Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22006
28.6.13 21:05
@Pudloslava píše:
Mate vrchem plnenou pracku?
moc si to totiz nedovedu predstavit.U mel byl nejlepsi kousek vareni brambor v papinaku bez vody - 2×. Kupodivu se jen ty spodni pripekly a ostatni normalne uvarily.
Zakladala jsem i diskusi a nejlepší byla tato historka :
@BohunkaP píše:
Jojo, nedá mi to se nezapojit :mrgreen: Já se tuhle pokoušela udělat si kafe – beru talíř, sypu do něj kafe, zalívám vodou a brumlám si u toho „sakra, jsem si měla vzít ten hlubokej“… :zed: Totální výpadek, když mi to po minutce došlo, málem to se mnou švihlo…
Co budu dělat za rok, to fakt nevím

:mrgreen: :mrgreen: rodina si ze mne kvůli tomu dělá srandu dodneška :lol:

Jinak - nevím, jestli Vás potěším, už skoro rok jsem po RD zpátky v práci a zlepšení nějak nenastává… Blbý je, že se už nemůžu vymlouvat ani na těhotenství, ani na kojení, ani na demenci kvůli mateřské :mrgreen:

Předevčírem jsem si zcela suverénně přinesla koš špinavého prádla, že ho vyperu - otevřu dvířka, pěkně třídím, házím dovnitř, přemýšlím si přitom, co jsem kde zas nestihla a co ještě potřebuju udělat… Po dobrých pěti minutách se manželovi vrátily zpátky do důlků oči, co mu povylezly, nabyl ztracenou řeč a zeptal se mne, co jako hodlám s tím prádlem dělat v té MYČCE NA NÁDOBÍ… :mrgreen: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.6.13 21:50

Směju se jak prdlá a jsem ráda, že nejsem sama.
Tuhle jsem luxovala a až po chvíli si všimla, že jezdím s tou hlavicí obrácenou naruby. Prostě jsem koberec jen hladila. :D
Jindy jsem rozebrala ruční vysavač a obsah vysypala do koše a jala se skládat zpět. Jeden díl chybí. Nikam jsem se nehla, stála jen nad košem. Ten snad 5× vysypala a prohledala. Ten díl normálně zmizel.
A perla nakonec. Už párkrat se mi při MS stalo, že jdu na záchod… A po chvíli divný pocity, tak kontrola a já si nevzala tampon. :nevim:
Už se nedivím, že někdo zapomene dítě na benzínce. Jen čekám, kdy o mně budou psát v novinách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
28.6.13 22:14

Hihihi, bavím se náramně…
ani nevím, kde začít, jsem doma skoro dva roky a taky mi hrabe.
Houpání vozíku v krámu mě moc pobavilo, dělám to taky /a to dokonce přesto, že mi dítě už přes rok v kočárku nespí a houpat nikdy nepožadovalo, když je vzhůru/, permanentně hledám klíče, doklady od auta, peněženku, mobil. Vařila jsem chlapovi místo kávy sunar a malýmu dávala místo sunaru caro.

Zapomínám krmit malýho, tuhle jsem ho naprosto vyšokovaného dávala do postýlky bez večeře…
Běžně chodím po bytě s dudlíkem v puse a zpívám si tu stupiditu z Požárního autíčka Finleyho :zed:

No ženský, máme toho v té hlavě prostě moc, no… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
28.6.13 22:31

Manžel si právě osmažil vajíčka na octu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.6.13 22:32
@Dajdula píše:
Manžel si právě osmažil vajíčka na octu :lol:

A já lila do čočky olej a pořád jsem se divila, že není dost kyselá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.6.13 22:37

Tož to taky se s tím peru, právě jsem si svým myšlením, tím kde kdysi býval mozek, zablokovala SIM kartu :zed: :zed: :zed: :zed: no, snad se toto dá svést na vykojený mozek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jdu vás dočíst ;-) ale už po prvních pár příspěvcích na 1. stránce tu čůrám smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
28.6.13 22:38

Ja davam nadobi misto do mycky do trouby! Porad neco hledam, hlavne klice od auta, v obchode pravidelne nechavam na pultu nakup a otviram cizi auta stejne barvy a divim se, proc to nejde! Jestli budu kojit rok, tak se bojim, abych nekde nezapomnela jedno ze 3 deti :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
28.6.13 22:46

