Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: vyhodit mne nemůže z bytu ale živit mne nemusí ahaa
To jenom místní neználci Tě zde uvedli v omyl. Bez znalosti skutečného stavu rovnou napsali že Tě matka nemusí živit. Ale mezi rodiči a jejich potomky existuje vzájemná vyživovací povinost - a to oboustraně. To je obecná povinost ze zákona.
To znamená že pokud by ses nemohla sama živit, rodiče mají vyživovací povinnost vůči Tobě. Kdyby naopak matka byla na dně, vznikne vyživovací povinnost Tobě vůči matce.
Příspěvek upraven 04.11.22 v 18:11
Nejdřív si najdi někde bydlení, jak ti už někdo psal ty charity v místě bydliště a práci. Bez tohoto nemůžeš přece vůbec existovat.
Máš nějaké peníze našetřené nebo za co si kupuješ jidlo?
Být teď těhotná je úplně mimo. Zvaž to.
@Anonymní píše:
@kdovikteraJe mi 20… U mami ale poslední dobou to je hrůza a furt že ať odejdu… Ne nestudují už mám hotovou školu ne nepracují…otec dítěte to je páse ten se vyprdnul.. tak 2,5-3 mesic
Příspěvek upraven 04.11.22 v 17:54
Nedivím se, že tě vykopla.
najdi si noclehárnu pro bezdomovce, a hned zítra nabehni ke gynekologovi, jestli ještě nestihneš interupci. Hned po tom oběhni agentury, že potřebuješ hned práci s nejlépe denními zálohami. Zároveň hledej práci i nějakou dlouhodobější. Když dostaneš zálohu, najdi si nějakou ubytovnu.
@Tala20 píše:
Ne, není to tak.To jenomn místní neználci Tě zde uvedli v omyl. Bez znalosti skutečného stavu rovnou napsali že Tě matka nemusí živit. Ale mezi rodiči a jejich potomky existuje vzájemná vyživovací povinost - a to oboustraně. To je obecná povinost ze zákona.
To znamená že pokud by ses nemohla sama živit, rodiče mají vyživovací povinnost vůči Tobě. Kdyby naopak matka byla na dně, vznikne vyživovací povinnost Tobě vůči matce.
Příspěvek upraven 04.11.22 v 18:04
Jo, takhle je to za idealniho stavu.
Ale nevidim jedinej duvod, proc by matka mela zivit nemakacenka, ktery si upichne nekde dite a mit je pak na krku oba. Ne kazdy si muze takovou rozmarilost dovolit.
@kdoviktera píše:
Jo, takhle je to za idealniho stavu.
Ale nevidim jedinej duvod, proc by matka mela zivit nemakacenka, ktery si upichne nekde dite a mit je pak na krku oba. Ne kazdy si muze takovou rozmarilost dovolit.
Nechat ji u sebe bydlet je snad to nejmenší.
@Anonymní píše:
@kdovikteraJe mi 20… U mami ale poslední dobou to je hrůza a furt že ať odejdu… Ne nestudují už mám hotovou školu ne nepracují…otec dítěte to je páse ten se vyprdnul.. tak 2,5-3 mesic
Příspěvek upraven 04.11.22 v 17:54
takže počítáš že tebe i dítě bude živit máma? jak to uděláš s výbavou na dítě? To že je máma naštvaná chápu, dcera dospělá co nepracuje a čeká dítě s chlapem co se na ní vykašlal. tam i kdyby alimenty asi žádná sláva a máma ví že Vás bude mít na krku kdo ví kolik let. Budeš to muset dořešit s mámou, na samostatný život nemáš, zvaž i potrat. na dítě nemáš finance
Hodně blbá situace, to těhotenství je problém. takhle sis mohla najít práci a osamostatnit se a třeba i vztahy s mámou by se zlepšily ![]()
@Zeoli píše:
Tak samozrejme. Nejlepe za predpokladu, ze dotycna nastini jake ma plany do budoucna, jak bude prispivat do rozpoctu (nebo alespon nakolik se bude schopna postarat o vlastni naklady) a jak se bude spolupodilet otec ditete.
@Zeoli píše:
Po tom co má dva roky po škole, nikdy nepracovala, a když už se naštvala, tak si upíchla dítě
to mi jako to nejmenší nepřijde. Max bych si vzala do péče to vnouče ![]()
@Sisika9 píše:
Po tom co má dva roky po škole, nikdy nepracovala, a když už se naštvala, tak si upíchla dítěto mi jako to nejmenší nepřijde. Max bych si vzala do péče to vnouče
no matka je asi celá žhavá si třeba ve 45 - 50 letech brát do péče vnouče, místo chození do práce a svého života, proč by to měla dělat? ona už si své děti vychovala - teda asi trochu blbě, ale už to má za sebou
@Sisika9 píše:.
Nedivím se, že tě vykopla.najdi si noclehárnu pro bezdomovce, a hned zítra nabehni ke gynekologovi, jestli ještě nestihneš interupci. Hned po tom oběhni agentury, že potřebuješ hned práci s nejlépe denními zálohami. Zároveň hledej práci i nějakou dlouhodobější. Když dostaneš zálohu, najdi si nějakou ubytovnu.
Nato sem přesně čekala že někdo napíše já se ptala na úplně něco jiného
@Markéta80 no a co že momentálně nepracují bych tě chtěla vidět jak by si pracovala jak by tě každej těhotnou chtěl do práce holka ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 no a co že momentálně nepracují bych tě chtěla vidět jak by si pracovala jak by tě každej těhotnou chtěl do práce holka
já taky v těhotenství nepracovala, byla jsem na rizikovém takže PN.Ale měla jsem odpracováno na MD.
@Anonymní píše:
@Markéta80 no a co že momentálně nepracují bych tě chtěla vidět jak by si pracovala jak by tě každej těhotnou chtěl do práce holka
Jak může budoucí zaměstnavatel vědět, že jsi těhotná? Nijak. ![]()
@Anonymní píše:
Je ti 20, jsi mlada a mas celej zivot pred sebou.
Dite si porid az na nej budes mit, az budes mit nejake zazemi a neco odpracovano a nasetreno. Plus kvalitniho partnera k tomu.
Jsem ve veku tvy mamy, nadsenim bych neskakala. A ocekavala bych od potomku dostatek sebereflexe a nejaky plan. Nezdraham se pomahat svym detem, ale nemuzou cekat, ze budu zivit je i jejich deti aniz bych videla jejich snahu
Jdi na potrat, najdi si praci a postav se na vlastni nohy. Pak delej deti