Vysírací děti, jak na ně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
6.6.23 14:53

@Pidulka1991 tak od toho jsou stabilní kamarádi a děti kamaradů ne? Nebo žijete v úplné izolaci? Těžko je. Proste nemusíte litat každý víkend někde v prd…ově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
6.6.23 14:53
@Al35 píše:
Podívej děti potřebují stejně kamarády socializaci i doma na zahradě i tu babičku.. moc je podle mě tahas a to děti fakt nebaví holt sis pořídila děti tak se jim musíš přizpůsobit jsou fakt hodně malé a hlavně ti jasně dávají najevo ze je to nebaví..tak si na dva tři roky gepni na zadek a buď s nimi na zahradě a u babičky ono tě to nezabije a k tomu moři se jednou za rok budou aspoň těšit

A četla jsi ten příspěvek zakladatelky, že její děti prudí i doma? Co doporučuješ v takovém případě? :think:

• Citovat
  • Upravit
1486
6.6.23 14:56

@Pitaya1 přežít to doma můj byl autista ven jít absolutně nešlo přespat jinde nemožné a vysiral i doma a to do dobrych 5 ti let musela jsem to holt přežít..někdy ty děti proste mají složité dětství znám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.6.23 14:57
@Pitaya1 píše:
A četla jsi ten příspěvek zakladatelky, že její děti prudí i doma? Co doporučuješ v takovém případě? :think:

přece dát je na zahradu k babičce, ať se s nimi otravuje někdo jiný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
6.6.23 14:59
@stinga píše:
přece dát je na zahradu k babičce, ať se s nimi otravuje někdo jiný :mrgreen:

Ale to není špatný nápad… kdyby zakladatelka děti rozdělila, tak by nemusely tolik prudit… když jsou ve skupině, tak se doplňují a jakmile začne prudit jeden tak se určitě přidá druhý

• Citovat
  • Upravit
78489
6.6.23 15:01
@Al35 píše:
@stinga tak snad s nimi chodíš ven na hřiště u baráku ne? Na blbou otázku blbá odpověď

ne na hřiště u baráku s dětmi nechodím, nemám hřiště u baráku, a na hřišti na druhé straně vesnice by mě z ostatních maminek asi brzy kleplo,
a hlavně není diskuse o mě,
já jsem akční jako zakladatelka, ale mé dítě neprudí, teda jen do doby, kdy chce něco koupit a já řeknu ne - to dělá scény :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
6.6.23 15:10
@Al35 píše:
@Pidulka1991 tak od toho jsou stabilní kamarádi a děti kamaradů ne? Nebo žijete v úplné izolaci? Těžko je. Proste nemusíte litat každý víkend někde v prd…ově
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.6.23 15:41
@stinga píše:
přece dát je na zahradu k babičce, ať se s nimi otravuje někdo jiný :mrgreen:

Hm. :mrgreen:
Sousedi tady mají od pátku hyperaktivní vnoučata, jsou jako na klíček, soused už v neděli omdlel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.6.23 15:42
@Sylvania 333 píše:
Hm. :mrgreen:
Sousedi tady mají od pátku hyperaktivní vnoučata, jsou jako na klíček, soused už v neděli omdlel.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.6.23 15:56
@lilith1 píše:
My jezdili kazdy tyden k babicce a na vylety ten druhy vikend den. A jo dostavala jsem nekdy, hlavne za binec v p. okojicku

My jsme v sobotu jezdili pracovat na zahradu a v neděli k babičce, v létě občas výlety na hrad, na přehradu, na koupaliště. Tak nějak jsem vyrostla sama s klíčem na krku, kolem paneláku byla dvě hřiště, věčně jsme někam lezli, jezdili na kole…
Nedostávala jsem, byla jsem tak nějak spořádané dítě od přírody. :mrgreen:
Naši na mě neměli moc čas. Otec ležel na gauči a máma ve volném čase šila a zavářela :lol:.
Bordel jsem v pokoji neměla, moc jsem se tam nevyskytovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
6.6.23 16:17
@Aglája75 píše:
Ne, to co jsem psala se netyka mych deti ( krome doby, kdy mi tatinek jmirak na rakovinu s metastazema v kostech a 3-4 mesice jsme se o nej starali a zazila jsě to, ze dcera v druhe tride plakala, ze ona mohla zase jen rict, ze byla u babicku… delala jsem na 6 hodin do prace k tomu malou ani ne 3 letou doma, jezdila oo 3-4 dnech 100km sem tam… atd) mam to s detmi stejne jedeme oboji, zazitku a vyletu, dovolenych maji az az… (ale take od deti a od znamych vim jak moc tehle deti je, kdy na to rodice vetsiinou nemaji, aby nekde porad s detmi byli…) ale proste se nehroutim z toho, ldyz jsou nebo byly nemocne a musely jsme byt dva vikendy doma, nebroutila jsem se z Covidu a toho, ze mam se svymi detmi travit cas nebo ze nemame 2 mesice komercni aktivity:)…Vadi mi proste to materialni mysleni a hlavne to povysovani vlastni zabavy na praci nebo tvareni se, ze jsem neco vic a jak pisu, vychazim z realne zkusenosti s temi lidmi…
Navic nemam rada extemy, nicem…