Jo jeste kdyz jsem jela do porodky na vyvolani, tak jsem se jeste doma cesala a prisla mamka a zacala se smat! Ja mela totiz ponozky se srdickama, ale jedna byla bila a druha fialova, jen meli otobene barvy srdicek, to by byl trapas a jeste byly 10lete dcery! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
28.6.13 22:47

Já nedávno dobíjela mobil, Koupila si kartu vyškrabala kod (přitom několikrát okřikla malého at nechá mladší sestru na pokoji) vytočila operátora a nahlásila ústně dobijecí kod (3krát)co nejrychleji to šlo. Pak se mi zablokoval a musela jsem to řešit s operátorem, nemusím říkat, že se dobře bavil. :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.06.13 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
28.6.13 22:49

Holky já tu učůrávám smíchy a jsem ráda, že s tím vykojeným mozkem na mateřské nejsem sama. :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nákupní vozík je klasika, také se snažím s ním houpat i když tam momentálně nikdo nesedí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když jsem byla na veterině se psem, tak jsem ho držela v náručí a houpala ho, zatím co na mě veterinářka udiveně koukala a upozornila mně že psa tedy houpat nemusím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, psovi to teda ani nevadilo(asi už si zvykl). :lol: :lol: :lol:

Staršímu synovi jsem nedávno posypala kaši Carem a mladšímu často připravím jídlo nebo pití a zapomenu mu ho dát a divím se že je stále nespokojený a chce ham, ham. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.6.13 23:00

Jo to vám ještě musím napsat, jak jsem dávala klukovi ohřáté mléko do kojenecké flašky. Ohřeju, podám mu to, on si lehne do křesla na poslštář, takže je v polosedu. Otočím se k lince, otočím se zpět a on mi s udiveným výrazem podává prázdnou flašku. Já pochválím, jak rychle to vypil a flašku myju. Po chvilce mi dojde, že to bylo moc rychlé, tak se otáčím zpět na kluka a zaostřím na syna zlitého mlékem. Probírám si postup přípravy mléka…nalét mléko, ohřát v mikrovlnce, zašroubovat uzávěr!!! to se nestalo. Najednou mi došlo, že on to automaticky čapnul do ruky a chudák si to mlíko chrstnul do obličeje. Dostala jsem záchvat smíchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.13 23:05
@Berousik píše:
@joaska kamarádka takhle nesla (úplně sama) kameninový hrnec do sklepa. V tom sklepě jí ten hrnec upadl a ona spráskla ruce a řekla: „bááááác!“. Pak se zarazila a řekla si: tak a konec, jdu do práce, dál nerodím :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.6.13 23:09

No, se ztrácením věcí, to už jsem uměla už před kojením :oops: :oops: :oops: ale tedy zapomenutí platební karty v platebním terminálu v lékárně už asi normální není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Houpání čehokoliv krom kočárku je také běžné, pohupování se a zpívání dětských písniček, třeba na přechodu nebo zastávce, když jsem sama je taky běžné a veselé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a dobrý je taky hlasité přemýšlení a komentování toho co se děje, na úrovni 3 letého dítěte a každá věta zakončená „viď Kiki“ ve chvíli kdy jdu se psem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, odkládání věcí na místa kam nepatří je zábavné, mobil zabalený v ponožce a hezky uložený ve skříni… Klíče ve dřezu, šlupky z cibule hezky v hrnečku ve skříňce… a o ponožkách a oblékání jiného oblečení asi nemá smysl mluvit, není to tak dlouho co jsem se do obchodu vydala v noční košili a elegantních sandálcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě že ty dnešní košilky už nejsou takové „babkovské“ a kolikrát hezčí než šaty co vidíme kolem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.6.13 23:19

Holky, chybí mi tu kliknutí „LIKE“ :think: to by se fakt hodilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to vezmu jedním vrzem a dávám LIKE všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
28.6.13 23:32

Jezis neni nad to vecer procitat a narazit na tuto diskuzi. Curam smichy…

To je bozi… Asi tak s polovinou se ztotoznuji a to NEKOJIM A NEKOJILA JSEM a jsem doma teprve rok… A teda k me demenci se jeste pocita, ze jsem znovu tehotna…

Co bych tak mohla prihodit???
Napada me historka kamradky… Ma uz starsi ditko… Jenou sla s muzem a jeho sefem na veceri, prechazeli ulici a jak projelo auto, vzneslo se hejno holubu a ona prohlasila: pipinky delaji papa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová