Vychovatel ve věznici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
24.4.19 17:10
@Anonymní píše:
@evulinda79 U vychovatele fyzické?? To není problém. Psychické mám za sebou. Bohužel, jediný problém u mě na práci policisty jsem introvert. Zbytek byl u mě v pořádku. Žádné úchylky, poruchy nebo nějaké vybočení…

nechci se tě dotknout, ale problémy se spaním bereš na ně antidepresiva a myslíš si že basu dáš v poho. Náš učitel ze sš dělal v base, měl tam známé chtěl nás tam vzít na exkurzi nakonec to neprošlo, ale i on sám říkal že to je dost velký zahul

• Citovat
  • Upravit
3701
24.4.19 17:15
@pristelepe píše:
Pokud máš příslušné vzdělání, tak snad víš, co ta práce obnáší, diblíku. Mám kamarádku, co pracuje v ženské věznici. Z ní autorita vyzařuje. Z tvého příspěvku vyzařuje nerozhodnost. :nevim:Příspěvek upraven 24.04.19 v 16:50

Přesně. Nechápu co chceš slyšet. Obhajuješ si to tady, očividně ale nejsi úplně rozhodnutá. Pokud bych měla pochybnosti, nešla bych do toho (ani kdybych to měla hned za domem) :nevim: A já bych tuto práci opravdu dělat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 17:25

@chs.jasmin Trivis? :mrgreen: :mrgreen: ne, tak to nemám. Mám vyšší vzdělání, sociální

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 17:26

@SarkaNovo Chci vědět co obnáší toto místo. Ono je jiné dělat vychovatele v družině za mých praxi, než toto. Navíc nikdy jsem po škole v oboru nepracovala

• Citovat
  • Upravit
53518
24.4.19 17:26

Mohl by říct spíš někdo z tvého okolí, kdo tě zná z vyhrocených situací. Při zátěži. Ne přímo rodina :nevim: Jedno je projít testem a pak tak roky dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.19 17:27

@smajlik345 AD na spaní můžeš dostat taky. Nezakrikni ti. Jsme jen lidi… Jde o léky na spaní, ne o léky např na schizofrenii :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
16990
@Anonymní píše:
@chs.jasmin Trivis? :mrgreen: :mrgreen: ne, tak to nemám. Mám vyšší vzdělání, sociální

Jj v Praze je VOŠka Trivis a odtud se dělají hodně nábory na bachaře, tak mě to napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@veria Diblík, myšleno postavu. Ne povahu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 17:28

@smutny klaun2 Vidíš a děláš za pokladnou v marketu bylo na budku. Monotónní práce, která mě ubíjela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 17:29

@maja45 Já se ptala na náplň práce a zkušenosti. Nevím, kde pořád berete, že se rozhodují nebo nejsem rozhodnuta. Tohle opravdu miluji :roll: domýšlení hadr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 17:32

@Russet Přesně tak. Situace - nodelovky jsme si zkusili u PČR. A podle psycholožky nám sice velkou míru morálky a pracovitosti, ale jsem na místo policisty introvert :roll: tak že papá… Člověk se učí lety a praxi, dle mého.
Z okolí vím to, že jsem spíš v klidu. Ale občas se držím stranou - což se nelíbilo psycholožce na kempu u PČR. Hlavníma psycho testana jsem prošla

Je to buď a nebo znám lidi, kteří prošli na 2-3× a jsou z nich super policisté/vojáci, znám ty, kteří prošli 1× a slychan na ně dost špatne odezvi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 17:33

Oprava: podruhé, potřetí. A poprvé - prošli

• Citovat
  • Upravit
74217
24.4.19 17:37

U nas je ten inzerat co 2-3 mes., takze nejspis nikdo nevydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.4.19 17:42

U mestaku berou asi vsechny :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
24.4.19 17:47

No hele tak si to zkus když myslíš. Je to práce opravdu pro otrlé a určitě ne pro introverty. Bylas někdy ve věznici aspoň na exkurzi? Víš co je tam za lidi a jak se chovají? Možná kdybys byla v te nejnižší skupině, kde jsou převážně prvotrestani a nedbalostni, tak možná. Ale mezi protrele kriminálníky radši nechod. Anebo chod, zkus si to a uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat