Výchova tříletého pořád dokola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.11.13 13:30
@zuzouš píše:
Jo a taky mi pomohlo neřešit např. oblečení (i když právě to neřešení je na tom to nejtěžší:) Když venku prší, navleču děti do holin, pláštěnek a razíme na hodinku ven. Počítám, že budou dupat v kalužích a i je v tom podporuju. odnaučila jsem se nervit, že budou mokrý a špinavý i pod pláštěnkou, že se hrabou rukama v kaluži. Děti si to strašně užijou, navíc po příchodu domů si vždy hrajou samostatně. A na valše taky neperem. U jídla taky nechám dosyta zaprasit. To smíření se se situací dodá člověku klid, i když pak musíš udělat třeba pár úkonů navíc, tak v klidu ti to stejně nesežere tolik energie.

jo tak tohle jsem měla veliké prblémy ale v tomto už jsem pokorčila. musí říct, že v tomto jsem udělala veliký kus cesty ku předu. se musím pochválit :mrgreen: protože dřív když vyndal hračky a šel si hrát s něčím jiným já byla vyřízená a muselo se uklízet. ted ho nechám být. ví, že nakonec to uklidit musí. jen když toho je moc tak už to koriguji. a co se týká špinavosti z venku tak to neřeším vubec. pračku i sušičku mám tak at si trošku vyřádí.
ten starší se hodně projevuje nahlas. venku piští a kříčí. kamarádka z toho byla vyřízená, že už by dávno na něj řvala at je ticho. a to já zase ne. kde jinde by mohl být hlasitější než venku. řekla jsem že ví že doma ani v lese či obchodě se řvát nespí, ale jen tak na ulici pokud tam nespí nějké miimino tak nevidím problém. problém je ale že je hlučný i ve školce a prý se moc nesoustředí teda na říkanky vubec.

• Citovat
  • Upravit
81500
25.11.13 13:31
@zuzouš píše:
@Lama Lama jdu si vygůglit co je Fura :oops: :lol:ááá mezitím jsem si vzpomněla! Ten dědula!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.11.13 14:30
@Anonymní píše:
jo tak tohle jsem měla veliké prblémy ale v tomto už jsem pokorčila. musí říct, že v tomto jsem udělala veliký kus cesty ku předu. se musím pochválit :mrgreen: protože dřív když vyndal hračky a šel si hrát s něčím jiným já byla vyřízená a muselo se uklízet. ted ho nechám být. ví, že nakonec to uklidit musí. jen když toho je moc tak už to koriguji. a co se týká špinavosti z venku tak to neřeším vubec. pračku i sušičku mám tak at si trošku vyřádí.
ten starší se hodně projevuje nahlas. venku piští a kříčí. kamarádka z toho byla vyřízená, že už by dávno na něj řvala at je ticho. a to já zase ne. kde jinde by mohl být hlasitější než venku. řekla jsem že ví že doma ani v lese či obchodě se řvát nespí, ale jen tak na ulici pokud tam nespí nějké miimino tak nevidím problém. problém je ale že je hlučný i ve školce a prý se moc nesoustředí teda na říkanky vubec.

Moje starší zas zpívá, venku, v autobuse, autě, na poště :roll: Ale chápej, jak asi může zpívat 3,5 leté dítě, navíc ještě nějaký smyšlený patlaniny :lol: A taková tichoučká bývala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
25.11.13 14:38
@zuzouš píše:
Moje starší zas zpívá, venku, v autobuse, autě, na poště :roll: Ale chápej, jak asi může zpívat 3,5 leté dítě, navíc ještě nějaký smyšlený patlaniny :lol: A taková tichoučká bývala 8)

Mě ty zpěvy přijdou strašně vtivný, obzvláště u dr. to značně odlehčuje atmosféru :palec: :palec: Pokud tedy nezpívá naše malá /5,5roku/ říkáme tomu vlastní tvorba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí