Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klarindas píše:
Ahoj je nějaká alternativa, třeb ajen vzít krev? moc se mi tohle zas absolvovat nechce
Ahojky, když jsem pila ten hnusnej roztok (podotýkám bez citronu o tom mě nikdo neinformoval
myslela jsem, že to do tý sklenice vrátim a pak ještě párkrát povypití
. Ale při představě, že bych to musela absolvovat znovu jsem se kousla vydržela to. Ani mě nenapadlo, že bych test nepodstoupila. Těhotenská cukrovka škodí nejenom tobě ale i miminu. A pro mimi všechno.
Dobrý večer holky mám velkou prosbu Teda dotaz. Mám jít na odběr na cukrovku v těhotenství a mám si vzít hořký čaj ale sestřička mi neřekla jaký. Vím že se nějaký čaj v těhotenství nesmí pít. Tak potřebuji poradit. Moc děkuji za případné názory
Dobrý večer holky mám velkou prosbu Teda dotaz. Mám jít na odběr na cukrovku v těhotenství a mám si vzít hořký čaj ale sestřička mi neřekla jaký. Vím že se nějaký čaj v těhotenství nesmí pít. Tak potřebuji poradit. Moc děkuji za případné názory
@Anonymní píše:
Normálně neslazený černý čaj ![]()
@Any111 moc děkuji právě někteří mi psali že černý čaj se nemá pít v těhotenství. Ale myslela jsem si že černý čaj ale nebyla jsem si jistá.
Ono s tím černým čajem je to tak, že obsahuje tein, takže by sis neměla vařit vyslovené magoráky. Ale slabý černý čaj ti neublíží ani v těhotenství.