Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
28.6.13 16:58
@Berousik píše:
@fragola Tyjo 7 dětí 8o kde berete tu energii?? :palec:

asi tak nějak. Mě stačí jeden drak. Alex x 7 bych nepřežila :D

Příspěvek upraven 28.06.13 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
28.6.13 17:03

Hlásím se do klubu :-D
Nedávno jsem si dělala IQ test a vyšlo mě 89 :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
28.6.13 17:04

@panenka87 na to jsem nesebrala odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
28.6.13 17:07

@panenka87
:potlesk: :potlesk: hoď odkaz na ten IQ test, prosím, ať se taky pobavím… :lol:

• Citovat
  • Upravit
8818
28.6.13 17:09

Tak já taky přidám: jdu dělat sodovku do SodaStream. Naliju vodu do nádoby, dám to do toho přístroje, koukám vedle na přebalovák na dceru. Nahoře to řádně zmáčku a půlka vody z nádoby mě ochrstne, zeď ochrstne a na plovoucí podlaze je potopa. Koukám na to jak zjara naprosto otřesená..říkám si kde je chyba a přítel zamnou má ruce v bok a říká: A šroubovat to na ten přístroj nebudeš?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.6.13 17:21

Se sodovkou mi to připomnělo, že jsem si šla dělat kávu. Zapnu kávovar a něco mi bylo divný :think: Zapomněla jsem tam postavit hrneček a káva vesele tekla pryč :mrgreen:

A taky umím v noci nachystat prima dietní Sunar - dítko jsem krmila ohřátou vodou :oops: :lol: Ale pilo statečně 8)

@Berousik Mě energií dobíjí děti :)

@mejdylko Já jsem si to jako monomatka taky nějak nedovedla představit. Kdyby mi v té době někdo řekl, že má 7 dětí, asi bych si pomyslela něco o bláznech :lol:

@krokodylek Asi tak. Už chybí jen lopuch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
28.6.13 17:22

@_Kaczenkaa_ to už nevím kde jsem ho dělala ale vím, že jsem za výsledek musela zaplatit 99kč :pocitac: :lol: Oni jsou vychcaní…Na začátku testu to nikde nenapíšou, že to je placený. Test jsem dělala aspoň půl hodiny a na konci se dozvíš, že musíš poslat sms. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.6.13 17:24

@fragola to je pravda. :D moje sousedka mám 5 dětí a docela mi to stačí. Ale oni jsou hodně sociálně slabá rodina a děti jsou nevychovaný fakani a ona se ona skoro vůbec nestará. Měla mít dohromady 8 dětí, ale ty tři šli do kojeňáku. Nevim proč si pinda nenechá podvázat vaječníky, když neumí š*kat :D jinak velkej obdiv, ale je to fajn mít tak velkou rodinu. Já měla bráchu o kterýho jsem nedávno přišla a teď jsem vlastně sama. Vždycky jsem chtěla bejt jedináček, ale teď bych těch bráchů brala klidně 5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.6.13 17:27

Ahoj, už se ani nemůžu smát jak mě z vašich příspěvků bolí břicho :-D
To mě taky už doma hrabe, minule jsem vzala kocoura na přebalovák, že ho přebalím a další den kocourkovi ukazuju z okna brm brm :-) a dnes ukazuju malýmu, jak umí táta hezky papat a místo táta papá, řeknu: koukej, Dominičku jak hezky pápa tatá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
28.6.13 18:44
@Berousik píše:
@joaska kamarádka takhle nesla (úplně sama) kameninový hrnec do sklepa. V tom sklepě jí ten hrnec upadl a ona spráskla ruce a řekla: „bááááác!“. Pak se zarazila a řekla si: tak a konec, jdu do práce, dál nerodím :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

podobný záseky mám taky.Jeli jsme s mužem sami něco zařídit, v autě ticho, relax maximální a já najednou. Jéééé, podívejte, kravičky!!!

Manžel vytřeštil oči a říká, jedeme bez dětí

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
28.6.13 18:45

@Gladys jj, též popojíždím s nákupním vozíkem :lol: :lol: a houpala jsem s prázdným kčárkem. Dítko se batolilo v trávě a já zuřivě houpala. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
28.6.13 18:51

@panenka87
Já už jsem našla zdarma, dokonce 2 a světe div se, ještě nejsem de.il… :lol:

• Citovat
  • Upravit
78
28.6.13 19:47

Todle se my stava dost casto :-D koukam nejsem blazen jen ja :-D.ja treba telefonuju z pritelem a zacnu se nervovat kde sakra mam ten mobil :-).a pritel vzdyt semnou telefonujes :-D.sla jsem si koupit sampon a masticku a domu jsem donesla savo a pisek na nadobi :-D. Az pri koupani jsem si to uvedomila :-D.deti name mluvi ja to odkejvam a apsolutne nevim co rikali :-D.doma neslysim hluk hluk nic :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.6.13 19:56

Nebo tchýně chtěla koupit houbičky (na nádobí), já jí ale koupila zavařený ve skleničce, nějak jsem to nepochopila, tak jsem vzala první houby co jsem viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.6.13 20:17

Mám hubu totálně v křeči a několikrát jsem si málem cvrkla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší je manžel odjetý do práce a díra stejná jako před porodem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová