Vynechaná HA v prvním týdnu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vynechává HA v prvnim týdnu
Dobrý den,
stala se mi nehoda a při odjezdu na wellness pobyt jsem si zapomněla přibalit
ha a nevzala si 5.-7. pilulku, při návratu domů jsem se zhrozila a vzala si
7. zpětně společně s osmou, bohužel ten den došlo k tomu, že si
přítel „nedal pozor“ a aby toho nebylo málo druhý den jsem si ve spěchu
pilulku opět nevzala…miminko jsem vzhledem k svému věku ještě
naplánovala, ale pryč bych ho nedala.
Jaká je šance že bych mohla být těhotná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Když se HA nebere správně tak je šance docela velka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ještě se mi to nikdy nestalo..byla bych ráda kdyby to někdo dokázal
říct na procenta případně za jak dlouho se mám testovat a
jestli pokračovat v braní HA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nicol55 píše:
Ještě se mi to nikdy nestalo..byla bych ráda kdyby to někdo dokázal říct na procentapřípadně za jak dlouho se mám testovat a jestli pokračovat v braní HA
Měla by ses podívat do příbalového letáku. Tam je popsán postup. Každopádně bych příteli nasadila kondom na každý další styk pro jistotu, když je dítě problém. Do dobrání plata.
Nařiď si budíka a ber to denně ve stejnou dobu. Platíčko nos v něčem, co máš vždy u sebe. Než si zvykneš to brát. Pak to budeš balit jako první.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet v příbalovém letáku je napsáno používat kondom minimálně 7 dní po zapomenutí pilulky (pokud se jedná o pilulku v prvnim týdnu) může to znamenat že nechráněný styk byl velké riziko A pravděpodobnost těhotenství je velká??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nicol55 píše:
@Russet v příbalovém letáku je napsáno používat kondom minimálně 7 dní po zapomenutí pilulky (pokud se jedná o pilulku v prvnim týdnu) může to znamenat že nechráněný styk byl velké riziko A pravděpodobnost těhotenství je velká??
Tak týden prostě nesexujte, jestli je problém kondom. Radši malý ústupek, než řešit nechtěné dítě. Pro mě by bylo i 1% problém, kdybych dítě nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet samozřejmě pauza bude, ale jde o to že sex už proběhl a ptám se jaká je tu šance…jak už jsem psala, dítě bych pryč nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nicol55 píše:Šance je. Je jedno, jestli 50 nebo 70 procent. Záleží, co stačilo proběhnout ve tvém těle. Jedna žena třeba otěhotní hned po posledním platu a jiné to trvá měsíce a roky.
@Russet samozřejmě pauza bude, ale jde o to že sex už proběhl a ptám se jaká je tu šance…jak už jsem psala, dítě bych pryč nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nicol55 v jiné tebou založené diskusi tvrdíš že jsi měla ovulaci a proběhl sex… Tak jako upřímně, šance pokud jsi vynechala je ale ovulaci jsi asi neměla tak jak tvrdíš v druhé diskusi, test si udělej až když to plato dobereš a menstruace se nedostaví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Labilní přítel a svatba za dva týdny
- Zvlhnutí na prvním rande??
- Vynechání pilulky a možné těhotenství
- Jaký byl druhý porod po prvním s rupturou 4 stupně?
- Častější pohyby 32. týden
- Ovulace po vysazeni HA minisiston a MS
- "harmonogram týdne" - práce, školka, domácnost, volný čas...
- Vynechání jedné dávky anopyrinu vadí to?