Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří píše:
Měli jsme tehdy jet do Alp na lyže a tchyňka tehdy ještě i s tchánem že pojedou s námi a že když budeme na jednom pokoji, bude to i levnější. Tehdy jsem se fakt zoufalstvím rozbrečela a dostala z toho průjem, faktManžel to sice zachránil, ale rodiče se urazili. Vždyť to mohlo být tak výhodné! Prý netušili, že by se mě to mohlo dotknout
@Veveří píše:
Jo i tato diskuze se vedlaprý maminka ho zná déle jak já, tak z toho je jasné, že rodiče jsou na prvním místě a já na pěkném druhém
Jako dneska jsme už rozvedení, ale pořád je na co vzpomínat
jeho maminka ovšem prudí i jeho druhou manželku
no tak líbánky s tchyní na jednom pokoji, to už je opravdu hardcore. Kdyby byla tchýně fajn, tak bych s ní semtam na pár dní i jela, ale rozhodně ne na líbánky a nikdy ne na jeden pokoj.
asi celkově povedená tchejně, hlavně že je na prvním místě ![]()
@Anonymní píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…ona jezdila se synem když byl i sám, vždy mu tímto překazila předchozí vztahyChudák maminka opuštěná
Až budeš mít dítě, tak ho úderem dospělosti přestaneš znát a nebudeš s ním chtít třeba 1× měsíčně na výlet?
![]()
@Veveří píše:
Tak moje tchýně s námi chtěla jet i na líbánky. Fakt to byla katastrofa
Tak to u nas nastesti ne. Ale zase bylo tezke dostat manzela od ni, aby bydlel se mnou. Rekla, ze kdyz se odstehuje, tak umre
.
@Oriseka píše:
Tak to u nas nastesti ne. Ale zase bylo tezke dostat manzela od ni, aby bydlel se mnou. Rekla, ze kdyz se odstehuje, tak umre.
Tak to je taky těžký kalibr
Ale evidentně neumřela. Já vím, že to pro ty mamky musí být těžké, taky nám ty děti jednou vylítnou z hnízda, pořád věřím že selský rozum zvítězí. Tohle páchají matky, co si ze synů dělají náhradní partnery a nemají své vlastní zájmy, kamarádky, nic než totálně prázdný život ![]()
@Veveří píše:
Tak to je taky těžký kalibrAle evidentně neumřela. Já vím, že to pro ty mamky musí být těžké, taky nám ty děti jednou vylítnou z hnízda, pořád věřím že selský rozum zvítězí. Tohle páchají matky, co si ze synů dělají náhradní partnery a nemají své vlastní zájmy, kamarádky, nic než totálně prázdný život
Umrela.
@Oriseka píše:
Umrela.
Omlouvám se, nechtěla jsem být necitlivá. Ale snad ne proto, že se syn odstěhoval ![]()
@PeBa12 píše:
Ano vyříkat si věci ohledně společného soužití aby to pro obě strany bylo snesitelné je potřeba už na začátku, ale hádat se kvůli každé blbosti jen protože mám jiný názor než tchýně je asi blbost ne?
ano, ale konkrétně toto nemusí být pro každého blbost
@Veveří píše:
Omlouvám se, nechtěla jsem být necitlivá. Ale snad ne proto, že se syn odstěhoval
To se neomlouvejte. Tak melo to asi taky vliv. Byla na nem strasne zavisla. Ale uz to bylo neudrzitelne a museli jsme se posunout ve vztahu dal( po 7 letech). Dostala rakovinu a zemrela na nasledky az za dalsi 4 roky(chvili pred narozenim naseho prvniho ditete).
@lucenka píše:
Až budeš mít dítě, tak ho úderem dospělosti přestaneš znát a nebudeš s ním chtít třeba 1× měsíčně na výlet?![]()
To teda fakt ne. Sejdeme se při jiných příležitostech, proč jezdit s nima na vylety?
@lucenka píše:
Domluvila bych nějaká pravidla typu společný výlet s tchyní 1× měsíčně. To tě nezabije.
Nedovedu si představit, že by mě kluk kvůli partnerce úplně odstřihl ze společných akcí. S mamkou jsem zvyklá jezdit na výlety a doufám, že mě kluk taky někdy někam vezme.
Tak odstřihnout úplně ne, ale 1× měsíčně mi přijde trochu dost. Holt se maminky musí smířit s tím, že jejich děti s nima v různých fázích života netrávi stejný množství času ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj Žiji s přítelem, problém je v tom že jeho matka nemá partneraTudíž je závislá na synovi. Neustále mu volá co dělá atd
. Pritelovi je mámy lito se vším se jí svěřuje
Přítel ji nabízí výlety a společné chvile
Já to tak nechci a říkám mu ať jede s mámou sám. ON na to že je to blbý jet s ní sám co si o něm lidi pomyslí
My dvě se moc nemusíme a po chvíli by byl konflikt. Přítel je pak naštvaný že nechci jezdit nikam s jeho mámou Když si naplanuju sama pro sebe program tak chce přítel semnou na mámu prdi
On ji hrozně lituje a mě zase nechce ztratitnevim jak z toho ven
Tak se domluvte, že jednou za xy (jak vám to všem bude vyhovovat) stráví partner čas s matkou a Ty třeba se svou rodinou/kamarádkami/koníčkem. Nevím, proč to lámat přes koleno, a když se nemusíte, tak se obě přemáhat a trávit spolu otrávené na sílu výlety ![]()
Jo domlouvali jsme X krát ale stejně chtěl být semnou prý co budu dělat sama
Já svou rodinu vydám tak za 2 měsíce na výlety tedy společně nejezdime jsme dospělý takhle jsem byla vychovaná Když jsme s přítelem byli o
Kolikrát s jeho matkou na výletě Připadala jsem si jako 5 té kolo u vozu prostě tam někdo vždy z nás byl navíc ![]()
@Anonymní píše:
Jo domlouvali jsme X krát ale stejně chtěl být semnou prý co budu dělat samaJá svou rodinu vydám tak za 2 měsíce na výlety tedy společně nejezdime jsme dospělý takhle jsem byla vychovaná Když jsme s přítelem byli o
Kolikrát s jeho matkou na výletě Připadala jsem si jako 5 té kolo u vozu prostě tam někdo vždy z nás byl navíc
Tak v tom případě bych to neřešila… Jestli chce trávit čas sám raději s Tebou, tak je to jeho volba
. A pokud to má být skrytý nátlak typu “buď půjdeš s náma a nebo nebude nic a maminka bude smutná” tak bych to už vůbec neřešila ![]()
@Venetia píše:
To teda fakt ne. Sejdeme se při jiných příležitostech, proč jezdit s nima na vylety?
Třeba proto, že je to hezký a že jsou na to zvyklý? ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…ona jezdila se synem když byl i sám, vždy mu tímto překazila předchozí vztahy
Chudák maminka opuštěná