Vyjídá nejdřív dobré kousky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jo dobry, takze nikdy ![]()
to je celkem v pohode, proste dostane min kvetaku a pak pridano, ja jen jestli nekdy pochopi, ze si ma to dobre setrit
tak ne, to je v pohode ![]()
jako necilte se (tem co se cili) nad banalitou tematu, ja z toho jako nemam nejakyho nerva, jen jsem chtela tak nejak babsky pokecat o tom, co to nase zase…
znate to, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro upřesnění, co se mne týče, tak já se v nejmenším nečílím, já se naopak neskutečně divím, že někdo květák může nazvat „lepšími kousky“, protože mě bolí trémou břuch už v momentě, kdy se ho rozhodnu do jídla dát. Děcka drží bramborovou dietu. (Lizbeth s fazolovými lusky mě dorazila úplně
.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I u nás je květák v jakékoli podobě záruka, že děti budou mít k celému talíři odpor. Brambory jsou pak záchrana před smrtí hladem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to potom jo, tuhle motivací chápu…
Já jsem fakt mysela, že je to prostě nějaký problém vyžadující řešení.
A ke květáku - můžou ho oba, aktuálně ho dostávají v různých obměnách už třetí den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takhle jsem se už dlouho nepobavila. Konečně téma hodné diskuze. ![]()
U nás je to v bleděmodrém. Naštěstí prioritu mají kukuřice, hrášek a mrkev. Samý mňamky. Klidně mu přidávám ze svého talíře.
A jako nácvik zacházení se lžící má maso se špenátem/zelím a bramborovými nočky. Do hluboké misky přijdou nejdřív ty noky, potom zelenina a navrch maso. Bravurním dloubáním jsou nejdříve odloveny všechny noky, potom zelenina a maso je mi nakonec nabídnuto. ![]()
P.S.: 2,5 roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja nevim jestli je to u nas nejaka porucha, ale obe holky mi z rizota vybiraji hrasek a jedi ho extra - z prstiku rovnou do pusy, pritom se obstojne naji lzickou… ![]()
- Citovat
- Upravit
Hitparáda pro len til khu: malá jí - fazolové lusky, brokolici, hrášek, kukuřici, květák, špenát, brambory, cuketu, řepu, mrkev, petržel, zelí…
![]()
Vše ve vařené podobě naprosto bez chuti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo hrášek - mražený je moje záchrana, potřebuji-li se dětí na chvíli zbavit, tak jim ho uvařím, nasypu do misek a i půl hdiny je klid
než ho začnou házet po kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit