Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zuzouš píše:
@Lama Lama jdu si vygůglit co je Fura![]()
ááá mezitím jsem si vzpomněla! Ten dědula!
@Anonymní píše:
jo tak tohle jsem měla veliké prblémy ale v tomto už jsem pokorčila. musí říct, že v tomto jsem udělala veliký kus cesty ku předu. se musím pochválitprotože dřív když vyndal hračky a šel si hrát s něčím jiným já byla vyřízená a muselo se uklízet. ted ho nechám být. ví, že nakonec to uklidit musí. jen když toho je moc tak už to koriguji. a co se týká špinavosti z venku tak to neřeším vubec. pračku i sušičku mám tak at si trošku vyřádí.
ten starší se hodně projevuje nahlas. venku piští a kříčí. kamarádka z toho byla vyřízená, že už by dávno na něj řvala at je ticho. a to já zase ne. kde jinde by mohl být hlasitější než venku. řekla jsem že ví že doma ani v lese či obchodě se řvát nespí, ale jen tak na ulici pokud tam nespí nějké miimino tak nevidím problém. problém je ale že je hlučný i ve školce a prý se moc nesoustředí teda na říkanky vubec.
Moje starší zas zpívá, venku, v autobuse, autě, na poště
Ale chápej, jak asi může zpívat 3,5 leté dítě, navíc ještě nějaký smyšlený patlaniny
A taková tichoučká bývala ![]()
@zuzouš píše:
Moje starší zas zpívá, venku, v autobuse, autě, na poštěAle chápej, jak asi může zpívat 3,5 leté dítě, navíc ještě nějaký smyšlený patlaniny
A taková tichoučká bývala
Mě ty zpěvy přijdou strašně vtivný, obzvláště u dr. to značně odlehčuje atmosféru
Pokud tedy nezpívá naše malá /5,5roku/ říkáme tomu vlastní tvorba.
jo tak tohle jsem měla veliké prblémy ale v tomto už jsem pokorčila. musí říct, že v tomto jsem udělala veliký kus cesty ku předu. se musím pochválit
protože dřív když vyndal hračky a šel si hrát s něčím jiným já byla vyřízená a muselo se uklízet. ted ho nechám být. ví, že nakonec to uklidit musí. jen když toho je moc tak už to koriguji. a co se týká špinavosti z venku tak to neřeším vubec. pračku i sušičku mám tak at si trošku vyřádí.
ten starší se hodně projevuje nahlas. venku piští a kříčí. kamarádka z toho byla vyřízená, že už by dávno na něj řvala at je ticho. a to já zase ne. kde jinde by mohl být hlasitější než venku. řekla jsem že ví že doma ani v lese či obchodě se řvát nespí, ale jen tak na ulici pokud tam nespí nějké miimino tak nevidím problém. problém je ale že je hlučný i ve školce a prý se moc nesoustředí teda na říkanky vubec.