Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky:)
za měsíc se s přítelem stěhujem do bytečku, kde budem dělat nový podlahy a malovat. Budem si kupovat i lednici, pračku a televizi.
Chtěla bych Vás proto třeba požádat o nějaký tipy, která tv, lednice a pračka je dobrá atd? V každým krámě nám tvrděj něco jinýho. Líbila se nám lednice Samsung cca za 13 tis. - je tato značka kvalitní? Pračku bych chtěla s plněním z boku, přiznám se, že po nich jsem se ještě nepídila, ale bojím se tý ceny.. Představovala bych si za ní dát tak kolem těch 12 tisíc, naši mají fakt kvalitní (asi electrolux, jestli to je možný?), kteoru koupili za 13 kvůli tomu, že byla škráblá z boku, jinak stála 17, a ta je fakt tichá atd. Budem ji mít v koupelně, tak by asi mohla bejt i hlučnější, ale ráda bych,a by mi nějaký to desetiletí vydržela:D
Plovoučku budem kupovat v baumaxu nebo obi nebo obchodu tomu podobném, protože nejsme „Ročildi“ abysme za podlahu vyplácli 50 tisíc. Máte někdo zkušenost s plovoučkou v bytovce - slyšela jsem, že prý bude všechno slyšet u sousedů pod námi.. ale když ji odhlučníme? A za kolik jste ji kupovali vy, kde a jste s ní spokojeni?
nakonec mě ještě trápí výmalba.. vůbec nevím, jakou kombinaci barev. Ložnice je jasná, tam chci tři stěný bílý a jednu tmavě modrou.. ale obývák s kk.. nevím nevím.. napadla mě žlutá se zelenou, ale aby to nevypadalo „dětksy“.. jenže když nechám stěny bílý a dám třeba jednu zelenou, ale nějakou do tmava - abx to pak nebylo tmavý..
Hodítě mi sem prosím ěnjaký tipy?:)
Děkuju moc:)
ted mi prislo do mailu pracka electrolux za 9tis ze 13ti ,ale akce jen do 17.5, ja mam plnenou zvrchu o tridu niz a jsem moc spokojena, da se tam nastavovat a upravovat cas prani - super vec.
Jinak lednici mame taky electrolux, na jejich sirku jsou nejprostornejsi uvnitr(maji uzke steny) ![]()
jo jinak vymalba - loznici jsme vytapetovali jednu stenu takto:
Lednici mám Samsung se systémem nofrost(nemusí se odmrazovat)stála asi 12až13tis jsem s ní spokojená-máme jí už sedm let.Nemohu si jí vynachválit.
Pračku máme Whirpool-taky spokojenost zhruba stejná cena jak u lednice.
U plovoucku klidně v obi kupte,jen dejte pozor,aby měla alespoň 7mm sílu pokud bude mít více je to ještě lepší.Slabší se rychleji zničí-toť rada truhláře.
Stěny já mám v obýváku dvě proti sobě zelené dvě meruňkové.Podle mě i návštěv to vypadá dobře.Kuchyň je žlutá a oranžová.Koupelna žluto fialová,bývala žluto růžová.
Přeji úspěšné zařizování.
xreni píše:
ted mi prislo do mailu pracka electrolux za 9tis ze 13ti ,ale akce jen do 17.5, ja mam plnenou zvrchu o tridu niz a jsem moc spokojena, da se tam nastavovat a upravovat cas prani - super vec.
Jinak lednici mame taky electrolux, na jejich sirku jsou nejprostornejsi uvnitr(maji uzke steny)
Přesně tuto pračku mám také a nemůžu na ní říct nic špatného. Naprostá spokojenost. Jen snad teď jsme si koupili sušičku a ta bych chtěla pračku s vyššími otáčkami, ale jde to i tak, jen suší dýl.
Lednici máme také elektrolux, ale typ z hlavy nevím.
Zdi neporadím ty máme bílé.
K tomu malování - mám též obývám s kk - no mi spíš kuchyň s obývacím koutem a kombinace žlutá - okrová, za kuchyní a kolem digestoře červená, ale taková cihlová a vypadá to moc pěkně, výklenek kde je krb je bílí aby tmavá krbová kamna vynikli. S barvama se dá fakt kouzlit a prostor opticky změnit