Vyplácení neschopenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky mi nepřišla a jsem s Plzně minuli měsic byla už 9 a těd zas čekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda ještě žádné peníze z neschopenky ještě nepřišla ani koruna a to už sem tam ty papíry na peníze dala dva do práce. si dělají co chtějí.. sem doma na neschopence už od 7.5.2014.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simca1993 píše:
Mě teda ještě žádné peníze z neschopenky ještě nepřišla ani koruna a to už sem tam ty papíry na peníze dala dva do práce. si dělají co chtějí.. sem doma na neschopence už od 7.5.2014.
Já jsem na neschopence od 5.5. a doplatek za květen mi přišel kolem 18.6. takže vše v pořádku…zaleží jak rychle ti to tam pošle zaměstnavatel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli vubec mi neco posle oni si tam totiz delaji co chteji. jestli mi nic neprijde na koho se mam obratit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simčo, obraťte se na Okresní správu sociálního zabezpečení, která Vám neschopenku vyplácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nechci zakládat nové téma, tak se pokusím oživit toto.
Chci se zeptat, zda je normální aby se lišila výše vyplacené PN. Je možné, aby se lišila o 405 kč. Za leden mám méně o proti listopadu a prosinci přesto, že byl o jeden pracovní den více.
Díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo Ano, výše nemocenské se liší a to podle počtu kalendářních dnů, nikoliv pracovních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@kalypsoooo Ano, výše nemocenské se liší a to podle počtu kalendářních dnů, nikoliv pracovních.
no, dobře. Já sice nevím, kolik jsem dostala za listopad a prosinec, to mi došlo dohromady. Ale prosinec a leden má stejný počet dnů. Listopad teda jen 30. Ale jak říkám, nevím kolik jsem měla za ty dva měsíce. A v podstatě denní dávka je 405 Kč Což je asi ten rozdíl, co mi tento měsíc chybí. Pracuji na služby, ale to s tím asi nesouvisí, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo
A lístek na peníze byl potvrzen k 30.1. nebo 31.1.? Ten den rozdíl může být jen kvůli datu na lístku na peníze, pak by se poslední den vyplácel s dalším měsícem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo U každé platby máš napsané, za jaké dny je, tak koukni do výpisu a napiš ty data.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo píše:
no, dobře. Já sice nevím, kolik jsem dostala za listopad a prosinec, to mi došlo dohromady. Ale prosinec a leden má stejný počet dnů. Listopad teda jen 30. Ale jak říkám, nevím kolik jsem měla za ty dva měsíce. A v podstatě denní dávka je 405 Kč Což je asi ten rozdíl, co mi tento měsíc chybí. Pracuji na služby, ale to s tím asi nesouvisí, že?
Tak prvnich 14dni plati zamestnavatel, pak uz ti poisla penize OSSZ a ta k vyplate napise za jakou dobu to bylo, kolik je denni zaklad a proplaci uz kazdy den, takze se to da spocitat. A jak psala @j.a.n.i1 vždy je napsano za ktere dny bylo vyplaceno a to musi sedet. u tebe 405*pocet vsech ni v mesici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz!*!!
Dotaz!!!
Holky jsem ze zlinskeho kraje. Zacala Jsem marodit 28.4.2015 a jeste mi nedosli zadne penize. Mate s tim nekdo zkusenost… kdy chodi, nebo jestli nekam zavolat??? Moc prosim o radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já jsem z Prahy dostala nemocenskou až po 2.5 mesíci… Takže fakt to trvá, zkus to zaurgovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eponka aha, takhle. No, tak snad to vyplati co nejdriv.