Pěkné fortelné špendlíky na nástěnku

10726
28.6.13 08:11

Pěkné fortelné špendlíky na nástěnku

Ráda bych si vyrobila nástěnku, na kterou bych věšela bižuterii na krk. Jednou jsem viděla, že měla paní na korkové nástěnce přidělané místo špendlíků korkové šampus zátky, ale nevím, kde by se tyto zátky daly koupit. Takže dotaz?

• kam na zátky od šampaňského?
  • jiné typy na špendlíky-aby byly pěkně, tedy ne z umělé hmoty a bytelné, aby pod tíhou bižuterie nepadaly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
28.6.13 09:30

http://www.korek.cz/…ky-s-hlavou/

Budu sledovat, jestli se objeví zajímavý nápad - taky trochu tápu, jak ukládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.6.13 11:23
@Milli píše:
http://www.korek.cz/…ky-s-hlavou/Budu sledovat, jestli se objeví zajímavý nápad - taky trochu tápu, jak ukládat.

taky dobrý, šampusový teda hezčí, ale tyhle taky ok. akorát jsem přemýšlela, jak do toho ty špendlíky navrtat, co myslíš? ta nástěnka u tý pani byla fakt vyjímečně povedená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.6.13 13:04

No je pravda, že ty klasický šampusový mají trochu jiný tvar, ale ty jsem nenašla.
Z čeho byla ta nástěnka? Třeba by šlo ze zadní strany proťuknout tenký hřebíček a z vrchu na něj tu zátku napíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.6.13 21:05
@Milli píše:
No je pravda, že ty klasický šampusový mají trochu jiný tvar, ale ty jsem nenašla.
Z čeho byla ta nástěnka? Třeba by šlo ze zadní strany proťuknout tenký hřebíček a z vrchu na něj tu zátku napíchnout. [/citac
nástěnka byla taková ta tlasická, ze spodu papír a la krabice, zvrchu korek to by asi slo. kam ukládáš Ty bižu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
29.6.13 05:39

@tasa - mám takový doma vyrobený stojánek na korále - do čtvercového prkýnka 20×20 cm je navrtaná na výšku tyčka asi 40 cm dlouhá. Na jejím vrcholu jsou do stran navrtané tenké tyčky (vypadá to trochu jako strom s vodorovnýma větvema) a na ty věším korále.
Náušnice neřeším - mám alergii na nikl a stříbro mi taky nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová