Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, nenakupuje někdo Kendamil 1 a Pampers premium care v Německu? Vyplatí se to? Popřípadě Sebamed a věci pro miminko? 2 měsíce ![]()
Tak pampers se vyplati v akci.. ted zrovna v kaufu meli pampers za 17€ myslim 120ks, zeleny, tech premium je o neco min v baleni. Kendamil tam podle me nemaji, aspon ne v klasicky drogerii, kauflandu atd..
Zrovna tyhle věci nenakupujem, takže konkrétně u tohoto nevím, ale třeba plenky dm babylove jsou o 50kc na balíku levnější v nj. Jak je to s pampers nevím. Celkově ale dm v nj o hodně levnější jak v čr.
Kendamil nevím, ten sem tam nikde neviděla, zbytek se vyplatí když je to v akci, ale nevyplati se jet tam jen kvůli tomu
celkem se tam vyplatí drogerie (prací prášky, tablety do myčky apod), pleny mají levnější třeba ty babylove. Já tam brala spíš různé kaše a příkrmy.
Aktuálně například leták kauflanft plenky Pampers 17€ za maxipack, kendamil netuším jestli tu mají, nikdy jsem nepotřebovala, sebamed kosmetika také ne používáme jinou… například Persil 100 dávek teď za 16 €,jiné značky když jsou v akci jsou o něco levnější
Já drogerii nakupuji normálně v Německu na DM.de, nechávám si to posílat přes zNemecka.eu.
Nechám si to posílat k nim a oni to převezou do ČR a pošlou mi to PPL až domů. Za balík po Německu neplatím nic, protože nakoupím více jak za 49 euro a u zNemecka.eu se platí jen za přijetí balíku a poslání PPL. Mají tam ceník.
Když byly děcka menší, kupovala jsem tam BABYLOVE plenky a Hippacké příkrmy. Mají tam větší výběr. Brala jsem vždycky ve velkém a bylo to tady docela brzy. Drogerku a potraviny (ty co samozřejmě vydrží) tak nakupuji doteď - po celém Německu. Jde mi o tu kvalitu a vyplatí se to.
Když spočítám benzín a čas, nám by se nevyplatilo tam jet (nebydlíme u hranic), i když občas se mi chlapa podaří přemluvit…
Jinak v tom Něměcku si můžete nakoupit a nechat přeposlat téměř cokoli.
Nechci tu dělat nikomu reklamu, ale spíš pomoct, že pokud chcete plenky, příkrmy a kosmetiku, nemusíte tam ani jezdit…