Výpověď, už jsem z toho jelen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
3.12.18 10:47
@lumian90 píše:
@Sue2008 dobře děkuji, uvidím teda s čím přijdou ????

v mem pripade to byl opravdu jenom predtisteny papir s jejich hlavickou, zadna zakernost. Jenom jsem to nevedela a musela nadvakrat obehat kolecko s podpisy (vedouci oddeleni atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
3.12.18 13:11
@lumian90 píše:
@eumedon jak jsem psala Žádost o rozvázání pracovního poměru dohodou. Slovo výpověď vůbec neregistruj, to byl překlep, jinak se pořád bavím o dohodě, papír který jsem zaslala je žádost o rozvázání pracovního poměru dohodou. Je to trochu strozumitelne? ???? Jinak zaměstnavatel řekl že ke dni, který jsem zádala mi ji podepíše. Ale sepise ji sám :) Nerozumím tomu, tak proto se tu na to ptám :) nemusíš do mě hned šít ???? pokud chceš poradit, poraď, pokud ne tak se měj

Proč ji sepíše sám, se zeptej jeho, ale jestli jsi tomu sepisování věnovala tak málo pozornosti, jako dotazu zde, tak asi proto.

Nešiju do tebe, odpovídám, nač jsi se ptala: Proč asi to chce zaměstnavatel sepsat sám. Odpověď ví jen tvůj zaměstnavatel, my můžeme jen hádat.

Napsala jsi, že zaměstnavatel ti dělat problémy nebude. Tak se pod tvůj návrh nepodepsal nejspíš proto, že od tebe to nevypadá tak, aby byl ochoten se pod to podepsat.

Ona, když se navrhuje smlouva, tak ta druhá strana nemusí slyšet na nějaké „toho si nevšímej!“. Kdo navrhuje smlouvu, ten musí návrhu věnovat tolik pozornosti, aby byla druhá strana ochotna se pod návrh podepsat. A jestli jsi návrhu věnovala tak málo pozornosti, jako jeho popisu, zde, tak asi proto.

Ostatně: Co je to „žádost o rozvázání pracovního poměru dohodou“? Návrh dohody? Žádost, aby pro tebe vypracovali návrh dohody?

Dohoda se distančně navrhuje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat