Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@fragola Diky. Taky me to napadlo, ale co jsem cetla, tak to zacina na puse a byva na ploskach a dlanich. To dcera nema…
Jak jsem psala, u nás při 10 nemocných průběh u každého jiný. Na puse snad neměl nikdo nic, na ploskách a dlaních si to pamatuji hlavně u nejstarší dcery. Všechny trápily hlavně afty. Já měla jenom je (plus zvýšenou teplotu), šišlala jsem jak pitomec.
Je to pěkné svinstvo
Dej pak vědět, co vám řekne zítra MUDr.
@fragola píše:
Jak jsem psala, u nás při 10 nemocných průběh u každého jiný. Na puse snad neměl nikdo nic, na ploskách a dlaních si to pamatuji hlavně u nejstarší dcery. Všechny trápily hlavně afty. Já měla jenom je (plus zvýšenou teplotu), šišlala jsem jak pitomec.
Je to pěkné svinstvoDej pak vědět, co vám řekne zítra MUDr.
Jj, tvoji zkusenost uz muzu brat jako statisticky vyznamnou
. Dam vedet.
Tak dr mela po zhlednuti vyrazky podezreni na streptokoka, crp 25, streptest bohuzel v teto pohotovostni ordinaci nemaji.
Pak koukala do zapisu z minuleho vysetreni z pred 3 tydnu, kdy dcera mela potize a nase pediatricka ji delala komplet vytery, moc, krev a zjistila, ze mela pozitivniho streptococa pneumonie. Teda to mi rekla a ukazala az tato dr, nase dr tehdy rikala, ze vse bylo negativni
. Tkz jsem z toho trochu zmatena.
Byly jsme s dcerou pred temi 3 tydny, mela horecky do 39, jinak nic. V ordinaci vyslo crp (po 4 dnech horecek) pres 130, proto delala vsechny ty komplet vytery a na zaklade vseho negativniho nakonec tedy nase dr atb nenasadila. Tato predepsala augmentin duo. A jako na potvoru ma nase dr pristi tyden dovolenou, tkz zase pujdeme k nejakymu zaskoku. Ty atb nasadim, ale je to divny ![]()