Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
brýtro
Tak nevím, jestli si změnit termín porodu v seznámku a metřík.. Chtěla jsem to nechat, ale poté, co mi dnes od rodiny přišlo, jak moje mimi měří skoro 3cm, když ve skutečnosti je to 4,56, je to prostě ten týden navíc. Takže asi měním..
Dr. už od první prohlídky říkal, že to vidí tak týden dříve.. Takže aktualizace je asi na místě.. ![]()
Kačkač
PS: přeju krásný den
brýtro
Tak nevím, jestli si změnit termín porodu v seznámku a metřík.. Chtěla jsem to nechat, ale poté, co mi dnes od rodiny přišlo, jak moje mimi měří skoro 3cm, když ve skutečnosti je to 4,56, je to prostě ten týden navíc. Takže asi měním..
Dr. už od první prohlídky říkal, že to vidí tak týden dříve.. Takže aktualizace je asi na místě.. ![]()
Kačkač
PS: přeju krásný den
ahoj holky, tak jsem si tu přečetla vaše rady a návrhy a musím uznat,že spousta z toho jsou jako mé vlastní myšlenky. Mrňousovi je 14 měsíců a taky to u nás začíná - vzteká se při každé příležitosti - zatne pěstičky, vycení zoubky a prostě je na něm vidět,že je děěěsně naštvanej
Občas si hodí pěknej hysterák a to nejlépe venku a v tu chvíli bych lezla kanálama
ALe co nadělám…snažím se vysvětlovat, že tohle ne a tamto taky ne atd.
nejvíc mě ale dokáže rozhodit moje mamina,která vše komentuje slovy „..no tohle jsi ty ani sestra, kyž jste byly malé, nikdy nědělaly…“ To často přemýšlím nad tím,zda jsem vbec schopna to zvládnout, když už teď to teda nezvládám
A v čem jsme byly mi jiné než děti dnes?
Ahoj, já si jen myslím, že si ty naše maminky už zas tak dobře nepamatují, jaké to bylo, když my jsme byli malí… ověřila jsem si to např. na tom, že mi tchýně (nic proti ní) tvrdila, že se manžel díval v roce na večerníček a pak šel vždycky hned spát (debata na téma režim dítěte). Moje dcerka se dívá jen na znělku, která ji fascinuje, ale večerníček ještě nevnímá a nechápe… asi se o pár měsíců později. A takových věcí je.
Eva