Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
28.6.13 16:10

Pravidelně tiším děti, aby nevzbudili mimino. Takže zákonitě se stává, že říkám „pšššt, Tomášku neřvi, ať nevzbudíš Tomáška“, ještě že mi ten nebohý kojenec nerozumí. Při servírování jídla mám vždy neodbytný pocit, že ještě ke stolu nedorazilo nějaké dítě, i když tam jsou všichni tři. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.6.13 16:13

Tak já mám taky pár záseků :mrgreen:
Ještě jako bezdětná jsem došla do práce na odpolední a když jsem se převlíkala, tak na mě kolegyně hledí a řežou se smíchy. Až jsem se na sebe podívala, tak jsem zjistila, že jsem do práce došla v pyžamu. :mrgreen:
Staršímu synovi jsem do mléka místo sab simplex nalila líh na čištění pupíku, ale naštěstí jsem si toho všimla včas.
Mladšímu dávám pravidelně ohřívat mléko do ledničky místo do mikrovlnky.
Nezapínám konvici na kafe a pak si pěkně zaleju kafé studenou vodou.
No a můj chlap dělal stašímu kakao z vody místo z mléka a mladšímu dělal nemléčnou kaši tak bez mléka, ale jen s vodou :mrgreen: Oba dva to vypili a nic neříkali, tak hlavně když dostali najíst a napít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
28.6.13 16:15
@joaska píše:
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě :lol:
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi. :roll: je tam polystyren.dite bylo ok. :jazyk:
ovsem, ja se vecer zeptala: a co říkáš tý díře?
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6862
28.6.13 16:15

:-) super diskuze

já se dneska rozčilovala, že nám zase nefunguje konvice (je nová) samozřejmě nebyla v zásuvce. Jednou jsem hodila psa do kočárku a obojek dávala synovi. Jarovej sirup jsem dělala manželovi na osvěžení ještě jsem mu do toho dala plátek citronu a led kdyby to nepěnilo tak mi to vůbec nedojde.
nezapnutej sporák, nočník vylitej v odpaďáku, cokoliv co nejde najít je v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
28.6.13 16:17

Výborná diskuze :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Já si dala na kartáček na zuby místo pasty Bepanthen. Jsem si při tom nandavání říkala proč se tak táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.6.13 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.6.13 16:18

@Bunny puella kéž by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.6.13 16:23

Tak po precteni tote diskuze se obavam jet domu. Zena je doma zatim 6 mesicu, ale jar s ledem a citronem mi zatim na osvezeni nedala. Doufam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.6.13 16:26

@joaska kamarádka takhle nesla (úplně sama) kameninový hrnec do sklepa. V tom sklepě jí ten hrnec upadl a ona spráskla ruce a řekla: „bááááác!“. Pak se zarazila a řekla si: tak a konec, jdu do práce, dál nerodím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.6.13 16:30

A komentování okolí znáte, když ukazujete „hele, támhle jede tůtů“, „kóóukej éro letí“, něco spadne, tak „bác, hapalo“, přičemž na vás spoluobyvateléblbě čuměj, neboť jste náhodou vypuštěna do světa sama :mrgreen:

Nebo popojíždění nákupním košíkem, aby se náhodou nákup nevzbudil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.6.13 16:34

@Gladys :mrgreen: :mrgreen: s tím nákupem to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.6.13 16:36

@Gladys nákupním košíkem i prázdným kočárkem :mrgreen:
Já takhle ukazovala kravičku ve vlaku-taky výjmečně sama :mrgreen:
a nedávno jsem si málem nalila jar na pánev, že jdu smažit-naštěstí mi to došlo včas :mrgreen:
PS nekojím už 5 let :mrgreen:,ale byla jsem loni 3× krátce těhotná, tak to asi budou následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.6.13 16:46

Už jsme provedla hodně věcí, které tu už zazněly - drncání nákupního košíku, přepočítávání dětí do aleluja. Nedávno jsem venku jančila, že jich nemám 7, ale 6 8o Zapomněla jsem započítat mimčo v kočáru, počítala jsem jen ty chodící :lol: Miminka chce při oblékání stavět manžel, to já ještě nedělám 8)

Šla jsem do Kauflandu, chtěla jsem jet výtahem na parkoviště. Vlítnu do výtahu, zavřely se dveře. Při tom jsem si četla návod na léku, které jsem byla vyzvednout a vůbec mi nedošlo, že ten výtah stojí, takže když se znova otevřely dveře, já vylítla ven, rozhlídla se, zjistila, že jsem ještě neodjela a zacouvala zase zpět :mrgreen: Druhý pokus byl úspěšnější 8)

ŠLa jsem vyzvednout děti a dcerka chtěla z kočárku, tak jsem ji vysadila, říkám si, co se tak ošívá a ona byla bez botiček :lol: Botičky si hověly z kočárku, dítě jsem sice obula, ale prcková se cestou zula :mrgreen:

A dost často se nám s mužem stane, že postavíme jednu z nejmladších holek do vany v ponožkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
28.6.13 16:52

@fragola ale maminka mi před koupáním sundavá bačkůrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.6.13 16:53

@fragola Tyjo 7 dětí 8o kde berete tu energii?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová