Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zašla bych za kosmetičkou, ať ti na to něco dá, hlavně jí řekni, že si se osypala před tím, než tě nalíčí na svatbu.
Já bych šla spíš na kožní. Je to nějaká alergie nejspíš, to těžko vyřeší kosmetička.
Já měla něco podobného, jen ne způsobného kosmetikou. Kožní mi dala mastičku a borovou vodu (nic jiného na oko nesmělo), líčit jsme se mohla, ale musela jsme si koupit řasenku, kterou sundá ta borová voda. Do týdně (i míň myslím) bylo vše v pořádku.
Zkus opthalmo-septonex, taky se mi to ne jednou stalo. Poprve jsem sla na kozni protoze jsem nemela tucha z ceho to muze byt. Dostala jsem tuto mast a nejake leky na alergii od z. Nevim uz nazev. Nicmene po dalsim jsem uz sahla po te masti a do 2 dnu v pohode.
Díky holky, já jsem z toho úplně neštastná
Zkusím ten opthalmo-septonex, doufám že to pomůže.
Neporadim, vim jen ze hermanek bych na to taky nedavala, je to celkem agresivni alergen… pockat do pondeli a pak bych asi sla na kozni, pokud by se to nelepsilo. jestli to svedi, sla bych hned
Děkuju za pomoc, teď jsem to namazala tím opthalmoseptonexem a trochu se to zklidnilo, už to tolik nesvědí…tak uvidím jak se to zahojí přes víkend, jinak pomažu na kožní a budu se modlit aby to do svatby zmizelo… ![]()
Zdravím všechny a prosím také o pomoc, jsem zoufalá. Za dva týdny budu mít svatbu, byla jsem na zkoušce líčení u kosmetičky, ke které chodím už 5 let. Nanesla mi pod oči nějaký oční korektor a mě se už druhý den udělala šílená vyrážka pod očima!
Mám to oteklé jako bych vylezla z boxovacího ringu. Nevíte co bych si na to měla dát? Mažu to heřmánkem, ale mám strach to napatlat nějakým krémem… je ně co, co je účinné a nezhoršilo by mi to tu vyrážku?
Děkuji za pomoc.