Vynechaná menstruace- těhu nejsem

Mista1
16.11.15 19:15

Vynechaná menstruace- těhu nejsem

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli Vám někdy vynechala ms a nebyly jste těhotné. HA neberu ze zdr. důvodů, ale máme kondom (nepraskl, nesklouzl- vše, jak má být) těhu test také negativní, i když asi zkusím udělat další. Dnes mi to vychází na ovulaci a cítím píchání v podbřišku, což mám každý měsíc. Stalo se Vám to někdy taky? Bez ms, ale netěhotné? :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.11.15 19:19

Mě dřív vynechávala dost. I několikrát do roka. No a po porodu je to jak hodiny a velmi jasně poznám, že mám ovulaci a vše. Dřív jsem to tak neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
16.11.15 19:21

Já sice nejsem po porodu, ale 3. měsíc po vysazení HA, takže cyklus se znovu nastartovává. Snažím se neplašit, ale jde to těžko.

• Citovat
  • Upravit
11370
16.11.15 19:24

Teď zrovna poslední MS byla zaseklá… týden zpoždění, testy negativní. Za další týden jsem to dostala. Po porodu to mám prostě furt rozházený. 3 měsíce cykly v pohodě a pak to zas začne zlobit a tak dokola. Mám to od té doby co jsem rok po porodu brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
16.11.15 19:28

@mejdylko To mám asi po té HA stejné, do toho studuju, permanentní stres… :/

• Citovat
  • Upravit
23847
16.11.15 19:33

Joo vždycky tak jednou do roka mi vynechá. Naposled o masopustu páč jsem 40 dnů nežrala maso :mrgreen:
Roky před tím to bylo kvůli permanentní angíně, když jsem měla troje ATB, klidně i stres bych označila jako příčinu, to může být cokoli. :nevim: HA taky neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.11.15 19:35

@Run jak jako poznas, kdy mas ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 10:57

Taky tak

Ja v zari vysadila HA a do ted jsem to nedostala, testy negativni a caste pichani v podbrisku uz jsem z toho pekne nervni :D a na gyndu se mi opravdu nechce.

• Citovat
  • Upravit
982
26.10.20 14:38

Prosím o radu, už víc jak týden mám zpoždění MS. Mám příznaky jako by měla přijít, tlaky v podbříšku, ale pořád nic, dělala jsem si 2 testy - negativní. Nevím čím to může být, jsem z toho nervozní. Zjistili mi myom na děloze, může to s tím souviset? Jinak mám MS pravidelně +-1 den. Ve stresu nejsem, jsem momentálně s dětmi doma. V této době se mi po doktorech moc nechce chodit, mám počkat co se bude dít další měsíc? Je něco (např. bylinky), co pomůže, aby MS přišla? HA neberu. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí