Vyrážka na nohách a teplota 38 - 15měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
29.12.17 21:42
@Anonymní píše:
@fragola Diky. Taky me to napadlo, ale co jsem cetla, tak to zacina na puse a byva na ploskach a dlanich. To dcera nema…

Jak jsem psala, u nás při 10 nemocných průběh u každého jiný. Na puse snad neměl nikdo nic, na ploskách a dlaních si to pamatuji hlavně u nejstarší dcery. Všechny trápily hlavně afty. Já měla jenom je (plus zvýšenou teplotu), šišlala jsem jak pitomec.
Je to pěkné svinstvo :? Dej pak vědět, co vám řekne zítra MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.17 22:00
@fragola píše:
Jak jsem psala, u nás při 10 nemocných průběh u každého jiný. Na puse snad neměl nikdo nic, na ploskách a dlaních si to pamatuji hlavně u nejstarší dcery. Všechny trápily hlavně afty. Já měla jenom je (plus zvýšenou teplotu), šišlala jsem jak pitomec.
Je to pěkné svinstvo :? Dej pak vědět, co vám řekne zítra MUDr.

Jj, tvoji zkusenost uz muzu brat jako statisticky vyznamnou ;). Dam vedet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.17 16:17

Tak dr mela po zhlednuti vyrazky podezreni na streptokoka, crp 25, streptest bohuzel v teto pohotovostni ordinaci nemaji.
Pak koukala do zapisu z minuleho vysetreni z pred 3 tydnu, kdy dcera mela potize a nase pediatricka ji delala komplet vytery, moc, krev a zjistila, ze mela pozitivniho streptococa pneumonie. Teda to mi rekla a ukazala az tato dr, nase dr tehdy rikala, ze vse bylo negativni :think: :nevim:. Tkz jsem z toho trochu zmatena.
Byly jsme s dcerou pred temi 3 tydny, mela horecky do 39, jinak nic. V ordinaci vyslo crp (po 4 dnech horecek) pres 130, proto delala vsechny ty komplet vytery a na zaklade vseho negativniho nakonec tedy nase dr atb nenasadila. Tato predepsala augmentin duo. A jako na potvoru ma nase dr pristi tyden dovolenou, tkz zase pujdeme k nejakymu zaskoku. Ty atb nasadim, ale je to divny :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA