Vysetreni a poplatky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
20.11.14 20:19

Jen NT screening 1500, fotku z utz 60 Kč a než jsem měla průkazku platila jsem jednou 30Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102066
20.11.14 20:21
@Syringa píše:
Přesně tak: neúčtuje to pacientce i pojišťovně :zed:.

No a proč mu to ta pacientka platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
20.11.14 20:23
@Syringa píše:
Přesně tak: neúčtuje to pacientce i pojišťovně :zed:.

Přesně, jenže dokud se ženský neozvou a budou jak tupé ovečky platit, tak proč by nevybírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@Syringa píše:
Asi moc nechce když se podivuje ;).

Jenže doktor hned na začátku řekne, co se platí. Takže pokud tam zůstanu, tak platit chci :nevim: Že neví za co, co je zahrnuto, to už je jiná věc.

@Aspera To určitě, ale vydělávat může, pokud jsou klienti, co to zaplatí a to jsou. Třeba já, za vysoce kulturní prostředí, nečekání, objednání ráno na večer v sedm, ordinační hodiny xkrát týdně do sedmi a i v sobotu…To je prostě nadstandart, který chci.
Pak je x doktorů, kterým se neplatí nic, ale prostě některé věci neposkytují.

@Olive75 Já mám pocit, že nedávno někdo na FB právě dával kontakt na gynekologa nedaleko Kladna, co bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
@j.a.n.i1 píše:
To si ale vymýšlí, pokud má smlouvu s pojišťovnou, tak standard mít musí…

Ano, to si myslím taky, bohužel ten standart ale nenabízí… jako netěhotná platím 2000,– a to tam jdu prakticky jen jednou za rok na prevenci :pocitac:

Btw, nevíte tedy o nějaké(m) gyndr. v Praze, který/á přijímá a nechce takovéhle částky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.11.14 20:26

Prosim te a TRIPLE je co a kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.11.14 20:27
@luciekal píše:
Jen NT screening 1500, fotku z utz 60 Kč a než jsem měla průkazku platila jsem jednou 30Kč

Docela čumím, že jsi při tvých problémech neměla screening zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.11.14 20:29
@Olive75 píše:
Prosim te a TRIPLE je co a kdy?

Trippl test - odběr krve v 16. týdnu, zjiš´tuje se riziko downova syndromu a rozštěpových vad. Lze kombinovat s výsledky prvosemestrálního NT screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332

@jenny.fields tak třeba tohle by pro mě nebyly důvody pro to platit x tisíc navíc. U doktorky jsem čekala málokdy, zvládala jsem tam jezdit, aniž bych utíkala z práce, v sobotu jsem tam chodit nepotřebovala. Takže mě by takový nadstandart byl k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

Ja neplatila za cele těhotenství nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.11.14 20:31
@Aspera píše:
@jenny.fields tak třeba tohle by pro mě nebyly důvody pro to platit x tisíc navíc. U doktorky jsem čekala málokdy, zvládala jsem tam jezdit, aniž bych utíkala z práce, v sobotu jsem tam chodit nepotřebovala. Takže mě by takový nadstandart byl k ničemu.

No a to je super :palec: Já jsem vždy čekala hodinu až dvě, ordinoval tak, že jsem sebou musela tahat děti-labůžo 2hodiny v čekárně. Takže já jsem z té druhé skupiny. Každý si prostě může volit, jsem ráda, že ta možnost je :mrgreen:

@Syringa No očividně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
20.11.14 20:32
@j.a.n.i1 píše:
No a proč mu to ta pacientka platí?

Proč? Protože např. v Praze je prostě umění sehnat schopného gynekologa :nevim: Jasně, že nejsem nadšená, přijde mi to fakt dost peněz, je pravda, že mi pokaždé přepíná utz na 3d a tiskne fotky, ale já o to zase tak nestojím, stačí mi doklepat těhotenství do zdárného konce…
A bohužel nejsem typ, co by se z doktorem dohadoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.11.14 20:36

@Olive75 A rodit chceš kde? Poslala bych Ti kontakt na svojí dr. (myslím, že plno mít nebude, má určitá specifika :mrgreen: ), ale nevím, zda by tě chtěla " do péče", když jí pak na zbytek těhotenství vyzmizneš (jak jsem pochopila z úvodního příspěvku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
20.11.14 20:42
@Syringa píše:
@Lind002
Zkus www.gy-nek.cz, já chodím k mudr. Rozsypalové, jenže ta má občas stopstav-jak to má zrtovna teď nevím, ale mají i ty další pobočky, a co vím od holek, tak jsou spokojené i tam. Zavolej a uvidíš, za jeden telefonàt nic nedáš.

Díky za tip, zkusím… koukám, že ordinuje až do 19h :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.11.14 20:43

To prostredi u F. je bez debat…to mas pravdu. Jinak ho zatim neznam. Jen ta slecna recepcni nevi vubec nic :-) ta je tam na okrasu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí