Vymáhání nemocenské ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den,
mám též problém, jsem na neschopence a nepřišlo mi od zaměstnavatele peníze za těch 14 dní, mám to sice složitější, papírově mám minimální mzdu, což je cca 8500kč, 15tého jsem dostala od zaměstnavatele jak vždy část peněz na ruku (5000kč) zbytek dostávám normálně poslední den v měsíci, dle papíru to děla doplatek cca 3500kč, no a 15.tého jsem dostala těch 5 tis. a od 16.tého šla na neschopenku, takže nemám tušení kolik mi měl šef poslat za těch 14 dní, zda mám vubec na neco nárok, když jsem dostala těch 5tis. část vyplaty…prosím o radu, popř. kde mi pomohou, s šéfem je tezka domluva, je to vychcany vietnamec a s ním se o tom bavit nebudu…
dekuji moc za rady
- Citovat
- Upravit
ZJIŠTOVALA JSEM O JAKÝ PAPÍR SE JEDNÁ SOCIÁLKA MI ZDĚLILA, ŽE VZOR JAK MÁ BÝT TEN PAPÍR VYPLNĚNÝ POSLALA DO PODNIKU, TAK ZTED ČEKÁM, JAK SE ZAMĚSZNAVATEL ZACHOVÁ..ZĚCH PRVNÍCH 14DNŮ MI NEZPALTÍ JELIKOŽ JSEM BYLA U NĚJ ZAMĚSSTNANÁ JEN 14 DNŮ A ODEŠLA VE SKUŠEBCE DOHODOU, JDE SPÍŠ OTO, ŽE OD BŘEZNA NEMÁM ŽÁDNÝ PŘÍJEM A NIKOHO TO VŮBEC NEZAJÍMÁ POČKÁM DO KONCE TÝDNE A UPOZORNÍM NA TO, ŽE TO BUDU ŘEŠIT SOUDNĚ