Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tomas se opravdu k prijmeni nehodi
Martin je vazne lepsi, ale uplne nejvic se mi libi navrh tveho manzela…„Stepan“ ale ve spojeni s prijmenim taky neni moc super ![]()
Já také chtěla Tomáše, ale jelikož máme na konci příjmení Š a báli jsme se, že se to bude prckovi blbě vyslovovat, tak nakonec máme Martina
![]()
Tak Štěpán je hezký ale proste ty š tam nejdou, ani třeba Tadeaš nebo Kryštov- zni to blbe…
Dala bych Martina, nebo Filipa, Adama, marka…
A co treba Roman, to je takovy tvrdy a k tomu mekkemu prijmeni by to slo.
Tomáš je hezké jméno, ale tady se to vážně tluče. A to si ještě přestav, kdyby byl gay ( v dnešní době toho je a bude víc a víc, sama proti nim nic nemám ba naopak ).
Z těch dalších bych byla pro Martina. Jinak co se týče mě, dala bych klidně i David, Filip, nebo třeba Marcel - Marcel Šašinka, to by bylo jak ten herec Marcel Vašinka ![]()
maminky moc děkuju za názory
.. láká mě ten Mirek, je fakt, že mě nenapadlo napsat jméno v této formě…myslela jsem, že můžu napsat jen Miroslav
..a víte o někom, kdo se jmenuje Mirek?
kamarádka to má přesně tak - příjmení začíná na Š a Tomáška moc chtěli - tak to vyřešili šalamounsky, malej má v RL jméno Tom a oslovujou ho i Tomíku, i Tomáši - jen si nejsem jistá, jestli by to u vás bylo řešení Tom Šašinka je taky zvláštní - možná jinou variantu Thomas, Tomas…? Jinak Martin Šašinka mi taky zní pěkně ![]()
anonym30 píše:
maminky moc děkuju za názory.. láká mě ten Mirek, je fakt, že mě nenapadlo napsat jméno v této formě…myslela jsem, že můžu napsat jen Miroslav
Vim.
Teď jich u nás začíná být docela dost. ![]()
anonym30 píše:
maminky moc děkuju za názory.. láká mě ten Mirek, je fakt, že mě nenapadlo napsat jméno v této formě…myslela jsem, že můžu napsat jen Miroslav
Ano, můj kamarád se jmenuje Mirek a je mu třicet
![]()
tomáš bych asi nedávala, těch š je opravdu trochu moc. Líbilo by se mi David