Vyplácení neschopenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@M+M+S sociálka má na vyplacení nemocenské 30 dní od doručení lístku na peníze, takže ano, může se stát že přijde až koncem listopadu ale taky nemusí…já být tebou bych si ty lístky nosila na sociálku sama, pokud máš možnost teda, lepší než pak čekat na peníze. I když člověk nikdy neví a ani sociálka nedodržuje vše co by měla, já loni kvůli tomu, že oni zkoušeli novej systém a měli v tom bordel byla bez nemocenské skoro 3 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše: @M+M+S sociálka má na vyplacení nemocenské 30 dní od doručení lístku na peníze, takže ano, může se stát že přijde až koncem listopadu ale taky nemusí…já být tebou bych si ty lístky nosila na sociálku sama, pokud máš možnost teda, lepší než pak čekat na peníze. I když člověk nikdy neví a ani sociálka nedodržuje vše co by měla, já loni kvůli tomu, že oni zkoušeli novej systém a měli v tom bordel byla bez nemocenské skoro 3 měsíce
A mě říkala účetní, že se nemám ničeho obávat-že mi to do 15dní dojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S nj zřejmě tím chtěla omluvit svou chybu no…na ní to nestojí, kdy peníze přijdou, takže těžko může vědět, kdy to sociálka pošle, jak píšu, mají na to 30 dní no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s vyplácením denních dávek na PN. Marodím od 1.1.2013 a budu cca do června..25.2. mi přišly dávky z ČSSZ za posledních 9 dní v lednu, což odpovídá. Ale 20.3.2013 mi přišly dávky pouze od 1.-17.2.2013.Myslela jsem, že dávky přijdou za celý měsíc únor, když stále marodím. To posílají jak chtějí nebo z jakého důvodu mi přišly peníze za půl měsíce a ne za celý? To mám v dubnu očekávat dávky teprve za druhou půlku února? Děkuji za odpověď.
- Citovat
- Upravit
Ahoj chtela sem se zeptat minuli mesim v unoru mi doktor na konci mesice nedal papir na penize a ted v breznu sem jeste neschopenku nedostala zuju sama a do konce mesice mam zaplatit najem nevite kde se mám zeptat jestli u doktora nebo na sprave socialniho zabezpeceni dekuju za odpoved ![]()
- Citovat
- Upravit
@karolina92svobodova píše:
Ahoj chtela sem se zeptat minuli mesim v unoru mi doktor na konci mesice nedal papir na penize a ted v breznu sem jeste neschopenku nedostala zuju sama a do konce mesice mam zaplatit najem nevite kde se mám zeptat jestli u doktora nebo na sprave socialniho zabezpeceni dekuju za odpoved
pokud jsi na sociálku lístek na peníze nedoručila, tak bych peníze nečekala…proč ti ho doktor nedal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli nektera nevite jak je to s neschopenkou. Nastoupila jsem 2.12. A zatim jsdm dostaĺa penize jen od zamestnavatele necely 4000 a to 6.1. Cekam jeste na penize za prosinec od socialky a za cely leden. Dnes uz jsem opravdu nastvana volala na socialku a tam mi rekli ze mam vse v poradku. Ze ze znojma vse bylo poslano do Prahy a tenhle tyden by to melo prijit. Proc ale do Prahy, kdyz spadam do Znojma? Nevitd kdy to tak asi dojde z te Prahy a jestli to jeste nekam budou odesilat? Jsem uz vazne zoufala. Jsem 8 mesic tehotenstvi, mam 6 leteho syna a uz nemame co jist. :-
- Citovat
- Upravit
Kde sídlí zaměstnavatel?
Edit: Ofiko sídlo - ne kde pracuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens. No tak ted nevim jak je to mysleno. Nejspis tam kde pracuji. Je to mensi firma. Proimpex s. r.o Moravsky Krumlov
- Citovat
- Upravit
A ve smlouvě máš PROIMPEX CZ spol. s r. o. nebo PROIMPEX spol. s r. o.
Protože ačkoliv je to zřejmě jeden subjekt tak jeden spadá pod Prahu a druhý pod Krumlov…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevim… proč ses nazaptala na OSSZ když jsi tam volala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens jelikoz v tu dobu jsem nad tim vlastne ani poradne nepremyslela proc je to v Praze. :-
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@geilens jelikoz v tu dobu jsem nad tim vlastne ani poradne nepremyslela proc je to v Praze. :-
Tak zkus zavolat znova a zeptat se
jinak mě první neschopenka (listopadová) přišla okolo 5. ledna - takže počítám, že ti to příjde každým dnem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni to posílají hrozně složité oni to odklepnou a praha to pak vyplácí holky ke to na prd!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit