Vyšetření NT+ Brno-Veveri, s plným močovým měchýřem?

1593
20.1.14 20:20

Vyšetření NT+ Brno-Veveri

Ahoj holky, ve čtvrtek jedu na vyšetření NT+ do Veveri chci se zeptat jestli musím mít plný močový měchýř nebo je to jedno. Ja jen abych věděla jestli mám hodně pít. Budu 12+5 tt myslíte ze uz nám reknou pohlaví? Budeme chtít i fotecku a DVD nevíte jak dlouho trvá to vyšetření? A jeste mužů se najíst nebo musím být na lacno kdyz mi budou brát krev? A výsledky nám reknou za jak dlouho? Omlouvam se za tolik otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1157
20.1.14 20:27

Nám pohlaví řekli, asi záleží na mudr, co uvidí. Na lačno být nemusíš, i když berou krev… Pokud je plný moč. měchýř, líp miminko vidí. UTZ trval asi 15min + brali krev, ale dvd jsme si nahrát nenechali, jen máme fotku. Výsledky byly myslím druhý den odpoledne, volali i byly ke stažení na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.1.14 20:28

Ahoj, plny mocovy mechyr ani nemusis mit. Na lacno taky nemusis byt. Ale to ses mohla zeptat sestry kdyz ses objednavala. POhlavi kdyz bude videt tak vam reknou. Nam ho taky rekli:-) Nejdriv se jde na krev a pak na UZ. Trva to asi jak kdy..dle lidi. Ja tam byla asi tak hodku. A vysledky jsou jeste ten den odpoledne. VOlaji ti a pak jsou ke stazeni na jejuch strankach. To ti tam vsechno reknou pri odberu krve. Po odberu krve po tobe budou chtit aj penize za to vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.1.14 20:29

Ahoj, najíst se můžeš, močovy měchýř tam nikdo neřešil, pohlaví ti většinou řeknou, když je vidět, nam ho řekli, vysledky utz byli hned a krev volali myslim tak kolem čtvrté páté..vysetreni asi podle toho, jak pujde prcek videt, myslím tak cca 20min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 20:30

Takže na Veveří jsme taky byli, plný močový měchýř jsem neměla (neříkali že by to vadilo), pohlaví nám řekli, foto dali automaticky o dvd si asi budete muset říct, na lačno se být nemusí, to vyšetření trvá chvíli a výsledky oznámí ještě ten den zavolají co a jak a budou i na netu (dostaneš přihlašovací údaje) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
20.1.14 20:33

Dekuji holky ja kdyz jsem se objednavala tak jsem se zapomněla zeptat :-D uz se moc těším je to naše první mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
20.1.14 20:35

@ivulkaKM na lačno být nemusíš, na recepci mi sestra akorát hned při příchodu řekla - na toaletu až po ultrazvuku, takže nijak extra bych nepila, nebo to nevydržíš, prostě tak normálně :). Pohlaví říkají, pokud jde aspoň trochu vidět, všem co znám řekli, u nás bylo vidět až ve 20.týdnu a celé to vyšetření trvá řekla bych tak 15 minut…Jinak byla jsem tam na desátou a výsledky mi volali ten den odpoledne kolem třetí tuším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
20.1.14 20:36

A jak dopředu ste tam byli objednané? jsem 10+1 a ještě nejsem objednaná, zítra jdu teprev na kontrolu ke svému dr, kde se dozvím víc… tak doufám, že se pak ještě stihnu objednat v termínu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.1.14 20:37

ní fotku tedy snad lepší jak u tvé dr.

Jíst mužeš, všechno uvidíš na velké obrazovce a obě mé dcery ukázaly že jsou holčičky hned napoprvé, u nás to bylo vidět nádherně a brzy.dr.prohlídnul uplně celé miminko a říkal co vidí a já co nevěděla tak jsem s eptala protože já nepoznala nic. některý dr.toho prý moc nenamluví tak se ptej, muj dr. mluvil a popisoval.vem si sebou přítele nebo manžela bude s emu to líbit.. 3D fotku mi dělaly později kolem 25tt a mala byla krásně na fotce 3d, ted ti asi daji normální fotku, někdo má hezkou a já měla duchy holky sebou mlely tak mam takové rozmazané a nic moc ty prvni fotky ale jsou lepši jak u mého dr. jinak později ta 3d nám vyšla fakt nádherně, doporučily mi ve kterém týdnu a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.1.14 20:37

http://www.prenatal.cz/index.php?…

tady máš všechno popsané, nám pohlaví řekli a trefili se, nalačno jsem nebyla, výsledky odpoledne na netu (dostaneš tam heslo) a večer ještě volali, my tam jinak, myslím, čekali celkem dlouho, byl tam nátřesk, takže s sebou pití (i když je tam automat na kávu a čokoládu) a třeba i svačinu, pokud ti nebývá moc dobře, když vyhladovíš… plnej močovej měchýř jsem myslím neměla, o tom vůbec nikdo nemluvil, jinak si s sebou můžete vzít přezůvky (nebo tam dostanete nazouváky), ráno se zvaž, buou se tě ptát na přesnou váhu, váhu tam teda mají, ale ať se nemusíš celá vysvlékat, jinak s sebou průkajdu, žádanku a toť asi vše :) ať to dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
20.1.14 20:40

@looocka já jsem byla na kontrole v 8.týdnu a doktorka mi dala lístek s telefonem, ať se objednám, tak jsem tam volala hned druhý den, sestra na recepci se mě ptala, který jsem týden a podle toho mě objednala…nevím, jak dlouho dopředu je to potřeba, ty už jsi docela daleko, dělá se to myslím jen do 13.týdne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
20.1.14 20:40

Tak to bysme chtěli jen tu normální,3D asi az budeme větší. :-) ja jsem si tam volala kdyz jsem byla 7+5 a dnes jsem 12+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.1.14 20:41

Adélka se narodila stejná jako na fotce

Tohle je má 3D kde je to až 23tt, nebo 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.1.14 20:42
@looocka píše:
A jak dopředu ste tam byli objednané? jsem 10+1 a ještě nejsem objednaná, zítra jdu teprev na kontrolu ke svému dr, kde se dozvím víc… tak doufám, že se pak ještě stihnu objednat v termínu :,(

jj to stihneš, tvoje dr. ti dá zítra žádanku a hned si zavoláš a objednáš a kdyby náhodou ne, tak si zavoláš zpět svojí doktorce a ta tě objedná, si myslím… já to tak měla minule, u doktorky jsem byla až někdy na začátku 12. týdne a ona mě tam objednala sama, ale tebe myslím ještě v pohodě vezmou, když se tam budeš objednávat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
20.1.14 20:43

Ja teda žádánku nemám dr. říkal ze si to platíme sami takze se žádanka nedává. Tak snad to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí