Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Minulý měsíc se mi povedl skutečně husarský kousek, když jsem nočník plný bobků vylila do bidetu a pustila vodu. Dokážete si jistě představit jak skvěle šlo to h.ovno dolovat z mřížky na odpadu
. To že mladšímu při oblékání říkám ať si stoupne ( má 8 měsíců ) je u nás už normální.
@Pudloslava píše:
Mate vrchem plnenou pracku?
moc si to totiz nedovedu predstavit.U mel byl nejlepsi kousek vareni brambor v papinaku bez vody - 2×. Kupodivu se jen ty spodni pripekly a ostatni normalne uvarily.
zakladala jsem i diskusi a nejlepší byla tato historka :
To je nejvíc ![]()
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě ![]()
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi.
je tam polystyren.dite bylo ok. ![]()
ovsem, ja se vecer zeptala: a co říkáš tý díře?
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. ![]()
No já mám ještě čas, ale občas se už taky zadaří.. Normálně jsem zvyklá se koupat až okoupu prcka, ale někdy to stihnu dřív a jednou se mi stalo, že jsem se šla pak osprchovat po druhé - došlo mi to, až když jsem si chtěla umýt vlasy a zjistila jsem, že jsou mokré
Vtipné už nebylo to, že jsem pak zbytek večera měla nutkání furt jít se sprchovat - myslela jsem, že mi hrabe ![]()
@Kakika píše:Ale pozor…demence z dětí postihuje i chlapy. Ten můj mě dost slušně pobavil někdy před 14 ti dny. Znáte to…jdete na záchod a máte audienci (obě děti tam stojí a nehnou se, dokud potřebu nevykonáte nebo to nevzdáte). Chlap potřebuje klid, tak to vzdal, vstal ze záchoda, otočí se, spláchne a když tam vidí téct tu vodu, tak se začne sklánět, že si umyje ruceDošlo mu to na poslední chvíli
tak teď tu řvu smíchy
No, já běžně hledám klíče a po několika hodinách zjistím, že je mám zvenku v zámku.. ![]()
ale teď se nám povedl „kousek“ teda.. odjíždíme z Průhonic z obchoďáku, muž dává dítě do sedačky a zapíná pohádku na cestu na tabletu, sedne si za volat a jedeme, na dálnici se na malého otočím, usměju se říkám, že budeme za chvilku doma a v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal, dítě je sice v autosedačce, ale muž už ho jaksi zapomněl zapnout, a já zkontrolovat.. takže na dálnici v té rychlosti se bleskově odepínám a dítě zapínám (natáhnutá zepředu dozadu
) a děkuju bohu že se nic nestalo ![]()
Příspěvek upraven 28.06.13 v 15:46
@takymimo píše:díky všem za zlepšení nálady, se tu fakt řehtám:-))
Já nedávno jela s oběma dcerami k doktorce, při návratu jsem obě strčila do autosedaček, obešla auto, sedla si na místo spolujezdce a čekala. Uvědomila jsem si to, až když se mě starší zeptala, jestli má „žídit“
@joaska píše:
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi.je tam polystyren.dite bylo ok.
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem.
já už smíchy nemůžu
@joaska píše:
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi.je tam polystyren.dite bylo ok.
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem.
Já dokojila letos po několika letech, takže já už mozek nemám vůbec.
Plenky hážu do koše se špinavým prádlem. Pár se mi jich povedlo vyprat.
poznatek, výplň z pleneck se neroztrhá a nezaplní celou pračku, hovínka byla dokonale vypraná
![]()
Mladšímu zapomínám nasazovat boty, takže na mě vždycky přede dveřma užasle hledí…
Venku děti též počítám, ač mám dvě. Jedno jsem nesla na koni (na ramenou) a vidím jen staršího, tak očima těkámpo okolí, kde je mladší, začínám vyšilovat, srdce buší, říkám, sakryš, kde je?! A kámoška..máš ho na ramenou…
![]()
hledám klíče, mám je v ruce, to je asi klasika…
@Bunny puella s tím hledáním dítěte super, se tlemím jak blázen
mě se zase stalo že jsem dceru zapomněla v kauflandu mezi regály v kočáru a nakupovala dál kdybych tam neměla manžu který mě u pokladen upozornil tak jí tam fakt nechám a možná až doma si vzpomenu že mi něco chybí
![]()
@Bunny puella píše:
Já dokojila letos po několika letech, takže já už mozek nemám vůbec.Plenky hážu do koše se špinavým prádlem. Pár se mi jich povedlo vyprat.
![]()
![]()
![]()
![]()
poznatek, výplň z pleneck se neroztrhá a nezaplní celou pračku, hovínka byla dokonale vypraná
![]()
![]()
Tak proc jsou to jednorazovky?
Takhle jsem se dlouho nepobavila
Já jsem minulý týden platila v Globusu kartičkou pojišťovny a strašně jsem se divila, proč na mě ta paní u pokladny tak divně kouká, když jsem jí kartu podávala
A včera volám naštvaná manželovi, že nám někdo ukradl zvonek, ale trochu jsem pozapomněla, že jsem mu před dvěma dny říkala, ať ho opraví, že nefunguje ![]()