Vyrážka po očním korektoru!

kinley
6.9.12 08:35

Vyrážka po očním korektoru!

Zdravím všechny a prosím také o pomoc, jsem zoufalá. Za dva týdny budu mít svatbu, byla jsem na zkoušce líčení u kosmetičky, ke které chodím už 5 let. Nanesla mi pod oči nějaký oční korektor a mě se už druhý den udělala šílená vyrážka pod očima! :,( Mám to oteklé jako bych vylezla z boxovacího ringu. Nevíte co bych si na to měla dát? Mažu to heřmánkem, ale mám strach to napatlat nějakým krémem… je ně co, co je účinné a nezhoršilo by mi to tu vyrážku?
Děkuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
6.9.12 08:40

Zašla bych za kosmetičkou, ať ti na to něco dá, hlavně jí řekni, že si se osypala před tím, než tě nalíčí na svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.9.12 08:47

Já bych šla spíš na kožní. Je to nějaká alergie nejspíš, to těžko vyřeší kosmetička.
Já měla něco podobného, jen ne způsobného kosmetikou. Kožní mi dala mastičku a borovou vodu (nic jiného na oko nesmělo), líčit jsme se mohla, ale musela jsme si koupit řasenku, kterou sundá ta borová voda. Do týdně (i míň myslím) bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
6.9.12 09:03

Zkus opthalmo-septonex, taky se mi to ne jednou stalo. Poprve jsem sla na kozni protoze jsem nemela tucha z ceho to muze byt. Dostala jsem tuto mast a nejake leky na alergii od z. Nevim uz nazev. Nicmene po dalsim jsem uz sahla po te masti a do 2 dnu v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
6.9.12 09:19

Díky holky, já jsem z toho úplně neštastná :( Zkusím ten opthalmo-septonex, doufám že to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
4151
6.9.12 10:19

Neporadim, vim jen ze hermanek bych na to taky nedavala, je to celkem agresivni alergen… pockat do pondeli a pak bych asi sla na kozni, pokud by se to nelepsilo. jestli to svedi, sla bych hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
6.9.12 10:22

Děkuju za pomoc, teď jsem to namazala tím opthalmoseptonexem a trochu se to zklidnilo, už to tolik nesvědí…tak uvidím jak se to zahojí přes víkend, jinak pomažu na kožní a budu se modlit aby to do svatby zmizelo… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek