Vyplatí se nákup v Německu?

1.7.22 13:19

Vyplatí se nákup v Německu?

Zdravím, nenakupuje někdo Kendamil 1 a Pampers premium care v Německu? Vyplatí se to? Popřípadě Sebamed a věci pro miminko? 2 měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1103
1.7.22 13:33

Tak pampers se vyplati v akci.. ted zrovna v kaufu meli pampers za 17€ myslim 120ks, zeleny, tech premium je o neco min v baleni. Kendamil tam podle me nemaji, aspon ne v klasicky drogerii, kauflandu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.7.22 13:35

Zrovna tyhle věci nenakupujem, takže konkrétně u tohoto nevím, ale třeba plenky dm babylove jsou o 50kc na balíku levnější v nj. Jak je to s pampers nevím. Celkově ale dm v nj o hodně levnější jak v čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
1.7.22 14:01

Kendamil nevím, ten sem tam nikde neviděla, zbytek se vyplatí když je to v akci, ale nevyplati se jet tam jen kvůli tomu :D celkem se tam vyplatí drogerie (prací prášky, tablety do myčky apod), pleny mají levnější třeba ty babylove. Já tam brala spíš různé kaše a příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
1.7.22 14:34

Aktuálně například leták kauflanft plenky Pampers 17€ za maxipack, kendamil netuším jestli tu mají, nikdy jsem nepotřebovala, sebamed kosmetika také ne používáme jinou… například Persil 100 dávek teď za 16 €,jiné značky když jsou v akci jsou o něco levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.7.22 15:28

Já drogerii nakupuji normálně v Německu na DM.de, nechávám si to posílat přes zNemecka.eu.
Nechám si to posílat k nim a oni to převezou do ČR a pošlou mi to PPL až domů. Za balík po Německu neplatím nic, protože nakoupím více jak za 49 euro a u zNemecka.eu se platí jen za přijetí balíku a poslání PPL. Mají tam ceník.
Když byly děcka menší, kupovala jsem tam BABYLOVE plenky a Hippacké příkrmy. Mají tam větší výběr. Brala jsem vždycky ve velkém a bylo to tady docela brzy. Drogerku a potraviny (ty co samozřejmě vydrží) tak nakupuji doteď - po celém Německu. Jde mi o tu kvalitu a vyplatí se to.
Když spočítám benzín a čas, nám by se nevyplatilo tam jet (nebydlíme u hranic), i když občas se mi chlapa podaří přemluvit…
Jinak v tom Něměcku si můžete nakoupit a nechat přeposlat téměř cokoli.
Nechci tu dělat nikomu reklamu, ale spíš pomoct, že pokud chcete plenky, příkrmy a kosmetiku, nemusíte tam ani jezdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová