Medicína nebo práva? Jak vybrat vysokou školu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5950
28.3.21 23:14
@Baba píše:
No ze to nebere jako poslani, ne asi :roll:

No, moje zkušenost je taková, že ti lékaři, kteří se nejvíc prsí, jak je to pro ně prostě jen práce, pacienti jsou jim ukradení a dělají to jen kvůli obživě - tak ti se pak pro ty pacienty můžou nejvíc přetrhnout a pracují hodně nad rámec toho, co by po nich mohl kdo chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 23:14
@Baba píše:
A co? To je jako spatny doktor?

Děkuji za podporu :mrgreen: mam svoji práci ráda ale s tím co vím bych si vybrala lépe (snad) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
417
28.3.21 23:18

@Lollitka Proč si nedoděláš přírodovědu, s tou můžeš do výzkumu snad ještě líp. A učení je sice hodně, ale tak strašné jako medicína to není. Ale teda jestli máš děti a nechceš vycestovat do zahraničí, dělat na tom českém písečku není taky úplně slast, já jsem to vzdala hned po diplomce, i když mně studium taky hodně bavilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 23:24
@Baba píše:
No ze to nebere jako poslani, ne asi :roll:

Moje poslání už pár let je být máma a do toho odskakuji k placenemu koníčkovi. Taky mně to ba :mrgreen: bez toho bych MD nepřežila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81490
28.3.21 23:29
@Anonymní píše:
Moje poslání už pár let je být máma a do toho odskakuji k placenemu koníčkovi. Taky mně to ba :mrgreen: bez toho bych MD nepřežila :mrgreen:

Ja na to prisla až při druhé rodičovské, že se to dá snaž preklepat s částečným uvazkem. MD mi taky neba, to musí brát člověk jako poslani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
29.3.21 00:47

Bavilo mě obojí, vystudovala jsem medicínu a pak šla na obor soudní lékařství.
Kolega soudní lékař si ta práva dálkově dodělal, takže má obojí. Práva se dají zvládnout dálkově i s prací a rodinou, u medicíny pochybuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze