Vyšetření v těhotenství - glukóza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
19.10.12 17:10
@Klarindas píše:
Ahoj je nějaká alternativa, třeb ajen vzít krev? moc se mi tohle zas absolvovat nechce

Ahojky, když jsem pila ten hnusnej roztok (podotýkám bez citronu o tom mě nikdo neinformoval :-) myslela jsem, že to do tý sklenice vrátim a pak ještě párkrát povypití :-). Ale při představě, že bych to musela absolvovat znovu jsem se kousla vydržela to. Ani mě nenapadlo, že bych test nepodstoupila. Těhotenská cukrovka škodí nejenom tobě ale i miminu. A pro mimi všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 18:25

Dobrý večer holky mám velkou prosbu Teda dotaz. Mám jít na odběr na cukrovku v těhotenství a mám si vzít hořký čaj ale sestřička mi neřekla jaký. Vím že se nějaký čaj v těhotenství nesmí pít. Tak potřebuji poradit. Moc děkuji za případné názory

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.19 18:25

Dobrý večer holky mám velkou prosbu Teda dotaz. Mám jít na odběr na cukrovku v těhotenství a mám si vzít hořký čaj ale sestřička mi neřekla jaký. Vím že se nějaký čaj v těhotenství nesmí pít. Tak potřebuji poradit. Moc děkuji za případné názory

• Citovat
  • Upravit
1183
14.8.19 19:01
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky mám velkou prosbu Teda dotaz. Mám jít na odběr na cukrovku v těhotenství a mám si vzít hořký čaj ale sestřička mi neřekla jaký. Vím že se nějaký čaj v těhotenství nesmí pít. Tak potřebuji poradit. Moc děkuji za případné názory

Normálně neslazený černý čaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 19:58

@Any111 moc děkuji právě někteří mi psali že černý čaj se nemá pít v těhotenství. Ale myslela jsem si že černý čaj ale nebyla jsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit
25111
14.8.19 20:11

Ono s tím černým čajem je to tak, že obsahuje tein, takže by sis neměla vařit vyslovené magoráky. Ale slabý černý čaj ti neublíží ani v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí