Vypustit bazén po zimě?

314
24.5.21 09:43

Vypustit bazén po zimě?

Ahoj, prosím, poradíte mi, co s takovým bazénem po zimě? Vypustit nebo to spraví chemie a filtrace? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
24.5.21 09:47

Běžně se na zimu částečně bazén vypustí, následně čištění chemii, filtraci a dopouštějí bazénu. Vypouštění celého je masakr, kor když je běžně nedostatek vody a i v létě je na některých místech zákaz zalévání zahrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.21 09:48

Jsi cvok? Vypusť to, do ruky bafni rejžák a pořádně to vyčisti. Napustit čistou vodu bude nesrovnatelně levnější a zdravější než tohle přeprat chemií…

• Citovat
  • Upravit
mackA159
24.5.21 09:53

No fuj. Vypusť to, a pořádně vydrbej.

• Citovat
  • Upravit
zelenoockaelen
24.5.21 09:53

@lumpisek Tohle vypadá dost šíleně. Zkusila bych se zeptat někde u odborníka…

• Citovat
  • Upravit
37136
24.5.21 09:56

Fuj, proc jste to nevypustili před zimou? Tohle bych vypustila cele, bazén vycistila a napustila znova. Fakt bych se nechtěla koupat v takovém hnusu ještě s přidáním tuny chemie, aby to nějak vypadalo.

Příspěvek upraven 24.05.21 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
24.5.21 09:58

@lumpisek Fuj, nic jinyho než vypustit mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.21 10:03
@Umík píše:
Běžně se na zimu částečně bazén vypustí, následně čištění chemii, filtraci a dopouštějí bazénu. Vypouštění celého je masakr, kor když je běžně nedostatek vody a i v létě je na některých místech zákaz zalévání zahrad.

Víš o tom, že když ti do bazénu v zimě spadne myš, tak se do jara celá rozpustí? V tom bych se nechtěla koupat ani omylem. Když chceš šetřit vodou, tak si odpusť nákup zbytečnýho oblečení.
Tady máš odkaz, kde se plýtvá vodou. Kup sobě a dětem každej rok pár triček v sekáči místo nových a pro šetření vodou uděláš víc než koupáním v hnusné a přechlorované vodě. Navíc ta chemie udělá v přírodě větší paseku než pár kubíků čerstvé vody do bazénu.
 https://zajimej.se/…rym-trickem/

• Citovat
  • Upravit
1375
24.5.21 10:10

@Janli
Buď tak laskavá a nenavazej se do cizích lidí. Napsala jsem svůj názor a to jak má kdo v zimě zajištěny bazén, aby tam nepadá bordel je na každém. Je spoustu eko prostředků, ale do takových debat se s tebou pouštět nemíním. Já jsem zakladatele odpověděla, ty též a tím to pro mě hasne. Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.21 10:13

@Umík jsem ti šlápla na kuří oko nebo jsi špatně vyspala?

• Citovat
  • Upravit
1375
24.5.21 10:15

@Janli ani jedno, jen nemám ráda zbytečné rypaly :D, kor když to není diskuze ani jedné z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.5.21 10:19
@Umík píše:

Je nedostatek SPODNI vody, ne te povrchove. Te je naopak ted vsude milion.

Zakladatelko, jestli mate studnu, neni co resit - vypustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.5.21 10:33
@Umík píše:

Když chceš šetřit vodou, nekupuj si bazén. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Janli
24.5.21 10:37
@Umík píše:
@Janli ani jedno, jen nemám ráda zbytečné rypaly :D, kor když to není diskuze ani jedné z nás.

Když se nedokážeš poprat s tím, že ti ve veřejné diskuzi může někdo vyvrátit tvůj názor, tak se veřejných diskuzí neúčastni. Jak vidíš, nejsem jediná, kdo nad tím kroutí hlavou…

• Citovat
  • Upravit
1375
24.5.21 10:46

@mackA159
Já ho ani kupovat nemíním. Rybníku a pískaku jsou mraky :* ale s bazénem jsem vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí