Výměna manželek 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
9.1.19 18:11
@Janli píše:
Někdy se takhle uklidňuju, že může být i hůř než u nás :mrgreen: . A někdy si zase říkám, že být tu teď kamera, jsou druhý den děti u pěstounů, já v Bohnicích a manžel na útěku :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
9.1.19 18:14
@Kriss Tina píše:
Budu, ale až tajně ráno, aby chlap zas neřek jak můžu koukat na takovou blbost :mrgreen: člověk se aspoň pobaví a má pak co probírat s kámoškou a taky se většinou člověku zvedne sebevědomí, když vidí že proti ostatním zvládá domácnost i děti úchvatně (ano vím že je to sestřihané aby z toho účastníci vyšli co nejvíc skandálně) :lol:

Na mateřský jsem to taky tak dělala, koukala jsem na to dopoledne, aby manžela neklepla Pepka :lol:

• Citovat
  • Upravit
37136
9.1.19 18:17

@dagmarkaa jojo mě stačilo jak mi kritizoval ano šéfová :lol: já se na to kouknu tajně, on si bude myslet jak inteligentní věci přes den nedělám, nebude mi do toho kecat on ani malej a nebudu tím nikoho nudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
9.1.19 19:14

Také budu muset počkat až na ráno a dopřát manželovi nějakou jeho céčkovou akčňárnu. Alespoň pak musí být zticha a nemuze mi kritizovat úroven některých pořadů. :lol: Úplně se mi vždy vybavuje scéna z Vratnych lahví. „Žehlil's někdy? Nežehlil. Tak vidíš!“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.1.19 19:17

@modravlocka máme to podobné, já si ráno pustím co chci a večer to má pod palcem chlap :D dneska u nás jede ten Kong, ostrov lebek, ne že by se mi nelíbilo koukat na Toma Hiddlestona, ale už to známe nazpaměť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19299
9.1.19 19:28
@modravlocka píše:
Také budu muset počkat až na ráno a dopřát manželovi nějakou jeho céčkovou akčňárnu. Alespoň pak musí být zticha a nemuze mi kritizovat úroven některých pořadů. :lol: Úplně se mi vždy vybavuje scéna z Vratnych lahví. „Žehlil's někdy? Nežehlil. Tak vidíš!“ :D

No jo, ale zítra ráno to neopakují, až v sobotu dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.1.19 19:29

@Dixies musíš mít chytrou televizi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19299
9.1.19 19:34

@Kriss Tina To jsem si uvědomila hned, jak jsem to odeslala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.1.19 20:34

Ano, divam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.1.19 20:35

sbírat experimenty to bude moje nová hláška :lol:

• Citovat
  • Upravit
1155
9.1.19 20:39
@jahuhudka píše:
sbírat experimenty to bude moje nová hláška :lol:
:mrgreen: jako ta ženská je těžce mimo :lol: neumí ani přečíst větu správně a ty její zuby to je strašný :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 20:40

Ona neumí číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
9.1.19 20:41

Kolik je te bez zubů prosím? U sbírání experimentu jsem to přepnula, tak zas nic nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1
9.1.19 20:42

@milovnicejablek přečetla místo exkrementy experimenty nebo místo stodoly stoly atd :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Victoria1
9.1.19 20:42

@Marcella01 34 myslím říkala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení