsem se odstehovala z Prahy, protoze jsem se nestykala s tema nejlepsima lidma, takze jsem vyhodila starou SIMkartu, atd. a zacala tady v HK s mladym odzacatku… takze jestl i za mnou prijede par, a to myslim doslova par lidi, tak budu spokojena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.1.11 10:50
Monjie píše:
tak jsem vystrachala bunicite ctverecky k osetreni pupku,batole tel.krem, kousatko a rachtatko jako rybu,zasyp, hrebinek, kolotoc nad postylku, 2 dudliky a asi 4bodycka a 2 dupajdy cepicku vzorek bepanthenu, kojici caj, balik prsnich vlozekuz to mam nabalene v igelitce

Okaaaa :palec: Pocitam s tim.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.1.11 12:26

Opravdoví přátelé zůstanou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...