Ale nejpodstatnejsi tady, ze „otravuje“ zivot svym detem a misto sebereflexe dela soatne z nich, jsou to male deti a naprosto vyhovujici pro ne je delat na pisku babovicky, lezt po strimech, litqt na zahrade, hrat si s panenkama a autama,… nepotrebuji a ani nechteji, aby je nekdo porad nekde vlacel… proto jsou „vysiraci“…ale ocividne si to maminka nemini priznat

Příspěvek upraven 05.06.23 v 14:11

To jste měli těžké. :hug:
Ale aktivity s dětma nemusí být přeci drahé, dá se jet na kolo, do lesa, někam popojet vlakem, na přírodní koupání, stanovat…
Jinak ano, chce to nějaký kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.6.23 16:24
@mamadvou píše:
To jste měli těžké. :hug:
Ale aktivity s dětma nemusí být přeci drahé, dá se jet na kolo, do lesa, někam popojet vlakem, na přírodní koupání, stanovat…
Jinak ano, chce to nějaký kompromis.

Ano, ale o tom jsem prave psala, ze tohle neni dnes brano jako „aktivita“ a deti jsou uz ve skole vystavovany modelu materialniho komercnihi traveni casu… ktery je predkladab jako neco lepsiho…navic proste v cem je spatne pro deti model, ktery byl za nas, deti si jraly venku, pak sly s rodici k rybniku… nebo pomahaly na zahrade, kde rodice pracovaly a vecer pekly burty…? Casto je to nebo bylo pro deti lepsi nez hrrr na vylet…proste myslim si, ze ta moda se proste prehani a dela se z toho neco extra dobreho pro deti… a v podstate ten duvod je jen zabava rodicu…
Ale podstatne je to co jsem psala, myslim si, ze sve deti pretezuje a vysira ona a to jen ze svych sobeckych duvodu, protoze ji cas s nima nudi a chce nejakou akci pro sebe… a misto svereflexe, ze treba pro tak male deti, ktere maji jinou povahu nez ona to neni uplne ok… dela spatne zesvych deti… ten zbytek bylo jen vysvetleni…vlastnich zkusenosti s podobnymi lidmi :)

Příspěvek upraven 06.06.23 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
6.6.23 16:30
@Aglája75 píše:
Ano, ale o tom jsem prave psala, ze tohle neni dnes brano jako altivita a deti jsou uz ve skole vystavovany modelu materialniho komercnihi traveni casu… ktery je predkladab jako neco lepsiho…

Asi bude záležet na jaké škole a v jakém kolektivu se dítě pohybuje.

• Citovat
  • Upravit
445
6.6.23 16:44
@Aglája75 píše:
Ano, ale o tom jsem prave psala, ze tohle neni dnes brano jako „aktivita“ a deti jsou uz ve skole vystavovany modelu materialniho komercnihi traveni casu… ktery je predkladab jako neco lepsiho…navic proste v cem je spatne pro deti model, ktery byl za nas, deti si jraly venku, pak sly s rodici k rybniku… nebo pomahaly na zahrade, kde rodice pracovaly a vecer pekly burty…? Casto je to nebo bylo pro deti lepsi nez hrrr na vylet…proste myslim si, ze ta moda se proste prehani a dela se z toho neco extra dobreho pro deti… a v podstate ten duvod je jen zabava rodicu…
Ale podstatne je to co jsem psala, myslim si, ze sve deti pretezuje a vysira ona a to jen ze svych sobeckych duvodu, protoze ji cas s nima nudi a chce nejakou akci pro sebe… a misto svereflexe, ze treba pro tak male deti, ktere maji jinou povahu nez ona to neni uplne ok… dela spatne zesvych deti… ten zbytek bylo jen vysvetleni…vlastnich zkusenosti s podobnymi lidmi :)Příspěvek upraven 06.06.23 v 16:38

Zakladatelka ale nepíše, že mají jen drahé placené aktivity.
Znám dítko, co tráví veškerý čas na malé zahrádce, obézní, po banálních pádech už 2× zlomenina. Tak takhle to třeba může škodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.6.23 16:54
@mamadvou píše:
Zakladatelka ale nepíše, že mají jen drahé placené aktivity.
Znám dítko, co tráví veškerý čas na malé zahrádce, obézní, po banálních pádech už 2× zlomenina. Tak takhle to třeba může škodit.

No tak to nebude asi tim, ze travi cas jen na sve zahradce, prekrucujes a prehanis… :mrgreen: zlomeninu na z toho, ze je na zahrade, navic jsem nepsala nikde, ze deti maji delat jen to, ale ani jeden extrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí