Vyšívání
- Fotoalbum (44)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@K.Black uvidím jak se s tím poperu a hlavně bude zábava to vyšívání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky také ráda vyšívám
nejvíce v zimě to je více času, venku hnusně, tak vyšívám
Koukala jsem na návody co tu od vás jsou a moc pěkné
Hned něco zkusím. Přidávám fotky něčeho z mejch výšivek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berennika -pěkný obrázky.
tu světlušku a modrý auto mám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky.. tak jsem taky vysila par obrazku… docela z nich mam radost ![]()
Berennika - krasne obrazky… me se hodne libi ta holcicka pred zrcadlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, můžu se zeptat, chtěla jsem vyšít medvídka me-to you podle předlohy, ale asi jsme natvrdloň, nepoznám jestli v té sadě, je předloha jen na papíře, nebo je vytištěná přímo na látce, právě bych pro začátek chtěla, aby byla na látce, poradíte? http://www.nbvysivani.cz/…k-me-to-you/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraminimaks píše:
Ahojky, můžu se zeptat, chtěla jsem vyšít medvídka me-to you podle předlohy, ale asi jsme natvrdloň, nepoznám jestli v té sadě, je předloha jen na papíře, nebo je vytištěná přímo na látce, právě bych pro začátek chtěla, aby byla na látce, poradíte? http://www.nbvysivani.cz/…k-me-to-you/
Když jsem si ten rozkaz rozklikla, tak je tam napsáno obash balení…je tam psaná i papírová předloha, takže podle mě, to nebude natištěné na látce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraminimaks píše:
A navíc…když jsem jednou měla předlohu natištěnou na látce, tak se samozřejmě netrefili přesně „na okýnka čtverečků“…bylo to různě posunuté a práce horší, než když si to počítáš na nitě sama podle předlohy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata, chtěla bych se taky přihlásit do klubu vyšívaček
Vyšívám hlavně křížkovým stehem a neskutečně mě to baví, jen je teď menší pauza co se narodila malá a navíc se učím na státnice. Ale za měsíc už je budu mít za sebou a holky, jak já se těším až si k tomu zase sednu!!! ![]()
Nejraději vyšívám zvířata, hlavně velké kočky a pak různé fantasy obrázky. Pro malou mám rozvyšitého bílého tygříka v síti od firmy HAED
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraminimaks Ahoj, tohle je určitě s papírovou předlohou, máš vlastně vše co potřebuješ k vyšití - papírová předloha, látka, bavlnky a jehla. Kdyby to bylo již předtištěné, tak to tam většinou je i uvedeno. A Nbvyšívání je snad nejlepší obchod s vyšíváním co znám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, taky ráda vyšívám a na těch stránkách taky hodně objednávám. Teď dělám pro malou metřík se zvířátky. Pak hodím fotku.
Naučila mě kdysi vyšívat babička a od té doby občas něco vyšiju. Zdravím všechny které vyšívání baví! Luisa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, kdysi jsem také vyšívala, ale bohužel přišly děti a já už na to neměla čas, ale dala jsem se na dráhu šití, jestli chcete někdo nějaké předlohy, pošlu fota na mail nebo SZ mám časáky i okopírované předlohy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@no.to.mi.pověz píše:
Můj asi nej výtvor křížkovým stehem
krasneeeee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit