Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
28.6.13 14:06

@jariška mě tuhle tak rozhodil manžel… ráno na 7:30 jsem jela na KO, muž na 7 do práce. večer se mi nechtělo, tak jsem nechala holení, mytí vlasů na ráno(plus fén a žehlení!), trochu jsem zaspala a lítala jsem jako magor, s mužem jsme se sráželi v koupelně, kde máme i WC… Nakonec jsem vyletěla z baráku v šatech, bez kalhotek(no co, budiž, stejně jsem ššla na gyndu) na před gyndou vystupuju z auta a TVL já měla na nohou moje červené plyšové pantoflíčky :oops: :oops: :oops: naštěstí jsem teda v kufru měla mužovo sandály, ale nevím, co k těm šatům vypadalo hůř :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.6.13 14:08

@boball jar se kmi tuhle povedlo nalejt dceři do vody místo štávy 8o.. ale uvědomila jsem si to zavčasu :mrgreen:

jlůůůů, jsem ráda, že nejsem sama magor :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
28.6.13 14:08

Jsem manzelovi k veceri dala chleba na plastovem talirku, nakrajeny na kosticky, k tomu plastovou vidlicku…
Vubec automaticky krajim vse, co nandam na talir :zed:

A jeste ze uz mi mimino samo stoji, uz od narozeni ji oblekam teplacky tak, ze ji je dole navliknu a pak se ji se slovy „postav se“ snazim postavit, abych ji natahla zbytek pres prdelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.6.13 14:09

@atominnka to jsi zabila :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.6.13 14:11

@mejdylko čím konkrétně? Jar nebo pantofle?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.6.13 14:12

@atominnka pantofle… živě jsem si to představila a řežu se tu jak debil :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.13 14:13

Tak u mě se mateřská demence projevuje zapomnětlivostí. Takže se při cestě autem pravidelně vracíme domů pro botičky (ale už se mi stalo, že jsem si na to vzpomněla až ve chvíli, kdy jsme chtěli v cíli z auta vystoupit). Pravidelně nemůžu najít klíče, pěněženku a mobil. Kupodivu to zatím vždycky leží na hodně viditelným místě, jenom já to nevidim :) A taky už jsem vařila večeři na vypnutým sporáku a divila se proč to trvá tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
joaska
28.6.13 14:14

@Pudloslava jojo vrchem, normalne chodim a hazim tam poblity bodycka mladsiho, ted teda nadeleni od starsiho :lol:
diky za reakce, chlamu se tady smichy a fakt jsem rada, ze nemagorim na materske sama :palec:
a misto kafe nutrilon- to me dostalo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
28.6.13 14:14

@mejdylko jojo, teď už se tomu taky směju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15081
28.6.13 14:16
@atominnka píše:
@boball jar se kmi tuhle povedlo nalejt dceři do vody místo štávy 8o.. ale uvědomila jsem si to zavčasu :mrgreen:jlůůůů, jsem ráda, že nejsem sama magor :dance: :dance:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30819
28.6.13 14:19

Předevčírem jsem se vztekala hrozně u žehlení, že ta žehlička je rozbitá, že to vůbec nežehlí, řkouc mužovi " podívej se, jak je to po tom žehlení zmuchlaný, musíme koupit novou žehličku"…milá žehlička nebyla strčená v zásuvce :zed:
Zásadně sekám trávu bez toho košíku u sekačku a hrozně se divím, proč z toho padá takovýho bordelu :zed:
Jsem úplně vypatlaná, všude něco zapomínám, během 5 vteřin nevím, co jsem chtěla říct :zed: díky bohu se vracím od července na částečný úvazek do práce a doufám, že se před tvorbou dalšího dítěte můj mozek vrátí do normálu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
28.6.13 14:22

No vařit bez zapnutí sporáku chce sice dávku trpělivosti, zato já jsem expert na to dát malé vařit zeleninku na příkrm a odjet nakupovat do města. Ještě že to tu máme pojištěné!!! (ten smrad si nedovedete představit!)
Jo a nedávno jsem malou okoupala, namazala, oblékla pižamko a dala do zavinovačky, že jí uspím. Chovám a chovám, ona na mě pořád hledí jak tele na nový vrata a nechce spát. Asi po desíti minutách mi to došlo - ZAPOMNĚLA JSEM JI NAKOJIT :mrgreen:
Za mě ale vede ten vývar v odpadu, to je bomba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.6.13 14:25

Scezený vývar do dřezu, nezapnutý sporák a věci v lednici nebo mrazáku beru už jako přirozenost :lol:
Z bytu už jsem kolikrát odešla v pantoflích na doma, dnes jsem byla měnit doklady…nová OP, změnu příjemní nahlásit na spořce, sociálce a VZP (víc jsem dnes nedala) a ve VZP když jsem šla k přepážce, tak jsem chytla hysterii, že jsem někde musela ztratit OP. Tak za prvé, hledala jsem starou (jen o pár let mladší než kamenná deska :jazyk: ) a teď už je to velikosti i barvy řidičáku a za druhé…v přihrádce mezi drobnými jsem ji na prvních dvacet pokusů o nalezení v peněžence nehledala :zed: (úřednice VZP ze mě musela mít psychický šok, protože místo, abych jí řekla, co chci, jsem vysypala obsah kabelky na stolek a horlivě přehrabovala. Ani nevím, jestli na mě třeba nemluvila :P )

Ale pozor…demence z dětí postihuje i chlapy. Ten můj mě dost slušně pobavil někdy před 14 ti dny. Znáte to…jdete na záchod a máte audienci (obě děti tam stojí a nehnou se, dokud potřebu nevykonáte nebo to nevzdáte). Chlap potřebuje klid, tak to vzdal, vstal ze záchoda, otočí se, spláchne a když tam vidí téct tu vodu, tak se začne sklánět, že si umyje ruce :mrgreen: Došlo mu to na poslední chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Mishka85 tak to kojení je taky moc hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

@teredes :mrgreen: :mrgreen: to mě dostalo, obojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová