Vykojený mozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
30.6.13 00:06

@wildcherry :lol: :lol: :lol: jsem si malem cvrkla do textilu :mrgreen: A ustal to chlap nebo ho veskera touha opustila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
30.6.13 00:30

Musim rict ze tak od srdce uz jsem se dlouho nenasmala. Super historky holky opravdu musim rict.Mam jich taky par jako houpani bez ditete a tak, ale ty vase jsou kvalitni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.13 00:42
@Verca85 píše:
@wildcherry :lol: :lol: :lol: jsem si malem cvrkla do textilu :mrgreen: A ustal to chlap nebo ho veskera touha opustila? :mrgreen:

tak tohle by mě taky zajímalo :D :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.6.13 01:13

Umírám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší je, že si z toho aspoň dokážete udělat srandu. Já jsem na tom podobně, ale jsem z toho dost nervozní, neboť se mám vracet do školy :) Často, když jedu s přítelem do nějakého dalekého města nakupovat, myslím si, že jsem v úplně jiném městě :mrgreen: :mrgreen: 8o Včera jsem dala vařit hrnec na plotnu a šla se s dcerou na zahradu opalovat :mrgreen: Krátce po porodu to bylo absolutně nejhorší, zapomínala jsem i, jak se moje dítě jmenuje :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
30.6.13 08:04

@joaska :D:D:D: To mě dost pobavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
30.6.13 08:31
@joaska píše:
Tak u nás se manzelovi tahle forma demence vyhýbá, ten si žije ve svém světě :lol:
asi před měsícem proběhl první sex po šestinedělí. ten den ráno starší syn skákal po posteli v ložnici a podařilo se mu udělat hlavou takovou prohluben ve zdi. :roll: je tam polystyren.dite bylo ok. :jazyk:
ovsem, ja se vecer zeptala: a co říkáš tý díře?
odpověd- Nevim, mně se to zdá stejný jako před porodem. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je nejlepší!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky za zpříjemnění nedělního rána :D
  • Citovat
  • Upravit
16694
30.6.13 08:38
@gloomka píše:
Krátce po porodu to bylo absolutně nejhorší, zapomínala jsem i, jak se moje dítě jmenuje :mrgreen: :nevim:

Tak to jsi mi připomněla, jak jsem syna málem přejmenovala v porodnici. Byl hrozně podobný na tatínka, tak jsem automaticky nahlásila jeho jméno (i když si to chlap nepřál, aby se syn jmenoval po něm). Po chvíli matrikářka přišla, a že má v papírech z úřadu (nebyli jsme svoji, museli jsme mít prohlášení o jménech) jiné jméno. Jako, řeknu vám, že dobrých pět minut jsem si nebyla schopná vybavit, komu jméno Lukáš z těch dvou vlastně patří a čím víc jsem se snažila vzpomenout, jak se PŘÍTEL!!! jmenuje, tím větší jsem měla zmatek. To jsme spolu byli 7 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
30.6.13 09:32

Já jsem si nedávno dělala čaj z maliníku. Sítko i s obsahem jsem vyhodila do koše. Nevšimla jsem si toho Večer hledám sítko, že si udělám čaj. No, samozřejmě jsem prolezla všechny šuplíky, skříňky atd., nenašla jsem ho, nadávala jsem. Tak jsem vyndala cedník, že si udělám čaj přes cedník. No a co jsem neudělala málem jsem opět vyhodila i ten cedník a jaké bylo mé překvapení, když se našlo ztracené sítko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.6.13 10:45

@Kakika :mrgreen: tak já zase po porodu vyvedla z míry sestru :mrgreen: přinesla mi malého umytého a krásně učesaného (je to pěkný vlasáč ;-) ) a říká mi:„Tak tady máte Jiříka.“ já na to: „Myslíte Samíka.“ úplně v ní hrklo, zkontrolovala naše „náramky“ to sedělo, tak mi ho prilozila k prsu a šla to zkontrolovat do papírů :mrgreen: no, pěkně jsem jim to tam zamotala těma dvěma jménama co malý má :mrgreen: tak po celou dobu v porodnici to byl jen Jiřík ;-) se mě ptali jestli to mají přepsat nebo mi to nevadí, že v dokumentaci je to správně, nevadilo mi to, tak to nechali… No, dcera má také 2 jména ;-) u té v porodnici oki, zato na vítání občánků to pomotali a jména prohodili :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.13 18:44

@Mysicka31 Moni v klildu, u Katky bylo v porodnici vše OK, na Matrice taky!!! A přesto mi přišel JEJÍ rodný list s MOJÍM jménem (taky ještě za svobodna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
30.6.13 18:53

Taky mi chvíli trvalo přepnout z modu PES na mod DÍTĚ. Říkám své tehdy měsíční dceři: „Čekej, panička ti hned dá nažrat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.6.13 21:20
@Veve79 píše:
Taky mi chvíli trvalo přepnout z modu PES na mod DÍTĚ. Říkám své tehdy měsíční dceři: „Čekej, panička ti hned dá nažrat“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, to známe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dneska ráno jsem malou poslala na místo a na psa zašišlala „no pojď sem, no honem, honem“… podotýkám, že jsem byla ještě v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jasně, využil toho, potvora jeden :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
30.6.13 22:01
@Mysicka31 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, to známe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dneska ráno jsem malou poslala na místo a na psa zašišlala „no pojď sem, no honem, honem“… podotýkám, že jsem byla ještě v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jasně, využil toho, potvora jeden :cert: :cert: :cert:
:potlesk: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.7.13 14:41

Tak dneska jsem fááákt zaperlila… nevím zda ještě toto lze svést na vykojený mozek :oops: :oops: :oops:
Jdu s dětmi nakoupit, u kasy už vše namarkované, sahám do tašky na kočárku pro peněženku a ona nikde 8o lekla jsem se, pak mi došlo, že jsem ji měla včera u PC páč jsem něco platila kartou, tak si řeknu, oki je doma na stole… Takže jsem se celá rudá omluvila paní prodavačce že jsem zapomněla doma peněženku a odkráčela bez nákupu :oops: Přijdu domů, hledám peněženku, ona nikde… na stole ne, pod stolem ne, na gauči není… no, začla jsem se bát, jestli jsem ji někde neztratila nebo mi ji někdo neukradnul… než začnu panikařit, tak se jdu znovu podívat do kočárku a upsasa, to je trapas, ona hnedle navrchu v tašce :oops: :oops: :oops: tak jako tohle byla už fakt perla nad perly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nenakoupím páč nemůžu najít peněženku a ve vteřině jsem si 100% jistá že je doma, doma není a posléze zjistím, že byla tam co vždy a já jí neviděla :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrý no, jen ten nákup mě tedy see… že tam musim znovu :zed: :zed: :zed:
Jo a to ještě v obchodě malá „ztratila“ kolo mezi regálama, tak jsme ho hledali a hned na začátku u pečiva mi malý vypadl z kočárku :-O díkybohu byl na kšírách a oba jsme se jen lekli, nevím kdo víc :hug: :hug: :hug: ale ani nestihl zaplakat a byl zpět v kočárku :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
4.7.13 07:09

Tak jsem včera na našeho desetiletého rotweilera zavolala jako na dceru: zlatino, pojď k mamince :mrgreen: koukal, jestli si nedělám srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová