Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen NT screening 1500, fotku z utz 60 Kč a než jsem měla průkazku platila jsem jednou 30Kč
@Syringa píše:
Přesně tak: neúčtuje to pacientce i pojišťovně.
No a proč mu to ta pacientka platí?
@Syringa píše:
Přesně tak: neúčtuje to pacientce i pojišťovně.
Přesně, jenže dokud se ženský neozvou a budou jak tupé ovečky platit, tak proč by nevybírali.
@Syringa píše:
Asi moc nechce když se podivuje.
Jenže doktor hned na začátku řekne, co se platí. Takže pokud tam zůstanu, tak platit chci
Že neví za co, co je zahrnuto, to už je jiná věc.
@Aspera To určitě, ale vydělávat může, pokud jsou klienti, co to zaplatí a to jsou. Třeba já, za vysoce kulturní prostředí, nečekání, objednání ráno na večer v sedm, ordinační hodiny xkrát týdně do sedmi a i v sobotu…To je prostě nadstandart, který chci.
Pak je x doktorů, kterým se neplatí nic, ale prostě některé věci neposkytují.
@Olive75 Já mám pocit, že nedávno někdo na FB právě dával kontakt na gynekologa nedaleko Kladna, co bere.
@j.a.n.i1 píše:
To si ale vymýšlí, pokud má smlouvu s pojišťovnou, tak standard mít musí…
Ano, to si myslím taky, bohužel ten standart ale nenabízí… jako netěhotná platím 2000,– a to tam jdu prakticky jen jednou za rok na prevenci ![]()
Btw, nevíte tedy o nějaké(m) gyndr. v Praze, který/á přijímá a nechce takovéhle částky?
@luciekal píše:
Jen NT screening 1500, fotku z utz 60 Kč a než jsem měla průkazku platila jsem jednou 30Kč
Docela čumím, že jsi při tvých problémech neměla screening zadarmo.
@Olive75 píše:
Prosim te a TRIPLE je co a kdy?
Trippl test - odběr krve v 16. týdnu, zjiš´tuje se riziko downova syndromu a rozštěpových vad. Lze kombinovat s výsledky prvosemestrálního NT screeningu.
@jenny.fields tak třeba tohle by pro mě nebyly důvody pro to platit x tisíc navíc. U doktorky jsem čekala málokdy, zvládala jsem tam jezdit, aniž bych utíkala z práce, v sobotu jsem tam chodit nepotřebovala. Takže mě by takový nadstandart byl k ničemu.
@Aspera píše:
@jenny.fields tak třeba tohle by pro mě nebyly důvody pro to platit x tisíc navíc. U doktorky jsem čekala málokdy, zvládala jsem tam jezdit, aniž bych utíkala z práce, v sobotu jsem tam chodit nepotřebovala. Takže mě by takový nadstandart byl k ničemu.
No a to je super
Já jsem vždy čekala hodinu až dvě, ordinoval tak, že jsem sebou musela tahat děti-labůžo 2hodiny v čekárně. Takže já jsem z té druhé skupiny. Každý si prostě může volit, jsem ráda, že ta možnost je ![]()
@Syringa No očividně… ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No a proč mu to ta pacientka platí?
Proč? Protože např. v Praze je prostě umění sehnat schopného gynekologa
Jasně, že nejsem nadšená, přijde mi to fakt dost peněz, je pravda, že mi pokaždé přepíná utz na 3d a tiskne fotky, ale já o to zase tak nestojím, stačí mi doklepat těhotenství do zdárného konce…
A bohužel nejsem typ, co by se z doktorem dohadoval ![]()
@Olive75 A rodit chceš kde? Poslala bych Ti kontakt na svojí dr. (myslím, že plno mít nebude, má určitá specifika
), ale nevím, zda by tě chtěla " do péče", když jí pak na zbytek těhotenství vyzmizneš (jak jsem pochopila z úvodního příspěvku).
@Syringa píše:
@Lind002
Zkus www.gy-nek.cz, já chodím k mudr. Rozsypalové, jenže ta má občas stopstav-jak to má zrtovna teď nevím, ale mají i ty další pobočky, a co vím od holek, tak jsou spokojené i tam. Zavolej a uvidíš, za jeden telefonàt nic nedáš.
Díky za tip, zkusím… koukám, že ordinuje až do 19h ![]()
To prostredi u F. je bez debat…to mas pravdu. Jinak ho zatim neznam. Jen ta slecna recepcni nevi vubec nic
ta je tam na okrasu ![]()