Vyšetření neplodnosti ženy

3
19.9.13 16:05

Vyšetření neplodnosti ženy

Ahoj ve spolek :-) Chtěla bych se s vámi poradit…V r.2011 jsme s manželem podstoupili naše první IVF. Díkybohu uspěšný byl už druhý transfer :-) A ted jsme se rozhodli, že bychom chtěli druhé dítě. ALE..Tenkrát nás moje gyndr odeslala do Caru pro neuspěšné snažení které trvalo přes rok. V Caru udělali horm. profil ze kterého zjistili že mám zvýšený prolaktin, ale né prý moc. Nicméně mě zaléčili ale problém nastal s manželovým spermiogramem, ukázalo se že má všechny tři faktory pod normu. V tu chvíli už se nikdo nezabýval mnou ale tím SPG, rovnou nám doporučili IVF+ICSI…Jenže nějaký problém je i u mě, jen to nikdo nejak nechce řešit. Snažila jsem se o mimi už s bývalým partnerem, také bez uspěchu(a on dnes má už dvě děti)takže v něm to nebylo a taky jsem v té době byla na laporoskopii.(2008) Moje gyndr mi řekla že je pravděpodobné že mám nějaké srůsty a ty mohou otěhotnění bránit. Ale v Caru mi řekli že když jsem v r 2008 měla laparku tak prostě dobrý… Ale ty srůsty se mi mohli udělat až po operaci kterou jsem měla po urazu o rok později. Vyndavali mi střep kousek od močového měchyře. Ted mě zajímá kde bych měla začít…Nechci rovnou naklusat do Caru a znova se dopovat hormony a rozjíždět ten náročný kolotoč IVF..Ráda bych, aby mě někdo pořádně vyšetřil a řekl mi, jaký je vlastně u mě problém. Třeba to půjde nějak řešit a né hned na IVF…Myslíte že by měl smysl třeba profuk vejcovodů? Dělá se to i bez narkozy ambulantně??
Právě moje gyndr mě s chutí odešle hned do Caru a tam mi zase řeknou že IVF+ICSI až uvidí ten spermio…
Doufám že je to pro vás srozumitelné a za jakoukoli radu nebo zkušenost děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
19.9.13 16:25

@JayLee vážně? Prosím tě a HSG je co přesně? Myslím jak se to jmenuje? Moc děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.13 16:35
@JayLee píše:
No HSG je HSG :kytka: ja nevim jak se tomu latinsky nebo česky říká ale proste na žádankách na to, tak je HSG všude napsaný :nevim: zadej si tady na diskuzi do vyhledavače HSG a uvidíš kolik Ti vyjede diskuzí na tohle téma a nejen tady :kytka:
jj já jsem posera když jde jen o očkování takže pro mě laparka by byl konec světa :D proto jsem 2× podstoupila tohle s výsledkem oboje průchodný a ono i kdyby to tam bylo trošku nějak ucpaný ale nic zásadního, tak tou tekutinou se Ti to protáhne :pankac: já na tom byla před IVf které taky díky bohu vyšlo napoprvé a cca před rokem no a výsledkem toho v podstatě bylo přirozené otěhotnní po 4 letech :hug:

Tak to gratuluji!!Patříš k těm štastným happyendum :-) Mě ještě tenkrát mudra řekla že pokud tam nějaké srůsty jsou tak těhotenstvím se to srovná…Ale my se snažíme už přes půl roku a nic takže já myslím že se toho moc nesrovnalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí