Výpověď a nemocenská, jak to bude?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Jolka86
29.7.21 21:08
Po konci pracovního poměru se nepočítá do odpracované doby. Nemocenská ti dál poběží.
- Citovat
- Upravit
29.7.21 21:20
Nemocenska ti běží dál, akorát po roce budeš muset ped komisi, jestli jsi na ni opravenene. Jinak ne, po skončení pp se ti nic do odpracované doby nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
31.7.21 16:08
@Anonymní píše:
Zdravím. Prosim o rady.Jsem dlouho na neschopence z psychických důvodu. Během nemocenské jsem dala výpověď, kde jsem i uvedla, že je to z důvodu psychické šikany ze strany vedoucí. Teď mi bude končit prac. poměr. Pokud budu mít nadále neschopenku od psychiatričky, tak jak to bude dál, až mi skončí prac. poměr a nebudu již zaměstnankyně této firmy? mám dále nárok na nemocenskou? a počítá se mi to dál do odpracované doby? ten čas co budu na nemocenské?
Nemocenská ti poběží dál, ale nezapomenˇnahlásit na zdravotní pojištovně, že už nejsi v pracovním poměru. Čas na nemocenské, po skončení PP, už se ti nikam nepočítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Prosim o rady.Jsem dlouho na neschopence z psychických důvodu. Během nemocenské jsem dala výpověď, kde jsem i uvedla, že je to z důvodu psychické šikany ze strany vedoucí. Teď mi bude končit prac. poměr. Pokud budu mít nadále neschopenku od psychiatričky, tak jak to bude dál, až mi skončí prac. poměr a nebudu již zaměstnankyně této firmy? mám dále nárok na nemocenskou? a počítá se mi to dál do odpracované doby? ten čas co budu na nemocenské?