Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kriss Tina píše:
Budu, ale až tajně ráno, aby chlap zas neřek jak můžu koukat na takovou blbostčlověk se aspoň pobaví a má pak co probírat s kámoškou a taky se většinou člověku zvedne sebevědomí, když vidí že proti ostatním zvládá domácnost i děti úchvatně (ano vím že je to sestřihané aby z toho účastníci vyšli co nejvíc skandálně)
Na mateřský jsem to taky tak dělala, koukala jsem na to dopoledne, aby manžela neklepla Pepka ![]()
@dagmarkaa jojo mě stačilo jak mi kritizoval ano šéfová
já se na to kouknu tajně, on si bude myslet jak inteligentní věci přes den nedělám, nebude mi do toho kecat on ani malej a nebudu tím nikoho nudit ![]()
Také budu muset počkat až na ráno a dopřát manželovi nějakou jeho céčkovou akčňárnu. Alespoň pak musí být zticha a nemuze mi kritizovat úroven některých pořadů.
Úplně se mi vždy vybavuje scéna z Vratnych lahví. „Žehlil's někdy? Nežehlil. Tak vidíš!“ ![]()
@modravlocka máme to podobné, já si ráno pustím co chci a večer to má pod palcem chlap
dneska u nás jede ten Kong, ostrov lebek, ne že by se mi nelíbilo koukat na Toma Hiddlestona, ale už to známe nazpaměť ![]()
@modravlocka píše:
Také budu muset počkat až na ráno a dopřát manželovi nějakou jeho céčkovou akčňárnu. Alespoň pak musí být zticha a nemuze mi kritizovat úroven některých pořadů.Úplně se mi vždy vybavuje scéna z Vratnych lahví. „Žehlil's někdy? Nežehlil. Tak vidíš!“
No jo, ale zítra ráno to neopakují, až v sobotu dopoledne.
@jahuhudka píše:
sbírat experimenty to bude moje nová hláška
Kolik je te bez zubů prosím? U sbírání experimentu jsem to přepnula, tak zas nic nevím ![]()
@milovnicejablek přečetla místo exkrementy experimenty nebo místo stodoly stoly atd ![]()