Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
28.6.13 23:43

Moje segra, kdyz byla na matersky, tak sla nakoupit do Alberta ci kam. Pred obchodem privazala psa, nakoupila, odesla zadem (bez psa). Dosla domu, uvarila, uvarila i psovi. Prisel ji domu manzel, segra nandala psovi zradlo, misku dala manzelovi a rika mu- dojdi to dat psovi. Muz prosel rozvazne byt s miskou v ruce, zavital i na chodbu a balkon a opatrne se pta- Zeno a kde je pes :lol:? Jezisikriste, pred kramem :lol: :lol:.
No uz byl chudak v utulku, odvezli ho tam policajti. Segra si ho vyzvedavala hned rano, ruda vsude. Zaplatila za psa nocleh a vstupni veterinarni prohlidku a jelo se domu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.6.13 23:49

:lol: :lol: Bavím se :mrgreen: Taky běžně strkám věci kam nepatří, např. jídlo ohřívám v lednici. Houpání nákupního košíku je samozřejmost :lol: Teď jsem se zapojila do diskuze psané anglicky a málem jsem sem psala taky cizojazyčně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
29.6.13 06:47

@BohunkaP ty seš klasik :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
29.6.13 07:33

Já z vás mám dost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak sekla jsem se, kojením to fakt nebude. Obávám se, že u mně to asi nesouvisí ani s dětmi.
Jelikož teď mi došlo, že jsem magořila i za bezdětna. Kdysi před lety jsem se vracela z kolejí. Na vlakáči mě měl vyzvednout táta autem, abych se nemusela táhnout s krosnou. Čekám před nádražím. Vidím přijíždět naší fábii. Otevřu si kufr. Narvu tam ten šílený batoh, skočím na sedadlo spolujezdce. A když jsem se natáhla, že dám tátovi pusu, tak na mně koukal úplně cizí chlap. Dost vyděšeně. nejlepší bylo, že jsem zase vystoupila, vytáhla batoh z kufru a šla se zpátky postavit na chodník a čekat. Vše se událo bez naprosto jediného slova. :lol:
budiž mi omluvou, že tenkrát jezdilo hodně stříbrných fabii. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13183
29.6.13 08:41

@Kačenka 30 Houpání psa mě dostalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.6.13 14:20

Kdyz jsme si poridili psa zacala jsem detem rikat pojd k panicce :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.6.13 14:50

Taky psovi říkám přijede taťka a nebo synovi přijede páníček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.6.13 18:43

Mám neslyšícího bráchu. Když vyšetření ukázala, že je neslyšící, začla mamka chodit na kurzy znakové řeči. Byla z toho tak zblblá, že vařila a kocour začal somrovat, tak zamňoukal a ona se na něj otočila a začla znakovat „pšššt, za chvilku ti udělám papání“. Kocour koukal jak péro z gauče a my smíchy popadali pod stůl :lol:

Jinak to, že na dceru v noci syčím, aby ztichla (obvykle na mé kocoury stačí syknout, když se honí nebo řvou jak praštění) už je taky rutina…dokonce na to velmi brzy začla reagovat tak, že opravdu stichla :lol:

A jaké je překvapení lidí, že na zdrhajícího kluka pískám jak na psa…ale ono to prostě funguje. Když ho volám jménem, metelí dál, ale stačí písknout a stojí jak přibitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.6.13 18:51
@Bunny puella píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

podobný záseky mám taky.Jeli jsme s mužem sami něco zařídit, v autě ticho, relax maximální a já najednou. Jéééé, podívejte, kravičky!!!

Manžel vytřeštil oči a říká, jedeme bez dětí

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

s manzelem to je jeste fajn. zname se to stalo na sluzebce, kratce po konci MD. jela s sefem autem, zastavili na prejezdu a ona nadsene zvolala „pojede masinka“
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.6.13 21:40

Super diskuse :lol:.Ja dnes v pbchode chodila s velkou avivazi a houpala ji, chlap mi rika, at ji dam do kose, tak mu rikam,,to je dobry,, a dal houpu ma ruce, jeste si ji nadhodim, aby se mi oprela o prsa a nakupuji a litam mezi regaly vesele dal. Vubec mi nedoslo, ze dcera sedi v kosu. Houpu taky vse, hlavne prazdny kocar, klidne do nej kouknu, upravim deku a drncam dal :andel:.Vcera jsme dali holky k babicce,(muj koupe, oblika, obcas ulozi a da flasku, kdyz je doma),ja se maluji ven a najednou slysim z koupelny vodu a bouchnuti hadice.Jak naprogramovana jsem stoupla, udelala sunar, nachystala pyzamko a serepaticky a sla si sednout do pokojicka na kreslo k postylce a cekam…cekam..nikde nikdo. Zavolam at si pohnou a za chvilu me najde chlap v rucniku kolem pasu, jestli jsem v poradku. Stane se :mrgreen:.Nebo hledam v obchode jak silena starsi dceru, ktera je ve skolce. Nedavno jsem na chate chytla histerak, kde je mala, zapomela jsem, ze spi. plinky teda nehazim do pracky a podobne :mrgreen:,ale posra.. davame na balkon. Nevim, opravdu
nevim proc, ale jednou jsem tu plinku sla dat na balkon a misto do kose jsem se naprahla a plinu hodila ke kontejneru.Pod balkonem pejskari :zed:.Vyvar neliju do drezu, za to ho chci ochladit a to tak, ze do nej napustim studenou vodu 8o. No je toho mnohem vic a uz mi to vadi. Doslo mi to v momente, kdy jsem sislala chlapovi na jeho chloubu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.6.13 22:08

@wildcherry Šla by ta poslední věta rozepsat, prosím? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.13 23:45
@Mar__tanka1983 píše:
Hihihi, bavím se náramně…
ani nevím, kde začít, jsem doma skoro dva roky a taky mi hrabe.
Houpání vozíku v krámu mě moc pobavilo, dělám to taky /a to dokonce přesto, že mi dítě už přes rok v kočárku nespí a houpat nikdy nepožadovalo, když je vzhůru/, permanentně hledám klíče, doklady od auta, peněženku, mobil. Vařila jsem chlapovi místo kávy sunar a malýmu dávala místo sunaru caro.

Zapomínám krmit malýho, tuhle jsem ho naprosto vyšokovaného dávala do postýlky bez večeře…
Běžně chodím po bytě s dudlíkem v puse a zpívám si tu stupiditu z Požárního autíčka Finleyho :zed:

No ženský, máme toho v té hlavě prostě moc, no… :jazyk:

pobavil mě dudlík a úplně jsme si vybavila situaci,kd y prvorozená držela v náručí prostřední dítko, kterému jsme chtěla dát dudlík… :D samozřejmě jsme ho dala té 14 leté slečně a ona ho ještě do te pusy v takovou samozřejmostí vzala, že nás to pak obě totálně odbouralo :D

Sem tam taky uložím Vítka bez večeře… kupodivu obvykle nestávkuje :D

@Mysicka31 píše:
Holky, chybí mi tu kliknutí „LIKE“ :think: to by se fakt hodilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to vezmu jedním vrzem a dávám LIKE všem :palec:

tak to like mi tu chybí už dáááávno :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
29.6.13 23:46

Ták a dneska jsem manželovi říkala ať chvilku počká, že musim ještě přemáchnout ty pokakaný bobečky :mrgreen: samo jsem myslela plenky, látkujeme… koukal na mě jestli jsem normální :think: a starší dcera se přišla podívat na hovínka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak nevim kdo na tom byl nejhůř :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.6.13 23:58
@rejžička píše:
@wildcherry Šla by ta poslední věta rozepsat, prosím? :mrgreen: :mrgreen:

premyslim jak to nenapsat na tvrdo :lol:.Dejme tomu ze v urcite poloze kdy bych nemela mluvit, ale zkouset citlivost mandli jsem klecela a zacla sislat neco o sikulkovi a tutu nunu spulit hubu jak na decko :lol:…myslim ze tam probehlo neco jako,, a ze te kousnu ty jeden…,, :oops: :mrgreen: no uz to nedelam :lol:..budis mi utechou, ze jsem fakt jeste kojila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.13 23:58

@Mysicka31 :lol: já dnes prala nádobí v myčce nebo myla prádlo v pračce.. taky dobrý… opět moje klasika zalitý cukr místo kafe, načež v zápětí strkám horkou konvici do linky místo sklenky s kávou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová