Výbavička pro miminko - obecně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
9.1.18 16:15

Díky holky, ještě se poptám u známých a dáme dohromady nějaký seznam a co nám pak bude po porodu chybět tak manžel, rodiče nebo já po netu dokoupíme :). Manžel chce nový kočárek a já sedačku, takže tam je to asi jasné, zbytek zkusíme z „druhé ruky“. Šátek a podobné vychytávky necháme až dle toho, jaké miminko bude. Hračky dle rady necháme na ostatních případně na později. Trošku váhám s tou velikostí oblečení, zatím to asi nechám být, než mi někdo dá nějaký předpoklad, neboť já mám v rodině strašně velké děti, které ale narostou až na poslední chvíli, manžel takové normální až menší a naše malá je zatím velká normálně. Snad pak od někoho zvolenou velikost seženeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
9.1.18 18:01

@dazo s tím oblečením je fajn oblečení, které s dětmi roste - třeba teplejší věcičky pletené, nebo některé s ohrnovacími nohavičkami a rukávky (když bude větší, tak je jen shrneš) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
17.2.18 13:32

@Martinela1982 Musis furt vsude cpat ten krem?? Fakt blbe skryta reklama, co prispevek to tvuj zitenax, trapas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.2.18 15:20

@Ketris to už ani není skryta reklama :-) to je jak pest na oko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.2.18 21:49

Mám třetí dítě a nikdy jsem o té mastičce neslyšela. Tak to musí být nějaký extra zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.18 15:38

Ja bych doporucila takovy milk snood 8)
ne na noseni, spis na kojeni
takova vec jeste by mohla slouzit jako pelerina aneb pouzdro na autosedacku, na vozik taky (aby miminko v obchode se niceho nedotykalo/klidne spalo)
super uzitocna a zcela univerzalni vec
jenze ja zatim u nas nic podobneho nenasla :(
svuj milk snood jsme kupovali na dovolene v cizine
a nechaly sestre :lol: casto chodi s miminkem do kavaren a obcas i koji, no
je spokojena :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.18 09:38

A přemýšleli jste už o nějaké lampičce k malé na kojení? Nebo máte nějakou zkušenost, kde a jakou lampu pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.3.18 10:30

Doporučuji vaničku Shnuggle.. Mám 3.dite, měla jsem klasickou vaničku s látkový lehátka, s plastovým lehátka, 2 typy kyblíku, ale na novorozence, který nedrží hlavičku je vanička úplně super.. Pak se mi nyní osvědčila zavinovačka Swaddle me, nebo jsou fajn bambusové zavinovačky od Kikko (máme doma asi 3)..Dale mi přijde fajn pelíšek od firmy Matýsek.. To jsou kousky, které jsem dokupovat na dcerku na každé dítě jsem kupovala něco jiného, dle potřeby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
12.3.18 11:05

@silkova já mám takovou tu solní lampičku do elektriky a jsem s ní spokojená :) I když pominu to, jestli čistí vzduch, nebo ne, tak je to takové měkké a příjemné světlo, které nepraští hnedka do očí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí