Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@karkarka no to ano ale nemůže mne přece prostě vyhodit říká mi že tu u ní nezůstanu rozhodně že večer přes noc prostě odejdu a je jí jedno kam a kde budu celou noc těhotná sem byla minulou celou noc na ulici v ty zimne a fakt mě nechala u sebe bylo jí to úplně jedno že tam mrznu celou noc! to přece nemůže ne vyhodit takhle když ví v jaký sem situací že sem těhotná a že nemám kam jít..nePříspěvek upraven 04.11.22 v 17:05
no, starat by se mel primarne otec ditete
@arinecka řekni mi prosím kam a nezůstala bych tu píšu že nemám kam jít proto tu chci zůstat a ona říká že mě má právo vyhodit že svého bytu ikdyž sem těhotná
A teoreticky co když zavola policajty co ty řeknou? @matkabagristy @arinecka
Ahoj. Je mi líto v jaké jsi situaci, i když říkáš jen Tvou verzi příběhu. Pravděpodobně mámě došla trpělivost viď? Platíš jí něco? Zkus se podívat na křesťanské nebo neziskové organizace v místě Tvého bydliště. Mohli by Ti pomoct s krizovým řešením Tvé situace. Od pomoci na úřadech až po nějaký azyl. Zkus třeba Diakonii ČCE, Českou katolickou charitu nebo Napočátku. cz
@Aidara píše:
Jo a policajti neřeknou nic, pokud tam trvale bydlíš.
Už asi ne a hlavně trvaly bydliště nedělá žádný práva na užívání bytu a bydlení tu
@Aidara měla sem tu trvalý pobyt ale máma mi ho i bez mého souhlasu šla zrušit že tady nebudu bydlet
@Anonymní píše:
@Aidara měla sem tu trvalý pobyt ale máma mi ho i bez mého souhlasu šla zrušit že tady nebudu bydlet
Takže už tam trvalý pobyt nemáš? máš ho na úřadě? a jak plánuješ sebe a dítě uživit? Jak dlouho pracuješ? Budeš mít nárok na mateřskou? nechá se otec zapsat do rodného listu a bude vám platit výživné?
@Anonymní píše:
Když teda mě vyhodit nemůže že mi vznikl nárok na bydlení proč ona tvrdí že to tak není že i těhotnou mně může vyhodit protože sem plnoletá a ona už prý nemá ke mě povinnost se o mně starat a nechat mne tu
Pises jako tatar a neodpovidas na zadne dotazy. To je pak tezky..
Kolik je ti let?
Pracujes nebo jeste studujes?
Kde jsi bydlela doted?
Co otec ditete?
Jak dlouho jsi tehotna?
Jaky je pravy duvod, ze Ti matka nechce pomoct? Mely jste dobry vztah?
Co finance? Na vybavicku pro dite, na uziveni? Pokud chces nekde bydlet, musis to mit cim platit. Jakou mas financni rezervu?
@kdoviktera já sem odpovídala to že to tu nedk nemůže najít problém myslím není na mé straně
@Anonymní píše:
@kdoviktera já sem odpovídala to že to tu nedk nemůže najít. Rni můj problém přece..
tak to pak nečekej rady k tématu, když je pro tebe problém říct podstatné informace…tak se v tom plácej sama dál…
@kdoviktera píše:
Pises jako tatar a neodpovidas na zadne dotazy. To je pak tezky..Kolik je ti let?
Pracujes nebo jeste studujes?
Kde jsi bydlela doted?
Co otec ditete?
Jak dlouho jsi tehotna?
Jaky je pravy duvod, ze Ti matka nechce pomoct? Mely jste dobry vztah?
Co finance? Na vybavicku pro dite, na uziveni? Pokud chces nekde bydlet, musis to mit cim platit. Jakou mas financni rezervu?
Je mi 20… U mami ale poslední dobou to je hrůza a furt že ať odejdu… Ne nestudují už mám hotovou školu ne nepracují…otec dítěte to je páse ten se vyprdnul.. tak 2,5-3 mesic
Příspěvek upraven 04.11.22 v 17:54
@Keyllah píše:
tak to pak nečekej rady k tématu, když je pro tebe problém říct podstatné informace…tak se v tom plácej sama dál…
Odpověděla sem
@Anonymní píše:
@kdoviktera já sem odpovídala to že to tu nedk nemůže najít problém myslím není na mé straně
A odpovedi na otazky co jsem napsala..?