Vyplácení neschopenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj nevím jak tam ale já jsem z Ústí nad Orlicí a za měsíc únor peníze este taky nemám minule mi přišly 8.2 teď este stále nic, volala sem do práce kde se stala chyba a oni stále neposlali podklady pro vyplacení na socialku, takže pokud nosit papíry do svého zaměstnání tak je to podle toho kdy to odešlou oni. Snad sem ti aspoň trochu poradila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mám problém, jsem na dlouhodobé neschopence už 3. měsíc a ještě dlouho budu a nevím jak ale stratila jsem tu svoji žlutou neschopenku
Neví někdo co dělat?
Doktorka mi vystaví novou?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PamelaDrtilova ahoj, zajdu za doktorskou a ona ti určitě novou vystaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálie27 me chodila neschopenka vzdy kolem 20. v mesici a to podklady z prace posilali hned koncem mesice
Vysoke Myto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Celeste97 děkuji za info
mě převážně překvapilo ze minule to bylo 8den v měsíci a teď najednou kde nic tu nic, pak se člověk dozví ze čeká až budou padat trakaři z nebe protože v práci nejsou schopni za dva týdny co jim to leží na stole to odeslat socialce, ale hlavně ze oni už peníze mají ostatní ať si počkají a žijí z čeho chtějí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálie27 no běda jak Vy budete něco dlužit, to chcou hned do týdne, ale jakmile jde o výplatu, mají čas samozřejmě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdaNaty je to blby ale je to tak
My jsme jim ukradeny, i kdyby jsme měly okusovat doma stoly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdaNaty píše:
Prosim kdy chodi neschopenka, okres Blansko
Mají 30 dní na vyplacení od doby, kdy jim došel papír od tvého zaměstnavatele. Pokud s tím otálel, tak si bohužel budeš muset počkat.
Já za únor také ještě nemám, jsem z Prahy.
- Citovat
- Upravit
@Natálie27 píše:
@AdaNaty a nosit to do práce nebo na socialku?
Pokud jsi zaměstnaná, tak odnést zaměstnavateli, pokud podnikáš a platíš si poctivě zdravotní poj.,tak rovnou na ČSSP…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pokud jsi zaměstnaná, tak odnést zaměstnavateli, pokud podnikáš a platíš si poctivě zdravotní poj.,tak rovnou na ČSSP…
Nikoliv zdravotní, ale nemocenské pojištění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na nemocenske od 2.1. A penize mi stale jeste nedosli .. tak je nejspis budu ocekavat az nekdy za 3 mesice ..jak je to u nich normalni … ![]()
- Citovat
- Upravit