Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berousik píše:
@fragola Tyjo 7 dětíkde berete tu energii??
asi tak nějak. Mě stačí jeden drak. Alex x 7 bych nepřežila ![]()
Příspěvek upraven 28.06.13 v 17:11
Hlásím se do klubu ![]()
Nedávno jsem si dělala IQ test a vyšlo mě 89
![]()
Tak já taky přidám: jdu dělat sodovku do SodaStream. Naliju vodu do nádoby, dám to do toho přístroje, koukám vedle na přebalovák na dceru. Nahoře to řádně zmáčku a půlka vody z nádoby mě ochrstne, zeď ochrstne a na plovoucí podlaze je potopa. Koukám na to jak zjara naprosto otřesená..říkám si kde je chyba a přítel zamnou má ruce v bok a říká: A šroubovat to na ten přístroj nebudeš?? ![]()
Se sodovkou mi to připomnělo, že jsem si šla dělat kávu. Zapnu kávovar a něco mi bylo divný
Zapomněla jsem tam postavit hrneček a káva vesele tekla pryč ![]()
A taky umím v noci nachystat prima dietní Sunar - dítko jsem krmila ohřátou vodou
Ale pilo statečně ![]()
@Berousik Mě energií dobíjí děti ![]()
@mejdylko Já jsem si to jako monomatka taky nějak nedovedla představit. Kdyby mi v té době někdo řekl, že má 7 dětí, asi bych si pomyslela něco o bláznech ![]()
@krokodylek Asi tak. Už chybí jen lopuch ![]()
@_Kaczenkaa_ to už nevím kde jsem ho dělala ale vím, že jsem za výsledek musela zaplatit 99kč
Oni jsou vychcaní…Na začátku testu to nikde nenapíšou, že to je placený. Test jsem dělala aspoň půl hodiny a na konci se dozvíš, že musíš poslat sms. ![]()
@fragola to je pravda.
moje sousedka mám 5 dětí a docela mi to stačí. Ale oni jsou hodně sociálně slabá rodina a děti jsou nevychovaný fakani a ona se ona skoro vůbec nestará. Měla mít dohromady 8 dětí, ale ty tři šli do kojeňáku. Nevim proč si pinda nenechá podvázat vaječníky, když neumí š*kat
jinak velkej obdiv, ale je to fajn mít tak velkou rodinu. Já měla bráchu o kterýho jsem nedávno přišla a teď jsem vlastně sama. Vždycky jsem chtěla bejt jedináček, ale teď bych těch bráchů brala klidně 5…
Ahoj, už se ani nemůžu smát jak mě z vašich příspěvků bolí břicho ![]()
To mě taky už doma hrabe, minule jsem vzala kocoura na přebalovák, že ho přebalím a další den kocourkovi ukazuju z okna brm brm
a dnes ukazuju malýmu, jak umí táta hezky papat a místo táta papá, řeknu: koukej, Dominičku jak hezky pápa tatá ![]()
@Berousik píše:
@joaska kamarádka takhle nesla (úplně sama) kameninový hrnec do sklepa. V tom sklepě jí ten hrnec upadl a ona spráskla ruce a řekla: „bááááác!“. Pak se zarazila a řekla si: tak a konec, jdu do práce, dál nerodím![]()
podobný záseky mám taky.Jeli jsme s mužem sami něco zařídit, v autě ticho, relax maximální a já najednou. Jéééé, podívejte, kravičky!!!
Manžel vytřeštil oči a říká, jedeme bez dětí
@Gladys jj, též popojíždím s nákupním vozíkem
a houpala jsem s prázdným kčárkem. Dítko se batolilo v trávě a já zuřivě houpala.
![]()
@panenka87
Já už jsem našla zdarma, dokonce 2 a světe div se, ještě nejsem de.il… ![]()
Todle se my stava dost casto
koukam nejsem blazen jen ja
.ja treba telefonuju z pritelem a zacnu se nervovat kde sakra mam ten mobil
.a pritel vzdyt semnou telefonujes
.sla jsem si koupit sampon a masticku a domu jsem donesla savo a pisek na nadobi
. Az pri koupani jsem si to uvedomila
.deti name mluvi ja to odkejvam a apsolutne nevim co rikali
.doma neslysim hluk hluk nic
.
Nebo tchýně chtěla koupit houbičky (na nádobí), já jí ale koupila zavařený ve skleničce, nějak jsem to nepochopila, tak jsem vzala první houby co jsem viděla ![]()
Mám hubu totálně v křeči a několikrát jsem si málem cvrkla
Nejlepší je manžel odjetý do práce a díra stejná jako před porodem
![]()