Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
28.6.13 15:10

Minulý měsíc se mi povedl skutečně husarský kousek, když jsem nočník plný bobků vylila do bidetu a pustila vodu. Dokážete si jistě představit jak skvěle šlo to h.ovno dolovat z mřížky na odpadu :roll:. To že mladšímu při oblékání říkám ať si stoupne ( má 8 měsíců ) je u nás už normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
28.6.13 15:17
@Pudloslava píše:
Mate vrchem plnenou pracku?
moc si to totiz nedovedu predstavit.

U mel byl nejlepsi kousek vareni brambor v papinaku bez vody - 2×. Kupodivu se jen ty spodni pripekly a ostatni normalne uvarily.

zakladala jsem i diskusi a nejlepší byla tato historka :

To je nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
28.6.13 15:20

Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě :lol:
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi. :roll: je tam polystyren.dite bylo ok. :jazyk:
ovsem, ja se vecer zeptala: a co říkáš tý díře?
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13183
28.6.13 15:36

No já mám ještě čas, ale občas se už taky zadaří.. Normálně jsem zvyklá se koupat až okoupu prcka, ale někdy to stihnu dřív a jednou se mi stalo, že jsem se šla pak osprchovat po druhé - došlo mi to, až když jsem si chtěla umýt vlasy a zjistila jsem, že jsou mokré :roll: Vtipné už nebylo to, že jsem pak zbytek večera měla nutkání furt jít se sprchovat - myslela jsem, že mi hrabe 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
28.6.13 15:44
@Kakika píše:Ale pozor…demence z dětí postihuje i chlapy. Ten můj mě dost slušně pobavil někdy před 14 ti dny. Znáte to…jdete na záchod a máte audienci (obě děti tam stojí a nehnou se, dokud potřebu nevykonáte nebo to nevzdáte). Chlap potřebuje klid, tak to vzdal, vstal ze záchoda, otočí se, spláchne a když tam vidí téct tu vodu, tak se začne sklánět, že si umyje ruce :mrgreen: Došlo mu to na poslední chvíli :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak teď tu řvu smíchy

• Citovat
  • Upravit
19200
28.6.13 15:45

No, já běžně hledám klíče a po několika hodinách zjistím, že je mám zvenku v zámku.. :roll:
ale teď se nám povedl „kousek“ teda.. odjíždíme z Průhonic z obchoďáku, muž dává dítě do sedačky a zapíná pohádku na cestu na tabletu, sedne si za volat a jedeme, na dálnici se na malého otočím, usměju se říkám, že budeme za chvilku doma a v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal, dítě je sice v autosedačce, ale muž už ho jaksi zapomněl zapnout, a já zkontrolovat.. takže na dálnici v té rychlosti se bleskově odepínám a dítě zapínám (natáhnutá zepředu dozadu :zed: ) a děkuju bohu že se nic nestalo :oops:

Příspěvek upraven 28.06.13 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
28.6.13 15:45
@takymimo píše: :mrgreen: díky všem za zlepšení nálady, se tu fakt řehtám:-))
Já nedávno jela s oběma dcerami k doktorce, při návratu jsem obě strčila do autosedaček, obešla auto, sedla si na místo spolujezdce a čekala. Uvědomila jsem si to, až když se mě starší zeptala, jestli má „žídit“ :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
28.6.13 15:48
@joaska píše:
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě :lol:
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi. :roll: je tam polystyren.dite bylo ok. :jazyk:
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

já už smíchy nemůžu

:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5502
28.6.13 15:48
@joaska píše:
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. :roll:
:mrgreen: tak to mě fakt dostalo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
28.6.13 15:52

Já dokojila letos po několika letech, takže já už mozek nemám vůbec.

Plenky hážu do koše se špinavým prádlem. Pár se mi jich povedlo vyprat. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: poznatek, výplň z pleneck se neroztrhá a nezaplní celou pračku, hovínka byla dokonale vypraná :lol: :lol: :lol:

Mladšímu zapomínám nasazovat boty, takže na mě vždycky přede dveřma užasle hledí…

Venku děti též počítám, ač mám dvě. Jedno jsem nesla na koni (na ramenou) a vidím jen staršího, tak očima těkámpo okolí, kde je mladší, začínám vyšilovat, srdce buší, říkám, sakryš, kde je?! A kámoška..máš ho na ramenou… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hledám klíče, mám je v ruce, to je asi klasika…

• Citovat
  • Upravit
12262
28.6.13 15:58

@Bunny puella s tím hledáním dítěte super, se tlemím jak blázen :mrgreen: mě se zase stalo že jsem dceru zapomněla v kauflandu mezi regály v kočáru a nakupovala dál kdybych tam neměla manžu který mě u pokladen upozornil tak jí tam fakt nechám a možná až doma si vzpomenu že mi něco chybí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
28.6.13 15:58
@Bunny puella píše:
Já dokojila letos po několika letech, takže já už mozek nemám vůbec.

Plenky hážu do koše se špinavým prádlem. Pár se mi jich povedlo vyprat. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: poznatek, výplň z pleneck se neroztrhá a nezaplní celou pračku, hovínka byla dokonale vypraná :lol: :lol: :lol:

Tak proc jsou to jednorazovky? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
170
28.6.13 16:02

Takhle jsem se dlouho nepobavila :lol: Já jsem minulý týden platila v Globusu kartičkou pojišťovny a strašně jsem se divila, proč na mě ta paní u pokladny tak divně kouká, když jsem jí kartu podávala :oops: A včera volám naštvaná manželovi, že nám někdo ukradl zvonek, ale trochu jsem pozapomněla, že jsem mu před dvěma dny říkala, ať ho opraví, že nefunguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
28.6.13 16:04

@svadlinka a zaplatilas? :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13073
28.6.13 16:06

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová